Başta küçük bir konudan büyük kavga ettik ayrıldı. Hemen başka bi kızın yayınında buldum onu. Sonra yüzüne vurdum. Günler sonra döndü yalvardı kapıma geldi gene denemek istedim, baktım başka kızları beğenmeye devam etmiş hem de bana hesabımda kimse yok dedi. Ben kimseye bakmadım bile.. Son sözü ise "Sen çıkarsaydın dün yanındaydım sen de beni görmezsin olur biter."
ya şaka gibi bunlar gerçek mi bir şey söyleyin lütfen bakın ben ona kimsenin vermeyeceği değeri verdim tamam mı bir kız hani sadece normal bir şey için bile yazsa ona söyleyip ona göre cevap yazıyordum bunu hani istemediği yani sorgulamadığı halde kendi isteğimle yapıyordum tüm güveni vermeye çalışıyordum ona dünyadaki en değerli insan gibi hissetirmeye çalışıyordum tamam mı kendini yetersiz hissediyordu işte görünüş kişilik falan çoğu anlamda ama ben ona mükemmel olduğunu hissetirmek için çaba gösterdim ve sonunda üzülen terk edilen ben oldum ben böyleyken bu hale düşünüyorum ve böyle birisi ise güvensizlik edip affedilmiş kafam çok karışık yanlış kötü insanlar neden hep iyi olanlara denk gelir
evet gördüm işte o yüzden dedim yanlış insanlar hep iyi olanlara denk geliyor hiç anlamıyorum hani ilişkiniz nasıldı bilmiyorum ama nasıl böyle olabilir birde çok pişkin davranıyor sinir bozucu sevip affettiğin halde nasıl böyle olabilir ben de çok sevdiğim ve tam tersi sonsuz güven verdiğim halde terk edilen oldum hayat şaka gibi ya
Şaka gibi dimi. Benim ilişkim çok güzeldi 3 aylıktı ama her gün beraberdik ben mutluydum onla çevrem onu istemedi gelir konusu ve başka konular ama ben çabaladım o bilmiyor.. Konu şu benim aracım ile sürekli bir yere gidiyoruz ve arıza yaptı yeni sürücüuüm ve sanayiye tek gitmek istemedim gelicem diyip işim var sen git calısmaya gidicem dedi gelmedi yanlız hissettim baya. Tartıştık ayrıldı benden. Baktım başka bi kızın canlı yayınında, kız belki elli tane erkek ile flört ediyor. Onu da görünce orada çok kırıldım yüzine vurduö sonra yalbardı, ayrıydık hata yaptım dedi. Yanıma geldi daha düm sarıldı etti. Güvenemem ama deniycem dedim. Herkesi çıkardım dedi bi baktım daha bir gün önce başka bi kızın fotoğrafonı beğenmiş. Bende bunu yakaladım sonrası böyle. Hala da takip ediyır onu
senin verdiğin değerin birazını bile vermemiş ve senin verdiğin değeri de haketmemiş asla onun yüzünden değersiz hissetme onun yüzünden ve böyle biri için de üzülme elbet değerini bilicek biri çıkar karşına ben çok üzülmüştüm ama şöyle düşündüm o bana aynı değeri vermemiş haketmemiş ben niye sevip üzülüyorum bu boşluğa giden sevgiyi ona harcamamalıyım diye düşünüp bunu farkettiğim an biranda üzülmeyi bırakmıştım tiksinti gelmişti ona karşı sen de böyle düşün şu an bile o büyük ihtimalle umursamıyorken üzmesine izin verme seni
Teşekkür ederim dilerim sizde gönlünüze göre birini bulursunuz. Dün yanıma kadar geldi inanmıştkm ama diğer kızdan da vazgeçememiş en sonda sadece ya sabır yazmış bende sildim
Bunu gördüğümde bi hayal kırıklığı ile aradım onu numaram engellendi ne yaşadım bende anlamadıl daha önce ihanet yaşadım zaten başkasından buda üstüne ağır geldi
