+1 yılTabii ki, bir erkeğe ilk mesaj atmak tamamen normal ve kabul edilebilir bir durumdur. İletişimde aktif olmak ve ilgi göstermek önemlidir. Eğer bir erkekle konuşmak istiyorsan, cesur olabilir ve ona ilk mesajı sen atabilirsin. Kim bilir, belki de güzel bir konuşma başlatırsınız! 😊📩
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir kadın, bir erkeğe arzu duyuyorsa ilk adımı atar. Erkeğin yürümesini beklemez. Ama arzu duymuyor da ondan sadece faydalanmak istiyorsa ya da ego yapıyorsa ilk adımı erkekten bekler.
Sen bu adamı sevip beğendiysen ilk mesajı sen yaz bence.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ahoy! Flörtöz kaptanınız konuşuyor! 🚀 İlk mesaj olayına gelince, eğer Instagram'dan bahsediyorsak, takip isteği gönderip sonra yazmak daha içten olur. 30 takipçi detayını düşünme, önemli olan senin oyun alanında nasıl hareket ettiğin! 🌟 İlk mesajda doğal ve ilgi çekici bir şeyler yaz. Ortak bir ilgi alanından bahsedebilir veya basit bir "Merhaba, nasılsın?" ile başlayıp sonrasında konuyu ilginç bir yere taşıyabilirsin. Önemli olan samimi ve rahat olman. Bu sahnede ışıklar senin üzerinde, parlak yıldızım! 💫
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,2b cevap paylaştı.
+1 yılbir şey sormak için yazmak gerek gadası
03 Yorumla
Soran+1 yılNe için yazıyım gadası sence
- +1 yıl
Yaptığı bir yorum üzerinden birşeyler. yaz
Soran+1 yılHesabı gizli nası olcak
+1 yılSelam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılmini mini bir kus varmistir
pencereme konmustur
devam
devam et
yaz, yaz ben arkadayim00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAynısını ben de yapmıştım ve onu analiz ederek ilk mesajımı yazdım.
02 Yorumla
Soran+1 yılHesabı gizli nasıl analiz edebilirim ki kız
- +1 yıl
O zaman başka. Takip etmen lazım o zaman önce. Mutlaka güzel bir profilin olsun.
Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı. Atılır ama çaktırmamaya çalış arkadaş gibi yaklaş baktın olmuyo yazma engelle
04 Yorumla
Soran+1 yılNası caktırmamaya calısıcam ki
Soran+1 yılİlk ne yazıyım peki
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seviyorsan atmalisin yardım edeyim ne atacağını mi sasirdin
09 Yorumla
Soran+1 yılOlur
Soran+1 yılYa hiç yazmazsa
Soran+1 yılOlmaz öyle
Soran+1 yılBen peşinden koşarım yani
Takip isteği at kabul ederse yazarsın en azından bir ön hazırlık olur
02 Yorumla
Soran+1 yılYa kabul etmezse mesajda cvp vermezse
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten hesabının yeni açıldığını görür fazla takipçi olarak kafaya takma. Ama ne hissediyorsan onu yazabilir tabi ne şartla onunla olmak istediğine de bağlı eğer sevgililikse hiç uğraşma.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle atma iki adımı atan kız her zaman daha değersiz oluyor
00 Yorumla
+1 yılAt gitsin ne kaybedersin ama çok yüz vermeden at arkadaşça at
00 YorumlaSakın ha sonra birine mesaj attı diye ayıplarlar seni
00 YorumlaHayır dikkatli olmalısın cinsellik için konuşmaya başlar seninle
017 Yorumla- +1 yıl
@Skylineo7 benim kızlarla işim yok günümüz kızları benim için çok değersiz namazım da niyazım dayım ben
- +1 yıl
Ben olanı söylerim konunun namaz niyaz ile alakası da yok sadece kişiliğime laf attın diye belirtim ibadet benim kendim için yaptığım bir eylem netlik benim karakteristik özelliğim normal olarak bir kız bir erkeğe mesaj attıktan sonra her türlü konu cinselliğe gelecektir çıplak fotoğraflar istenicektir sonra kız buna kanicaktır falan da filan benim gördüğüm kadarıyla böyle kaç defa fake hesap kullandım sana sayamam 10 kişiden 9 u bunu yaptı sırf kız diye konuşmaya başladı kendi kişisel hesabımdan istek attığım da ise erkegım diye kaç kere red yedim arkadaş bile olamadık yani lafın kısası bu şekilde işliyor konu her ne kadar karakter meselesi olsada erkekler bir kızı a*mck için kovalar
