İlişkiden anlamayan sığırın teki ama çok seviyor genelde işleri olduğunda asla yazmıyor böyle biriyle sevgiliyim ve suçlayacak bir şeyim yok ayrılamıyorum siz olsanız ne yaparsınız
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızların özellikle senin yaş grubunun bu konuda hassas ve anlayışlı olmasını beklerim açıkçası çünkü üni okusanız ya da lisede olsaydınız zamandan bol ne var ki o zaman yazmasa vakit ayırmasa ilgi göstermese çok iyi anlardım ayrıl derdim ama bende bir erkek olarak mezun oldum 3 senedir aktif özel şirkette çalışıyorum işyerinde üst yönetimler yöneticiler bu konularda çok hassaslar sonra söylenti oluyor çalışanlar arasında işte diyorlar geliyor akşama kadar yazışıyor çalışmıyor bazıları ispiyonluyo çekemeyenler oluyor bunlar gerçekten olağan şeyler yeri geliyor yoğunluktan tuvalete gitmeyi bile unutuyoruz ya da kendimi zar zor atıp hemen geldiğim oluyor. Bilmiyorum çalışan insana anlayış gösterilmesi lazım işe giderken günaydın mesajı durumunu soruyorsa gün içinde bazı aralıklarda yazmaya çalışıyor ise akşam vakit ayırıyor ise dert etmelisin bunları birde ciddi düşünüyorsan sonuçta evlendikten sonra her gününüz birlikte olacak sırf bu sebepten kaynaklı tanıştığım akşamına benden ayrılan kızlar vardı akşam bir bakıyordum telefon numaramı silmiş engeli basmış arayınca açmayan kızlar halbu ki durumumu bildiği halde bunu yapıyordu eyvallah kabul ediyorum ilgi göstermek değer vermek sizleri çok özel ve mutlu ediyor ama bazen erkeğin elinde olmayan sebepler oluyor buna vakti olmayanlar oluyor iş yaşantısı gerçekten zor ve yorucu senin kararın senin tercihin ne amaçla sevgili olduğuna da bağlı gönül eğlendirmek takılmak ve vakit geçirmek için olduysan baba parası yiyen zamanı bol olan ortam erkekleri var onlar olabilir ama ileriye dönük evlilik sevgi aşk ciddiyet istiyorsan da bazen anlayış ile karşılaman lazım sağlıcakla kal
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ben de dışarıdayken ya da işim olduğunda sürekli bana yazılmasından rahatsız olan biriyim en çokta özgürlüğüme düşkünüm ama mutlaka zaman ayırmaya çalışırım yani o kişi bana yazmışsa mutlaka geri dönerim belki mesaj bekliyordur ama ben sürekli sevgili yapan biri değilim ve şu anda ilgi bekliyorum ve aşırı önemsenmek bu duyguları birdaha yaşayamayacağım belki de ve ben neden bu insan için bu duyguları heba edeyim benim için ne yaptı ki ya da ne yaşadık ki ona katlanayım ben
Cevap sahibi+1 yılAnladım sizin kararınız tabi ki de hani elbet olmazsa bile sizin karşınıza ilgi sevgi gösteren biri çıkar elbet hayatınızın akışına göre yolunuzu çizmelisiniz olmuyor ise uzatmanında tabi ki anlamı yok
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSelamlar,
Eğer ilişkide kötü birisi ise yani ilişkiden anlamayan birisi ise burada devam etmemeniz daha iyi olur sizin için. ama burada önemli olan sizin duygularınız yani sizin neler düşündüğünüzdür. yani kimse için bir şeylere katlanmak zorunda değilsiniz bunu asla unutmayın. eğer hoşlanmadığınız ya da sevmediğiniz bir konu varsa bunu mutlaka karşınızda ki kişi ile konuşup çözmelisiniz. aksi taktirde burada ne çok siz zarar görüp üzülebilirsiniz. bu yüzden bence eğer karşınızda ki kişiyi gerçekten seviyorsanız evet devam edin ama sevmiyorsanız bence ayrılmak belki de vaz geçmek sizin için daha iyi olacaktır. her şey gönlünüzce olsun
10 Yorumla
