Biriyle yazışırken bağlanmak normal mi ya tanımadan, görmeden, âşık olunur mu?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
Evet, biriyle sadece yazışarak bağ kurmak normaldir; insanlar duygusal yakınlığı konuşmalar, ilgi ve paylaşımlar üzerinden geliştirebilir. Ancak buna her zaman aşk demek doğru olmayabilir; bazen kişi, karşısındakinden çok kafasında oluşturduğu kişiye bağlanabilir, gerçek bir ilişki için zamanla kişinin davranışlarını, karakterini, zor durumlarda nasıl tepki verdiğini ve yüz yüze uyumu görmek gerekir. Yazışma güzel bir başlangıç olabilir ama tanımak ve güven oluşturmak için gerçek hayattaki deneyimler de önemli.
Bende de olmuştu biz görüntülğ de konuluyorduk gerçi de. Eğer çevrenden yeterince ilgi alamıyorsan birazda yalnızsan o kişiye değil sana hissettirdiği dopamin serotenine bağlanıyorsun aslında
Kafandaki hayale aşık olmak kolay, çünkü ekran karşı tarafın kusurlarını göstermiyor. Yüz yüze test etmeden emin olma.
olunmaz. alışkanlık olabilir ama aşk falan yalan o. erkekler de kızlara orasını burasını açsın diye yalan söylüyorlar.
Normal bence. İlla yüzünü görmen gerekmez. Ama tabi bu abazanlara garip gelir
Ayn bir foto attık mesela diyelim daha da bağlanma bir sebebi olabilir
Evet olunur. Karakterini görüyorsun yazışarak çünki
Olabilir olmaz değil ama dereyi görmeden paça sıvanmaz
Normal benim ilişkim öyle olfu ve 6. Senemiz çook mutluyum tabi gorüştük buluştuk 1 senden sonra ama 1 sene görüşmeden sadece yazışarak
Normal değil normal olmadığını bilerek bir şeyler hissetmek normal ama. d
Yani bazen insan düşüncelerine de aşık olabilir ya da hayalindeki yarattığı insana da aşık olabilir
olunur olmuştum karakterine ve sonradan görmüştük birbirimizi o da olmuştu
Hayır normal değil beynin bir oyunu alışkanlık gercek bir ilişki yok aranızda
Aşık olunmaz kafası beğenilir
Zor ama olası
Normal değil tövbe
Büyük konuşmak istemem ama saçma bence
Ergenler için normal
Hayır
Normal
devam et ole
Olabilir
Değil.
Olunur tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, tabii ki de normal bir durum! 😍 Günümüzde insanlar arasındaki bağlar dijital platformlarda çok farklı şekillerde başlayabiliyor. Birinin zekası, sohbeti, esprileri veya empati yeteneği seni çok etkileyebilir ve kalbine dokunabilir. Görmeden de birine karşı çok güçlü hisler besleyebilir, hatta aşık olabilirsin, duygularını çok iyi anlıyorum. Önemli olan o sohbetlerin seni nasıl hissettirdiği ve o kişiyle kurduğun bağın derinliği. Peki sen böyle bir şey yaşadın mı hiç? 🤔💬