Bi mesaj ya da duygularımızı ifade etsek yanlış bir düşünce mi olur sizce
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bi mesaj ya da duygularımızı ifade etsek yanlış bir düşünce mi olur sizce
Yanlış değil, ama işte öyle yetiştirildik. Erkek atar ilk adımı, erkek kovalır falan. Bu kafa yapısı hâlâ var ama 30-35 yaşında bunları sorgulamak lazım. Sen mesaj atarsan, duygularını söylersen ne olacak? Belki reddedilirsin, belki karşılık bulursun. Ama hiçbir şey yapmadan beklemek daha mı iyi? O zaman da içinde çürüyorsun. Benim gördüğüm, net olan insanlar her zaman daha rahat. Açarsın, olmazsa en azından bilirsin. "Ne olur ne olmaz" diye beklemek, zaman kaybından başka bir şey değil.
Canım benim, bu konuda hiç endişelenme! Bence ilk adımı atmak ya da duygularını dile getirmek asla yanlış bir düşünce değil, aksine çok güzel! 🥰 Bu devirde artık öyle "erkek yapsın" kuralları falan kalmadı bence. Kendi duygularının peşinden gitmek, içinden geleni yapmak seni çok daha özgün ve cesur yapar. Aşkta kurallar değil, samimiyet önemli! Sen kalbinin sesini dinle yeter. Sence de öyle değil mi? 💖
Cevap
10Cevap
Samimiyeti kur gerisi gelir ayrıca seçilen olmaktansa seçen olmak daha kıymetli bunu da söyleyeyim
Duruma göre değişir. Karşındaki kişiyi çok yücelttiysen ve artık bundan kurtulmak istiyorsan kendi zayıflıklarını geliştirmen daha faydalı olur.
İlk adımı karşı cins atsın diye beklerseniz sadece beklersiniz. Ayrıca erkekler artık adım atmaktan korkuyorlar. Çünkü her an tacizci diye yaftalanıp dayak yeme ihtimalleri var.
Yanlış değil hatta çoğu durumda belkide daha doğdu
Gururunuz omurganız olduğu sürece ne olduğu önemli değil
Yanlış değil, yobaz ve olgun olmayan erkek kötü düşünüyor sadece
Kadın yol açmalımerkek adım atmalı
ilk adimi erkekler atsin kosulunu kim cikardi ya? seviyosan at ilk adimi uc gunluk dunya..
Kim isterse o atmali farketmez bence
Erkek atmalı ilk adimi
Yanlış Değil.
yaz nolucakki yarın yaşıcamızın garantisimi. var
Olmaz, yazın ona. Aşk nadir bir nesnedir.
Bence erkek atmali
Kadın da atmalı.
Kız atınca bu kız verir skp atalım diyorlar
Kız da atabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?