İşteyken tabi ki yazmaz aramaz ama işi bitince de yazmıyorsa ve sürekli olarak ilgisizse bu çekilmez. Ama burada en önemli olan şey senin bunu açık açık ifade edip ona nasıl beklentin olduğunu anlatman. Ona rağmen bir gelişme olmadığında ilgisizlik olarak görebilirsin. Yoksa haksızlık olur ona.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet haksızlık etmek istemiyorum gerçekten sadece boş zamanlarında yazıyor öyle sürekli mesajlaşan bir tip değil aşırı saçma farkındayım sevgisinden de şüphem yok aslında ama olmuyo bir ara daha sık mesajlaşalım dedi sonra işte ben de biraz çabaladım o da çabaladı ama biz yine de birbirimize yazmıyoruz
- +1 yıl
Peki önemli mi bu senin için? Bak sevdiğinden eminsin diyorsun yani belli ki genel bir ihmal yok. E sadakatinden de şüphen yoksa bitirmek için yeterli mi az mesajlaşmak? Hani genel ilgisizlik evet alttan alınmamalı ama bu daha çok yapısal mesele gibi geldi bana. Hani bir kötü özellik diğer güzel özellikleri silmeye yeter mi?
Soran+1 yılEvet ben de bu yüzden çok düşündüm hatta o anladı ayrılacağımı çok üzülüyor yalnız ve depresif bir çocuk tıp okuyor ve tam yoğun zamanlarında ona bunu yapmamak için ayrılmadım yıkılır ağlıyor hatta sevgisinden ve sadakatinden şüphem yok daha önce sevgilisi de olmamış zaten ama ben de çok yalnız biriyim daha da yalnızlaşıyorum böyle yaptıkça 😏
- +1 yıl
Anladığım tüm sosyal ihtiyacını ondan alıyorsun, bu yüzden iletişim yeterli gelmiyor. Kesinlikle yeni arkadaşlar edinmelisin. Diğer türlü birbirinizi yıpratırsınız. Aile, arkadaş, sevgili/eş olunca tüm iletişimler dengede olur. Tıp okuyanlar ve iş hayatında sağlıkçılar hep yoğunlar. Buna kendini ya alıştırman ya da uzatmadan bitirip ileride daha kısa iş/eğitim saatleri olan biriyle birlikte olman gerekir.
Soran+1 yılAslında çok arkadaşım var ama evdeyim bu aralar ve onun yeri ayrı ve erkek arkadaşlarımla da konuşmuyorum artık yani ilgimi karşılayacak hiç kimse yok beni yalnızlığa itiyor bu durum haklısın aslında
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılEğer karşınızdaki sizi ertelemeye başladıysa artık sadece bir seçeneksinizdir. Size vakit ayırmayan bende değerin yok demektir. Böyle altı bomboş sevgisi bırakın onda kalsın. Çünkü seven insan merak eder, ilgilenir...
43 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. 😌🌺
Soran+1 yıl🤎🧡
- +1 yıl
Ben sanaldan biriyle tanıştım başlarda bana çok zaman ayiriyordu hatta sürekli sevgili olmak için çabaladı etti durdu ben istemesem de o çok ısrar edince hadi deneyelim bari dedim gel zaman git zaman işte sözde sevgili olduk ama ben gerçekten seviyorum şu an 2 ay geçti şu an eskisi gibi değil artık arada yazmaya başladı yakınina soruyorum çağırdı kızı kız baya şey yaşamış işte anne babası ayrılık noktasına gelmiş bu aralar o yüzden böyle yoksa seni seviyor dedi ben artık onun sevgisine inanmıyorum eskiden attığım mesaja saniyesinde bakan kız şu an 1 2 saat sonra dönüyor gördüğü halde beraber olduğumuz bı grup var oraya yazıyor ama benim mesajıma bakmıyor vazgeçmek istiyorum ama gerçekten sevdiğim için bunu yapamıyorum ne yapmam lazım:(
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
30Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Gün içinde eğer işi varsa meşguliyeti varsa mesaj atmıyor diye ayrılık kararı almam ya da bunu aklımdan bile geçirmem. Ancak bunu keyfi olarak yapıyorsa bunu dile getiririm. Dile getiririm ki bundan rahatsız olduğumu anlamasını isterim. İlişki nerede diyalog çok önemli trip atmak tavır almak 5avşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış gibi bir durum oluşturur.
