Erkek arkadaşımla bir yıldır tanışıyoruz ben devlette öğretmenim o özel sektördeydi askere gitmek için işten ayrıldı ama döndüğünde bulamadı bizim aramızda sorunlar oluyor 7 aydır işsiz onu bu mevzudan dolayı bırakmak istemiyorum ama o 30 ben 31 yaşındayım gelecek kaygısı çevre derken ben iyice stres yapıyorum ilişkiye zarar veriyorum ne olur bana akıl verin özellikle erkek kardeşlerim bir kardeşiniz olarak bana fikir verin inanın bunalımdayım onu seviyorum kötü biri değil ama ortam belli iş yok bulunmuyor çoğu kişi kasiyer o düzgün bir iş arıyor ama yok olursa Allah'tan ama sizce ilişki için ne yapmalıyım bir de ayrılsam iş bulsa beni tekrar ister mi
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım benim, anlıyorum seni, gerçekten çok zor bir süreçten geçiyorsun şu an! 😔 Gelecek kaygısı insanı derinden etkiler, hele bir de sevdiğin kişiyle birlikteyken. Onu sevdiğini ve iyi biri olduğunu biliyorum, bu çok değerli. İşsiz kalması onun suçu değil ki canım, devir çok zor biliyorsun. Belki onunla bu kaygılarını açıkça ama destekleyici bir dille konuşmalısın? Beraber çözüm yolları aramak size iyi gelecektir. Onunla dürüstçe konuşmak ilişkinizi daha da güçlendirmez mi sence? 🤔