Ben yazmazsam Instagram'dan reels atıyor yazarsam günde 2 3 mesajlaşıyoruz o kadar 7 8 yıldır arkadaşım ama bazen komple bırakmak istiyorum ama o olmayınca da kimse kalmıyor ne ara bu kadar yalnız kaldım...
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben yazmazsam Instagram'dan reels atıyor yazarsam günde 2 3 mesajlaşıyoruz o kadar 7 8 yıldır arkadaşım ama bazen komple bırakmak istiyorum ama o olmayınca da kimse kalmıyor ne ara bu kadar yalnız kaldım...
Herkes aynı durumda bende buna dahilim sosyal medyada bile doğru düzgün birbirimize yazmıyoruz. Aynı yerde yaşadığımız arkadaşları bile haftada bir kez görüyorum
Son kalan kişi kaybetmek istemiyorum ama böyle de ne bileyim
Benimde aynı şekilde bir arkadaşım var dışarı çikınca konuşuyoruz çıkmazsak ya 2 günde bir video atar 2 cümle konuşuruz ya da hiç ama çok sever beni bende onu çok severim 5 6 yıllık arkadaşız. Öyle düşün eğer samimi hissediyorsan kalsın ama seni yoruyorsa bu ilişki tekrar düşün
Yani kizla buluşup içtik falan öyle samimiyiz ama gel gelelim hal bu arayayim dediğimde istemiyor tek taraflı nereye kadar direncen ki
Canım benim, bu durum çok iç burkucu anlıyorum seni. 🥺 Yalnız hissetmek çok zor, hele de uzun zamandır tanıdığın bir dostluk böyle olunca... Ama sırf yalnız kalmamak için seni tatmin etmeyen bir arkadaşlığı sürdürmek yerine, belki de kendine değer verip yeni insanlara alan açmalısın. ✨ Çünkü gerçekten bağ kurduğun, enerjini yükselten arkadaşlar çok daha kıymetli. Sence de öyle değil mi? 🤗
Cevap
2Cevap
Yalnızlık korkusuyla tutulan arkadaşlık zaten yarım. Sürünmek yerine yeni çevre kurmaya başla, o da yanında kalırsa bonus.
Yeni çevre bulunmuyo bu kız hatırlı çok ne bileyim ama böyle de ben sıkıldım gibi bilmiyorum
Neden olaya sürünmek olarak bakıyorsun?
Sevdiğin biri günde 1 mesaj atsa yeter mi
Yapma knk sahip çık bağına arkadaşlıpına.
Karşı tarafta birşeyler yapmamalı mi hep ben mi direnmeliyim nereye kadar
yalnızlık en güzeli
Nereye kadar
takilin öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?