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten aşırı soğuyorum böyle ilişki istemediğimi daha net anlıyorum gerçekten ben zar zor bu ilişkiye ikna olmuştum o uğraşmıştı ama görüyorum ki olmamalıymış keşke ayrılsaydım ağlamasını dikkate almasaymışım ilişki istemiyorum kesinlikle çünkü insanlar ilişkiden anlamıyor erkek yönetemiyorsa o ilişkiyi olmuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, kendisini genel olarak romantik bulmuyorsanız ve bu sizi çok rahatsız ediyorsa yani ayrılın tabii ki. Çünkü mutsuz sürdürülen bir ilişkinin sağlıklı bir şekilde gitmesi çok zor. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman bunu yapıyorsa ayrıl
10 Yorumla Selamlar,
Bu sizin bir ilişkiden ne beklediğinize bağlı olarak değişir tabi ki. İnsan sevgilisi vakit geçirmek ve bir şeyler paylaşmak ister. Bu konuda seni çok iyi anlıyorum. İllaki ona bu konuda hesap vermek ya da bahane bulmak zorunda değilsin. Benim hayalimdeki ilişki bu değil deyip direk olarak kestirip atabilirsin. Kendini hiçbir şey için mecbur hissetmene gerek yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklı ki ama ilk defa bitiremiyorum
+1 yılİşlerinden ötürü yoğun diye ve bu sebepten mesaj atamıyor diye ayrılık düşüncesine girmişsin ki onu zaten sevmiyorsun bence çünkü seven bir insan böyle bir şey düşünmez karşındaki kişi sonuç olarak keyfinden ötürü yazmamazlık etmiyor bence senin ona karşı duyguların bitmiş.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılYazmak isteyen yazıyor bu konuda hemfikiriz ancak kimisi de böyle seviyor. Sırf geç yazdın, yazdın, yazmadın diye diye muhteşem bi insanı kaybettim, geçmişe bakınca o kadar saçma bir sebep ki.. yetişkin insanlarız, ergen gibi uzun uzun zaten mesajlaşmamız mümkün değil; hiç yazmıyorsa rahatsızlığını dile getirip günde bi hal hatır sormasını isteyebilirsin veya müsait olunca arayabilirsin. Bu sebep için iyi bi insanı kaybetmek yanlış olur
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ben de ayrılmıyorum o sebeple farklı çocuk ama iyi güzel seven biri birazcık daha sabredeceğim baktım ilişki istemiyorum ayrılırım çünkü zar zor ilişki yaptım ilişkiden korkan biriyim ve korktuğum başıma geldi pişman oldum her an tuhaf duygularımla uğraşıyorum gerçekten onu üzmek istemiyorum
- +1 yıl
Kendi içinde durumu değerlendir; tek sebebi yazma gibi durmuyor. İçine sinmiyorsa yanlış bi şeyler vardır, onları çözümlemeye çalış
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlumsuz yorumları dinlemeni istemiyorum. Eğer normal hayatın akışında çok mesaji sevmeyen birisi ise o insan bazen mesaji ilişkisinde de sorun olarak gormeyebilir. Benzer bir ilişki yaşıyorum. Bu durumu kendisi ile konuştum ve bunun bir problem olduğunu anlattım. Anladi. Çabaladı. Düzeldi. Sen konuş, konusmana rağmen değişme olmazsa sonrasını sonra düşün.