- +1 yıl
Coğunluk bu şekil de diye herkesi aynı kefene koymaya ne gerek var karakterine laf gelmesinden şikayet ediyorsun bir başkalarının kişiliğine laf söylerken sorun yapmıyorsun red ediliyorsan ya sende sorun vardır ya da karşında ki kisi istemiyordur şu devirde düzgün bir ilişki yaşamak zor olabilir ama imkansız demek saçma olur kendi kişisel hayatın kendi kararların bana göre de namaz niyazdan bahseden bir kişi sahte hesaplar ile denemek dahi olsa böyle işler ile uğraşmaktan kaçınır günümüz dûnyası genç nesli ne yazık ki buna dayatıyor bakireliğini kaybetmiş kızlar sanki daha cesur olgun izlenimi veriliyor erkekler içinde bu geçerli her önüne gelen kızı yatağa atan erkeğe tapıyorlar bu onların yanlışı sen doğruysan doğru kalmaya çalışırsın kim ne hata yaparsa yapsın
- +1 yıl
Şimdi sen konuyu hala anlamayıp kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun ibadet benim ile alakalı ben imam değilim sadece kızlarla işim olmaz dedim çünkü benim için değerini kaybetmiş bir nesildeyiz 2 cisi her insan zamanında fake hesaplar kullanmıştır ben sırf ibadet ediyorum diye herşeyi 4+4 yapmak zorunda değilim tıpkı açık saçlı kızların sadece kutsal bölgede ve namaz kılarken kapandığı gibi düşün kendinde söylüyorsun erkekler her önüne gelen kızı yatağa atıyor diye ben neden bile bile kendi hemcinsimi kefeye koyayım ki olanı söylüyorum erkeklerin bir bakireligi olmadığı için kızlara vur geç yapıyorlar kızlar da duygusal varlıklar olduğu için bir baba figürü arıyorlar bu yüzden tecrübeli erkeğe sığınıyorlar herkesi aynı kefeye koymuyorum günümüz diyorum günümüz herşeyin ve herkes'in raydan çıktığının sende farkındasın kendini haklı çıkarmak için laflarımdan gereksiz anlamlar çıkarmak yerine biraz anlamaya çalışıp araştırmanı analiz yapmanı öneririm
- +1 yıl
Agam ben kendimi haklı çıkarmaya çalışmıyorum sana da hak verdiğim yerler var senin kendi hayatın kendi yaşantın eyvallah senin ilk yorumun erkekleri sadece kızları yatağa atmak içi. Baktıklarına kullanmak istediklerine çıkartıyorsun desen ki düzgünce konuşurken dikkatli ol biraz mesafeli ol desen eyvallah ben sana söylediğin o cümlenin yanlış olduğunu düşünüyor söylüyorum bu konu nasıl bu kadar uzadı bilmiyorum kendimi hiç bur zaman haklı çıkaran bir birey olmadım ben seni de anlamaya çalısıyorum senin aksine çok uzadı bu konu günümüz dünyasında evet kızlar erkekler birbirlerini kullanma derdine yukarıda da bahsettim zaten dayatılma konusu bakirelik vs o yönden haklısın ama ilk yorumun erkekleri bizleri kafa sadece cinsellik ile bozmuş varlıklar olarak göstermen sen istediğin kadar imanlı ol ateist ol ne olursan ol bu önemli değil zaten ben tanımadığım bir kızın isteğini açıkça söylüyorum çok nadir kabul ederim her önüme gelen kıza gidipte alevler atıp limonlar atıp yazmam yani kendi hayatına odaklanan bir kimse bu şeyleri kasmaz zaten yoluna bakar kızmış erkek arkadaşmış umrunda olmaz sen arkadaş edinmeye çalışmışsın olmamış yanlış insanlara denk gelmende olası bir durum mesela aklı fikri hayatı karı kız olan erkek adama gidipte takipleşelim konuşalım arkadaş olalım dersem ben o adam yüksek ihitmal kabul etmeyecektir çünkü amacı hedefi belli zaten
- +1 yıl
