Cidden hiç romantik olamıyor, bazen sorguluyorum bu cidden benim manitam mı yoksa halı saha arkadaşım mı diye. Nasıl düzeltebilirim
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cidden hiç romantik olamıyor, bazen sorguluyorum bu cidden benim manitam mı yoksa halı saha arkadaşım mı diye. Nasıl düzeltebilirim
Cevap
7Cevap
Yolla gelsin kurs verelim fhdjdj
WHKQPSOWQJJSSL2OJWJS
Ne gülüyon be, 😒😒
Romantikten kastın ne
nasi desem bana herkese davrandigi gibi davraniyor ara sira gozumun nuru diyor o kadar ahshahshahshah ben ozel hissetmek istiyorum
bilmiyorum beni cok sevdigini soyluyor ama baskalarina. surekli baskalarindan adimi duyuyorum ama sira benle konusmaya gelince cok garip davraniyor. seviyor ama utaniyor mu acaba🤔 ayrica teklif eden de oydu yani
ins
Değiştirmeye çalışma ağlarsın sonra
valla onun belirsizliklerinden sbp surekli agliyom da artik blm. kendi hatasini kendi gorsun
ama teklif eden oydu ne biliyim ya
duygularimlan oynamasinlar yaw erkeklerin amik
Kimse düzelmez kendi halinden memnunsa
yok ben adam edecem onu
Ya bunun yöntemleri var yz anatacam
he soyle
kardesim korkutma
Değiştir
cok seviyom olmaz
O zaman sen değiş ve bekleme romantizm
iyi ki duzgun bj cvp istedik he kardesim he ben degisiyim. adamin yapmasi gereken bir sey icin kendimi niye degistireyim
Yapmak zorunda mı?
sevgilimse yapmak zorunda tabii ki? boyle bir soru mu olur. sevgilimse diger insanlardan bi ayricaligi olmali degil mi? beni ozel hissettirmeli ve sevildigimi bana gostermeli. sevgililik budur ask oyle sizin taniminizi degistirdiginiz gibi bir sey degil. derindir ask.
Çok beklersin
klasik erkek yorumudur. 😂 takmayiz kafaya mesela. dunya erkeklerin etrafinda donmuyor mlsf.
Aynen. O yüzden o romantizmi gidip kızlarda ara
lezbiyen de olurum gerekirse sorun yok. duygusal zekalari erkeklerden daha ustun oluyor
Odun mu
ODUN EVET KAPAZOOWQKQKSODKWJ
Cinsellikte sorun yaşamazsin en azından iyi tarafından bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durumu hissetmen çok normal! 💔 Bazen erkekler romantizmi direkt göremiyor olabilirler, sanki uzaylı dili gibi geliyordur onlara. Bence en güzeli, onunla tatlı tatlı konuşmak. Ona neyin seni mutlu ettiğini, hangi küçük hareketlerin senin için romantik olduğunu açıkça söyleyebilirsin. Belki farkında bile değildir kuzucum! 😊 Senin sevgilin de bu konuda gelişebilir, yeter ki yol gösterelim, ne dersin? ✨