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın konuşmak için cesaretimi toplayamıyorum açıkçası ben ama yüz yüze görüşebilirsek söyleyeceğim sanırım ama gerçekte tam anlamıyla sevmiyorsa bitirmem gerekebilir
+1 yılYa aynı durum bendede var bız sadece günaydın ve iyi akşamlar mesaj dan başka bişey konuşmuyoruz arada bı nasılsın mesaj atıyor ben ne yapmalıyım sizce boyle ilişki nasıl olur bılemedım devam etmelimiyım sızce daha tanıma yolundayız ama hıççç alişamadim ona 1 buçuk ay falan oldu iletişim kuramıyoruz 3 saat mesafe lik bı şehirde oturuyor
12 Yorumla
Soran+1 yılOha gerçekten mi bizim ilişkimiz de böyle aynısı hatta
Soran+1 yılBence zaman harcama eğer hiçbir artısı yoksa
İşi varsa atmaması normal. Bazı insanlar sevmiyor mesajlaşmayı bu da normal, sende ararsın öyle konuşursun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sal gitsin. Bende de vardı aynısı, bıraktım. Yani hiç yok gibi zaten, eeee ben özel hissetmeyeceksem, önemsenmeyeceksem neden var? Bi işe yaramıyosa Allah yolunu açık etsin 🙋♂️
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslında
+1 yılBen sağık bakanlığında bir hastanede çalışan sürekli işçi sınıfında bir bireyim. Ben bile 10-12 saatlik yoğun mesaide yurt dışında yaşayan kız arkadaşıma mesaj yazabiliyorum. Tabi o ABD de olduğu için ben gece mesailerinde full konuşabiliyorum. seven vakit ayırır usta. Üzme kendini
16 Yorumla
Soran+1 yılYa bu seven yazar merak eder gibi şeyleri ben de biliyorum ama çocuk Wp ye günde 5 7 kez giriyor ben de kahrolmasın diye ayrılmıyorum ama az kaldı başkalarına kayacak aklım peşimde tonlarca erkek varken benim çektiğim çileye bak
- +1 yıl
Valla bazen giremeyebilir , işi olur anlarım. söylemeli ve açıklama yapmalı veya işi varsa da ne zaman biteceğini söyleyip yaklaşık zaman vermeli. Ben gece çoğu zaman nöbete gidiyorum , planlarımız ve yaşayış şeklimiz her ne kadar farklı olsa da belli bir zamandan sonra çift olarak alışıyoruz. sizin ilişki kaç yıllık veya aylık bilmiyorum ama eğer ki dediğin kadar girip ufacık da olsa seni merak etmiyorsa onun sorunu ama senin de onu sevdiğin söylenenemez şu yazdıklarınla. Aklım falan kayacak nedir ya? sen kendine yediremediğin için dert edinmişsin , yoksa adamı sevdiğin yok. saçma saçma konuşuyorsun
- +1 yıl
sende de az karaktersizlik sezmedim değil. d
- +1 yıl
sen esas seni sevecek birini değil, maddiyatı iyi ve sana cici hareketler yapan bir enayi arıyorsun
Soran+1 yılAy çok güldüm buna ne alakası var ben onun için kendimden vazgeçtim ayrıca neden onu bekleyeyim ki aldatmıyorum merak etme çocuk ilişki ne onu bile bilmiyor biliyor da sevgili falan alışmamış hayatı hep yalnız geçmiş anladığım kadarıyla yani ben de onu beklemek zorunda değilim ki zaten ilişki insanı değilim ona bu kadar iyi davranıyorum bana yaptığına bak
Soran+1 yılPeşimde koşacak birini istiyorum sevgilim koşsun bir zahmet
+1 yılSeven , değer veren kişi iki eli kanda da olsa yazar ilgilenir bunlar sadece bir bahane maalesef önemli olan zaten boş olan vaktini sana ayırması değil dopdolu vaktinden sana zaman ayırması
17 Yorumla
Soran+1 yılBen bu çocuğu anlamıyorum asla ben de hiç yazmıyorum bu arada ona
