Siz mesaj atmadığınız sürece herhangi bir şekilde mesaj atmayan kişi sizden hoşlandığını belirtse ya da gün içerisinde sizinle konuşmak için vakit ayırmasa, zaman yaratmasa onunla konuşmak için çabalar mıydınız?
Siz mesaj atmadığınız sürece size mesaj atmayan kişi sizden hoşlandığını söylese inanır mıydınız?
İnanmam açıkçası. Bana değer vermediğini beni önemsemediğini gösterir. O yüzden böyle bi durumla karşılaşıldığı zaman kısa bi mesajla ilişkinin bitirilmesi taraftarıyım. Eğer beni gerçekten seviyorsa bitmemesi için çaba gösterir. Artık gösterdiği çabaya göre de ya şans veririm ya da vermem.
Karşı taraftan hep mesaj beklemek, zaman ayıramamak, gerekli ilgi alaka verilmemesi gibi durumlarda karşı tarafın hoşlandığını dile getirmesi trajikomik. Çünkü hoşlanan insan, hoşlandığı kişiye ilgilisini, şefkatini, sevgisini göşterir. Hadi diyelim gerçekten karşı taraf seviyor ise sergilediği davranışlardan dolayı kendi cümlesini kendisi çürütmüş oluyor. Hiç sevmediğim insan tiplemesi, Allah'a yakın benden uzak jdjbd
Bir yaştan sonra bu tarz şeyler saçma gelmeye başlıyor inanın 😊 Hayatının her noktasında olmak zorunda değilim o da benim değil. Eğer özlüyorsak zaten bir araya gelir sohbet muhabbet ederiz. Teknolojik aletler ve klavyeler bazlı ilişkilerden bir hayır geleceğini sanan yanılır.
İnanmazdım. Bana değer vermeyen, ilgi göstermeyen birisini ciddiye alamam. Böyle aşk, sevgili işlerinde geri çekilme gibi oyunlara gerek yok çoğu şey baştan bellidir.
İnanmazdım. İnsan hoşlandığı kişiyle sohbet edebilmek için her fırsatı değerlendirir, olmayan fırsatı yaratır. Ben yazmadıkça yazmayan birinin duygularını samimi bulmam.
Bu çok belli bir şey aslında. hissettiğin şey neyse gerçek olan o dur. zaman ayırmıyorsa ama yok hoşlanıyorum gibi sözler ediyorsa tamamen yalan. Söylemekle olmuyor, o hisleri yaşatacaksın.
arama da yoksa çabalama zaten. çünkü arayıp sormadığı halde sen onun üstüne düşersen canı sıkıldığında aklına gelirsin sadece. sana vakit ayırmayan insan için kendinden ödün verme
Yani gelip hoşlandığını söylese ve ben de hoşlanıyorsam durumu gözlemlerim bir süre
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevdiğin, beğendiğin, hoşlandığın birinden hep haber almak istersin. Nerde, kiminle falan filan. Ama şöyle durumlar da oluyor ki ilgi alaka çok ama birden azaliyor iste ozaman anlamaiz lazim ki, seven insan birden ilgiyi keser mi? Hayir... yani o kişi için bir heves diniz ve öyle kaldi ve bitti. Boş hayallere kapilmayin