İster istemez özgüvenim gitti kimse ile tanışasım bile yok. Bide başkasını seçip bana sende beni görmezsin olur biter demiş. Yani üzülüyorum iyi insanın şansı yok dünyada
Canım benim, bu ne aşkoşum ya! 🥺 Resmen kalbim sıkıştı okurken. Böyle bir ilişki toksiklikten başka bir şey değil ki. Sana güven vermeyen, gözünün önünde başkalarını beğenen ve bir de üstüne böyle manipülatif son sözler söyleyen birine nasıl güvenip devam edeceksin ki? O 'beni görmezsin olur biter' sözü resmen manipülasyon kokuyor, benden söylemesi! 🙅♀️ Sen daha iyilerine layıksın, unutma! Bu durumda senin hislerin ne diyor peki, devam mı tamam mı dersin? 🤔
Şimdi benim 5 yıl önce hoşlandığım bir çocuk vardı 1 yıl boyunca hoşlandım ve şöyle söyleyeyim arkadaşlar bu hoşlandığım çocuk iyi biri yani kriterlerime uyduğu için de hoşlanıyordum neyse sonra o sene bitmişti ben teklif yaptım cevap vermedi gözleriyle arkadaşımı işaret etmişti tabii ben anlamadım o an arkadaşımın gitmesini neyse yanlış anlaşılmasın farklı bir olay yok yani sebebi önemsiz. Neyse sonra o sene bitti ig'de falan takipleştik hikayeme yorum yapmıştı ama arkadaşıyla yaptıkları belli oluyordu plan okul başladı tabii ayrı okullar ben sohbet falan derken artık iletişim tamamen koptu hesabımı kapattım falan işte ama böyle olmasına rağmen karşılaşıyorduk bu da bir Allah'ın işi diyorum yani gerçekten olmayacak şeylerde karşılaşıyorduk neyse bu sene de ben kütüphaneye yazıldım geç yazıldım tabii aynı kütüphaneye denk düştük uzaktan izlediğini ben fark etmedim sonradan anladım aynı kütüphanede olduğumuzu arkadaşların arkasından bakıyordu orada fark ettim ilk neyse ben yerimden memnun değildim kapının önünde ulu orta gibiydi işte yer değiştirmek istediğimi söyledim idare karar veriyor buna bu arada yer değiştirmeden önce de arkadaşları benim masamın arkasındaydı geliyordu arada bakıyordu bana ben tabii öyle niyetim yoktu 5 yıl önce o kadar karşılıksız sevince insan bir soğuyor yani alışıyor artık neyse yer değiştirdim kütüphanede 270 masa vardır ayrıyeten söylüyorum çocuğun 5-6 masa ötesi boşalmıştı oraya aldılar bir yer falan kalmıştı yani işte oradan bakıyordu yaklaşmaya çalışıyordu ama çocuğun biraz ahiret inancı ve benim de aynı şekilde var o yüzden biraz da yakın hissetmenin sebeplerinden bu. İşte gülümsüyordu falan ben yine karşılık vermiyordum işte süreç bitti sınav falan da bitince rüyalarıma giriyor fake hesap açıp yazmalı mıyım kimliğimi belli etmeden sosyal medya kullanıcısı değilim. Teşekkürler bize bir şans vermek adına yani Allah'ın işi diyorum yoksa nasibe mi bırakmalıyım yazmayıp
Aslında erkekler isteyince mektup bile gönderir. Gene de içinde kalmaması adına kendi adına hesap açıp yazman daha doğru olur önce istek at kendine hesap ac o yazarsa kesin devam eder konuşma fake hesap çocukça kalır
Valla ben hayatımdan silerdim susunmezdim buna benzer bir ilişkim olmuştu 3 sene önce o kadar mutluyum ki ayrıldığımız için ilk üzülüyordum ama canım niye uzulmuşsem doğru ilişki sağlıklı ilişki bambaşka oluyor