- +1 yıl
İnsan sevdiğini merak etmez mi hadi onu geçtim sen onun bu durumu anlaması için yazmıyorsun bunu da anlamıyorsa bence bir sorun var demektir
Soran+1 yılAnlamıyor şey dedi hatta bazen anlamadığım cevaplar veriyorsun dedi sonra da benden ayrılmak mı istiyorsun diyor soğuk yapınca üzülüyor ben anlamış değilim manyk mı bu
- +1 yıl
Karışmak istemem ama hayatında seni anlamayan biriyle ne kadar mutlu olabilirsin Sevgi anlaşmak anlamaktır bence
Soran+1 yılAma gerçekten tuhaf beni anlıyor seviyor ama sadece bu mesaj konusunda böyle onun dışında beni çok seviyor hediyeler alıyor ve annesiyle tanıştırmak bile istiyor ama bu mesaj konusu beni deli ediyor
- +1 yıl
O zaman bilmiyorum dilerim en kısa zamanda bu problemi sevginizle aşarsınız mutluluklarr
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım aşarız ya da öyle bir şey olur
Asıl soru şu sen bu yapıyla yapabilirsin bu yapının temeli belli üzerine ev kurulmaz sana bağlı değiştiremezsin sen yapabilirsin önemli olan bu...
26 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum biraz yoğun dönemden geçiyor biraz rahat kalsın zaten ben ayrılacağım uygun bir zamanda
- +1 yıl
Abla mühendis kesin
- +1 yıl
Daha tehlikeli saygılarrr
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle izah edeyim ; seven insan iki eli kanda da olsa ulaşır bir şekilde belirtir.. anlasilirdir iş yogunlugu, yorgunluk, hastalık, aile vs. Ama seven insan zaman yaratamasa da an kollar fırsat kollar diye düşünüyorum.. yani bir şekilde belirtir.. birde insan sezinler ertelendiğini, arka plana atıldığını.. sevgiden şüphe ediliyorsa vardır bir şey.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Ben de böyleyim ya. Biraz yapı meselesi. Odak ve konsanstrasyon isteyen işlerle uğraştığım için aynı anda yazışırsam olmuyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani o da hiç yazmıyor ilginç ama instagrama giriyor falan arada sanırım ben anlamıyorum ya
Soran+1 yılO da öyle deli oluyorum ya çocuk öylesine takılıyor buluştuğumuzda mesaj bile gelmiyor çocuğa 1 tane bile aşırı ilginç gün boyu Wp ye 5 kez giriyor
Soran+1 yılHaklısın sanırım odun birazcık ama ben daha da odunum öyle şeyleri söylemem inatçıyım
+1 yılİşleri bittiğinde o zamanları telafi ediyosa sorun yok
21 Yorumla
Soran+1 yılEdiyor genelde ama yetmiyor
Hiç kimse bi mesaj atamayacak kadar meşgul değildir, zaman sadece bir öncelik meselesidir
12 Yorumla
Soran+1 yılÖnceliği okulu ben değilim
+1 yılbazıları öyledir pek mesaj yazmaz. pıt pıt pıt mesajla uğraşmak istemiyo bazıları normal.
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılOnunla açık açık konuşup beklentilerini dile getirmelisin
12 Yorumla
Soran+1 yılZorla yaptırmak olur daha da sinir bozucu
- +1 yıl
Hayır böyle düşünme erkekler kadınlar gibi ince düşünceli değildir detayları düşünemez onları beyinleri böyle yaratılıştan yani o yüzden iletişim çok önemli ilişkinizi heba etmeyin bence sen konuş eğer düzelmezse o zaman sorun ondadır istediğini yaparsin daha sonra
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim kız arkadaşta biraz öyle ben onu bu şekilde kabul ettim artık, sen de kendi kararını ver çok geçmeden.
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kabul ettin ki bu şekilde
Soran+1 yılÇok tuhaf böylesi ya öldüm mü kaldım mı çokta umrunda olmuyor bazen de merak edince köpek gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılEvlenince değişir diye ümit ediyorum, karı koca olmak başka
Soran+1 yılYok ya ben uzaklaşınca birinden soğuyorum kusura bakmasın tamamen engelleyip geçicem gibi duruyor onun sevgisi bitmese de uğraşmaktan yoruldum
Aynı şekilde bende öyle biriyle sevgiliydim evlendik gerçekten islerinin olmadığını öğrendim canı istemedigi için yazmiyormuş bunu öğrendim şimdide çok ilgisiz alakasız bir koca bende de hata vardır belki bilmiyorum ama genel olarak mutsuzum
11 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası yıllar sonra aşık oldum tekrar ve canım diyorum bilmiyorum cidden mutsuzum ben de ilaç kullanıyor bir de
+1 yılIsi varken yazamamasi normal , sen yaz , sen dile getir mutluluğunu.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İlla suçlayarak ayrılmak zorunda değilsin, dürüstçe söyle ayrıl daha fazla uzatıp yıpratma.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Düşünüyorum da çok sevip de o kişinin ayrılması. Çok acı. Ama hayat acıdır, tatlıdır.
10 YorumlaSiz meşgul olduğunuzda yazarmisiniz? birde böyle düşünmek gerek
14 Yorumla
Soran+1 yılBen yazardım emin ol bana yazan birine özen gösteriyorum ama bu durum gurura giriyor artık çünkü sevgilim var ama beni merak etmiyor peki neden ben onu bu şekilde kabul edeyim ki çokta meşgul değil kendi kafasında biri telefonla pek uğraşmıyor
- +1 yıl
Tanımadığım biri için empati kurarak soyledim ama şimdi diyorsunuz ki kendi kafasında biri ve meşgul değil
Eğer dediğin gibi biriyse size değer vermiyor olabilir ya da karakteristik olarak vurdum duymaz çocuk ruhlu biri insanlari uzmesini sewen tipler var birde bunlardan biri sonuçta sewgilin katlan ve gör neler olacak ileride
Soran+1 yılBence ben bundan ayrılayım üzülüyor falan ama alışır atlatır uygun değiliz mantıklı olan bu gibi
+1 yılYapisi boyleyse nasil ilk senle ilgilendi gecceniz bu isi 1 mesajda olsa adam napar yapar mesaj atar
03 Yorumla
Soran+1 yılO da benimle aynı demek ki o da benim gibi düşünüyor yazmıyorsa
- +1 yıl
Ya boş verin bu işleri ilgilenen özleyen adam arar yazardı
Soran+1 yılÖyle ben de anlamadım arada bir özlüyor demek ki ne saçmalıksa bilmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeven çok yoğun olsa da mutlaka gün icinds yazar bahaneler istemeyenlere var yanisi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmak için suçlaman gerekmiyor ki. Beğenmiyorsan ayrıl..
10 Yorumla Bence yanlış düşünce. Mesaj ne kadar geç gelirse o kadar birbirinizi seversiniz ve özlersiniz. Çok sık gelirse ileride soğukluk yapar. Önemli olan mesajın değeri ve içeriği
10 Yorumla
+1 yılAskeri personelim eski sevgilim gece yazmiyosun diyodu ben pusudayim. diyemiyodum kucuk bi isikta ifsa olacagiz kusura bakmasin gorev ondan daha onemliydi.
10 Yorumla
+1 yılİş falan hikaye konuşmak isteyen her türlü bir müsait anı bulur yazar eder kimse kimseyi kandırmasın.