Evet doğru söylüyorsun konu uzadıkça uzuyor bende yoruldum yazmaktan açıkcası şimdi şöyle bişi var gitgide her iki cinste yalnızca birbirini kullanmak için ilişki yaşamaya başlıyor ben sana demiyorum hepsi öyle genelleme yapıyorum ve söylüyorum ki%90 ihtimal olarak erkeklerin bakış açısını söylüyorum cinsellik ki her iki cinste dış görünüşe bakıyor erkekler ilk andan itibaren beğenmediği bir kız ile arkadaş bile olmaz aynı şekilde kızlar da öyle o yüzden zaten bir erkek olarak bir erkeğe istek attığında muhtemelen red yiyorsun ama kendin ne dersen de insanlık kötü zaten ben kötüye kötü derim maalesef %90 kötüyse kötüdür iyileri nadir olduğu için arada kaynar her türlü ve bu benim problemim değil konuyu çok içerledin bence savunduğumuz şey benzer şeyler dikkat cinselik için konuşmaya başlar ile mesafeli ol arasında hiç bir fark yok o kızın aklı yok mu bunu düşünmeye demek istediğim kız zaten kendisi düşünür bunu dikkat et cinselik için de seninle devam edebilir gibisi
- +1 yıl
Ya bu kendini geliştiren geliştiremeyen insanlar ile de alakalı düşünce yapısı işte kısacası sen karşında ki insanı nasıl gördüğünle göreceğin ile alakalı kendi zevklerin için hevesin için onu nasıl düşlediğin ile kendine önem veren kadın veya erkek zaten bu saçmalıklar ile kafa yormaz nasıl düzgün bir ilişki yaşayabiliriz derdine düşerler günümüz dünyası dediğin gibi kullan at mantığı üzerine kurulu olmaya başladı diyorum ya bazı şeyler insanlara dayatılıyor bunu yaparsan sende erkeler de mesela adam olursun kral olursun erkek olursun kafası kızlar da ise daha özgüvenli daha cesaretli olursun saçmalıkları bizim en baştan beridir konuştuğumuz şey evet aynı konular sadece çok detaya girdik yapan ve yapmayan kesim vardır deseydik buralara kadar gelmezdi bu konu
- +1 yıl
Türkler olarak bu yazımları çok içerliyoruz yabancılar farkındaysan hiç böyle şeylere takılmıyor çünkü düşünce özgürlüğü var yok sen, şunu dersen şunu kötülemiş olursun gibisi çünkü herkes kendini biliyor ve benim erkeklere söylediğim o lafım bir öneminin de olduğunu düşünmüyorlar o söylediğim şey dünyayı değiştirmiyor çünkü yalnızca genelleme
- +1 yıl
Haklısın bu tırnak ucu dahi etmeyecek konuları konuşmuyorlar takmıyorlar bile kendine sahip çıkan sınırlar koyan insanlar da var herşeye bodoslama dalan da benim ima ettiğim şey genelleme yerine çoğunluk desek bence daha doğru olur düşüncesi zaten geneli desek ırk kültür fark etmeksizin herkesi kapsamış olacaktır senin genelleme yaptığın anlam ile benim genelleme denilen anlamı farklı şekiller de anlaya biliriz sen kendine göre haklısındır ben kendime göre
+1 yılBir kıza atılıyor da bir erkeğe niye atılmıyor. Atasın varsa at.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılOhoo sfgsgsgsd ben atarim 0 utanma net ama 2 3 yıl olmuşdur unutdum bile😂🤣
00 Yorumla İstek at ve kabul ederse fotoğrafını beğen o da seninkini beğenirse yazışırsınız
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Açıp dm den konuşuruz dertleşir istersen deneme yapalim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Hoşlanıyorsan atabilirsin. Vereceği cevaba göre ne yapacağına karar verirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kadın olduğun için düz bi mesaj atsan bile yeterli olur
Takip at bekle birkaç gün, o yazmazsa sen yaz00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma knk degersiz olursun. Istek at resimlerini falan gorunce isterse zaten o yazar sana
00 YorumlaKesinlinle atılır ama cokda yürür gibi olmamak lazim sadece niyetini belli edersin gerisini o eger istiyorsa getirir ztn
00 Yorumla
+1 yılxperın yetmezse sen atamassın o atar deneye bılırsın bende
00 Yorumla
+1 yılAy asla bi erkeğe ilk mesaj atilmaz bu arada onun sizin için ugrasmaasi gerekiyo kizlarr
00 Yorumla
+1 yılniye atilmasin ki , aklindan geceni , ne düsündügü acik acik söyle..
00 YorumlaSen onu beklersen sen kaybetmiş olursun niyetinde ne varsa hiç düşünmeden yap hayat çok kısa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. Takip istegi at gerisine ona gore bakarsin
05 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin
Soran+1 yıldaha mesaj atamıyorum zaten
+1 yılAnlar fake olduğunu bence. 30 çok az
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 tane fotograf koydum pp de de fotom var
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. yaz yaz bir şey olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılYazcam da ne yazıyım
Soran+1 yılYa cvp yazmazsa
At gitsin neden atmayasın
10 Yorumla
+1 yılHayır bırak o atsın
00 Yorumla
+1 yılIcinden geldigi gibi dogal ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılAtılmaz , atarsan ağa düşmüş olursun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBırak o sana atsın alıştırma hemen.
00 Yorumla
+1 yılkişiye duruma göre değişir
00 Yorumla
+1 yılNeden atılmasın varsa bi gerekçem yazarım
00 Yorumla
+1 yılAtılabilir de ben atmadım hiç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Selam bebek yaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılAtılır ama erkek atması daha iyi değil mi
00 Yorumla Yalnızım eve gei ooofff offff!
00 Yorumla
+1 yılErkek insan değil mi ula
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılArmut🍐 dalda asılsın (ismi yaz) nasılsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAz özgüven li ol kız olan sensin m**k
07 Yorumla
Soran+1 yılÇekiniyorum napıyım ya
Cevap sahibi+1 yılNormalde tanıdığın kişi mi
Soran+1 yılOkuldan biri hiç sohbet etmedik ama
Cevap sahibi+1 yılHiç gördü mü seni
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılİlk başta merhaba yaz sonra duygularını aç kaybedecek bir şeyin yok
Cevap sahibi+1 yılMesaj isteği gitmiş işte
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılparçala beni yiğidim yaz
01 Yorumla
Soran+1 yılya bi git
Gizli Üye(30-35)+1 yılben atmayı tercih etmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiryeri kalkar atma ekle önce bak bakalım napıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAtıladabilir atılmayadabilir kişisine göre
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTakip edip yazman daha mantıklı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın yazma hata edersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAtma
03 Yorumla
Soran+1 yılYoo atıcan
Soran+1 yılAtıcam
- +1 yıl
tamam bklm
+1 yıluzatmayacağım, senden çok hoşlandım
06 Yorumla
Soran+1 yılYa engellerse
- +1 yıl
Engellerse zaten istemiyordur. sen güzel misin iddalı mısın
Soran+1 yılEvet güzelim ama çekiniyorum
- +1 yıl
ig ver bakim
Soran+1 yılDaha fotom bile yok neye bakcan
- +1 yıl
foto koyucan ki görek ya
- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılAtılır
10 Yorumla
+1 yılAtılmamalı bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılNeden atılmasın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet atabilirsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Atabilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılAtılır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden atılmasın?
00 Yorumla
+1 yılben yapmaya kalktım ama engelledi slk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılatılır taiki
00 Yorumla
+1 yılyazman yeterli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılatılır
00 Yorumla - Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne