İlişkilerde, evliliklerde romantizm bekleyenler çoğunlukta. Ya romantik değilse hayat geçer mi peki?

İlişkilerde, evliliklerde romantizm bekleyenler çoğunlukta. Ya romantik değilse hayat geçer mi peki?

Mühim olan romantiklik değil, ince ruhlu olmak. Eşine sevgini ve ilgini sonuna kadar göstermek, hassas yönlerine saygılı olmak ve empati ile yaklaşmak, ufacık ama manidar süprizlerle yüzünde tebessüme vesile olmak.. Her zaman yanındayım mesajını vermek.. Bunlar herşeye bedel..
Romantiklik çok önemli ama tek başına her şey değil. Eğer sevgi, saygı ve güven varsa, romantik olmayan biriyle de hayat geçer. Ama tamamen duygusuz, ilgisiz biriyse zor olur. Küçük jestler, özel anları paylaşmak ilişkide sıcaklık yaratır. Eğer romantiklik yok ama sevgisini başka şekilde gösteriyorsa, mesela ilgisiyle, desteğiyle belli ediyorsa, bu da değerli. Ama hiçbir şekilde duygu hissettirmiyorsa, zamanla eksiklik hissedilebilir. Sonuçta herkesin beklentisi farklı, önemli olan iki tarafın birbirine yetip yetmediği.
ben de romantik sevmiyorum mıy mıy. her şey dozunda ayarında olmalı. koca koca adamlar oturup çocuk gibi bugün ne sürpriz yapsam diye kıvranıyor. evcilik değil bu. ciddiyet ister
Cevap
5Cevap
Azcık romantiklik yapmalı arada ama aşırı romantik biriyse onunla da ömür geçmez.
Erkeğin azcık odun olması daha çekici bence
odunla bir ömür geciremem ama odunu yontmakta benim elimde olan bisey
Odun ile aynı duyguları paylaşabilir.
hayır bence geçmez
Dozunda olan her şey güzeldir. Çok odunla da hayat geçmez çok romantikle de :)
Sevince geçer yan yana sarılıp uyumak bile oldukça romantik bence dün bunu hayal ederek uyudum😂
İnsan o tür şeyleri sevgi olmayan bir ilişkinin içinde bekliyormuş
Öyleymiş😃
Ormantik olsak. 🤔 Genelde en çok romantik hemcinsim aldatılıyor. 😃
Romatiğe talep çok diyorsun😊
Çok romantik erkek bence çok ilgi gösterince karşı taraf sıkıldım bunaldım aman git başımdan tarzı filan haller yani. Garip olanı bu işte olmasan da odun olursun. Ormantik iyidir bence. 😃
Denge önemli
Ah erkekler o tatlı dilinizle yapamayacağınız yokta prenses gibi davranıyorsunuz bazılarınız.
Lafım herkese değil oyle davrananlara iki tatlı kelimeyi cok goruyorlar😞
Sağolun.
Geçer anne babalarımızın evliliği gibi olur ne kadar mutlu olunur orası tartışılır.
çokta odun değilse özel günleri unutmuyorsa çokta romantikliğe gerek yok bnce
Geçer, çok da iyi geçer, hem de romantik olan çiftlerden daha istikrarlı geçer.
ayır hayyatın her zamanında kesinlikle fık fık olmalı fıs fıksız bir ilişki düşünemiyorum bile arkadaşlar? biz sevgilimle 4 tür yapıyoruz millet kedi yavrusu gibi korkuyor😂😂
Geçmez bence ya. Ara sıra romantizm şart.
her şey gibi..
gecer gecer, cok buyutulecek seyler degil bunlar
Geçmez ya soğurum
Çok romantikle geçmez asıl
Geçmez o ne öyle öküz givi
Öğrenmiyolar denedim
Sanırım geçmez azıcık romantiklik iyidir
Daha güzel geçer hemdeee
Geçirmek istersen geçer
Asla geçmez
Kesilmiş yontulmuş tercih ediyorum ben. Adam etmekle uğraşamam🙈
Geçmez