20 YorumlaÖyle sevgili mi olur ya, her 1 saatte arayıp sesini duymam lazım enerji depolamak şart😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Bence ayrılma yaşına bağlı yapısı da o olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılBen takmıyorum artık o ayrılırsa da ayrılsın zaten kopacaksa kopar
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bazı şeylerin bahanesi yoktur
13 Yorumla
Soran+1 yılO öyle yapmıyor ya genelde boş olduğunda falan arada vakit ayırıyor ama bazen de öyle bir yoğun oluyor ki beni bile unutuyor galiba şey demişti her zaman aklımdasın dedi ben de hiç sanmıyorum dedim
+1 yıladamın iyiliği için ayrıl. belli ki kadın dırdırından yüzü gülmeyecek.
00 Yorumla
+1 yılYapısı öyle olabilir. Sevgi hissedilir seviyorsa darlama.
10 YorumlaYapısının böyle olduğundan eminsen ayrılma neden ayrılasın saçma
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyle sığırları çıkacak bazı andavallar gerekli hayatım yoksa düzgün kızlara musallat olur o sığırlar sen de kalsın daha iyi
10 YorumlaHayır kendını kandırıyosun mesaj atmayan erkek sevmiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılAmacı ne öyleyse anlamıyorum atıyor ama genelde boş olunca konuşuyoruz anlamıyorum ayrılınca ağlıyor
+1 yılO whatsapa giriyorsa yazacak yoksa tekmeyi basarim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Kendini kandırma seven yazar arar sorar
10 Yorumla
+1 yılMutlu musun değil misin ona bakarak sen cevap ver
14 Yorumla
Soran+1 yılYa biraz kafamı kurcalıyor bu durum
- +1 yıl
Normal sevgililer böyle yapmaz , sana değer verdiğini dusunmuyosan ayrıl, hem tepkisini görürsün, sıkıntı yok ayrılalım gibi şeyler söylüyorsa onun kafasında bitmiş zaten
Soran+1 yılAyrılmayı teklif ima ettim anladı ama düşünmedi çok üzüleceğini düşünmüyorum çünkü bensiz de iyi bence o yüzden düzelmezse ayrılacağım birkaç gün içerisinde
- +1 yıl
Bekelemene gerek yok zaman kaybı olur senin için
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbi şaka misiniz ya ben bazen bı kaç gün sonra cevap veriyorum. İnsanlar sizin için telefon başında bekleyecek değil
00 YorumlaKapı heryerde🙂
00 Yorumlaİş olunca yazmaması normal
00 Yorumla
+1 yılAynı durumda sen olsaydın ne yaparsan onu yap
10 YorumlaSeviyorsa ayrilma ama ilgisiz kaldigini belirt ona
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ayrıl
10 Yorumla
+1 yılİstese atar başkalarına atiyordur
10 Yorumla
+1 yılHayır umursamaz davran köpeğim olsun
10 Yorumla
+1 yılBahane gerekmez ayrıl gitsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisiz olmaz o iş
10 Yorumla
+1 yılBence sende var millet ekmek parası derdinde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ayrılmak için suçlaman gerekmez..
00 Yorumla
+1 yılÖğret ona
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyeceğim zorla mı yaptırayım gurur dene şey var
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bilirsin
10 YorumlaHemen hemen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Calisan birisi zirt pirt telefona bakamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç gün üst üste böyle devam ediyor?
06 Yorumla
Soran+1 yılİlk tanıştığım günden bu yana
Cevap sahibi+1 yılNe kadar süre oldu tanışalı?
Soran+1 yıl2 ay
Cevap sahibi+1 yılBelki de seni gerçekten seviyordur. bunu bilemeyiz. ama Bi de şu açıdan düşünmek gerekir:bu dönemler sizin en civcivli flörtüz donemleriniz olduğundan evlendiginizde de daha ilgili olmayacaktir. daha iyiye gitmicek yani istese bile dediğin gbi işi yüzünden yapamayacak. boyle yoğun birisyle olmak ister misin bir ömür boyu?
Soran+1 yılİlaç kullanıyor bunun etkisi var mı acaba
Cevap sahibi+1 yılKırmızı bayraklar çoğalıyor...
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Gün içinde mesaj atmayan kişiden ayrılmalı mıyım yapısı böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler