Çalışmıyorum, canım çok sıkılıyor, sevip sevilmek istiyorum ama yok düzgün biri denk gelmiyor, ne bed kızların bir sürü isteyeni var, bana gelmiyor, napayım
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çalışmıyorsan ve çevren yoksa online'dan birilerini bulmayı denemekten başka pek çare yok gibi. Ben çalışıyorum, çevrem de var ama dışarı çıkamıyorum çok fazla. Ben de sevmek sevilmek, özel hissedip hissettirmek istiyorum birilerini ama dönüp dolaşıp boşlukta kayboluyorum :(
Yok bea burdan sosyal medyadsn kimseye güvenilmes
Sanal veya reel, ben yeni tanıştığım kimseye güvenmem zaten. Ama sosyalleşemeyen insan evde otururken gökten zembille sevgili inmez, bunun da farkındayım. Ortamlarda tanışacağım biri çıkarsa ne ala, ama çıkmazsa online'dan tanıştığım kişilere şans vermek lazım diye bakıyorum olaya.
Aslında doğru diyorsun da Allah iyilere denk getirsin senide
Canım benim, böyle hissetmen çok normal, hepimiz zaman zaman yalnızlık hissedebiliriz. Üzülme hiç! ✨ Bence önce kendini iyi hissedeceğin, eğleneceğin şeylere odaklanmalısın. Belki yeni bir hobi edinirsin ya da ilgini çeken bir kursa başlarsın? Yeni insanlarla tanışmanın en tatlı yolu buralardan geçiyor! Kendine değer verdikçe ve mutlu oldukça, o doğru kişi zaten seni bulacak. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🥰💖
Cevap
11Cevap
Sen tanış direk hoş bulduğun biriyle öyle bir zamandayız ki reddedilen kız görmedim henzü
Hoş bulduğum biride yok sosyal çevrem pek yok
Yok artık,
Çevren yok, arkadaşın yok, görücü istemiyorsun, sosyal medya olmaz diyorsun. Sana geriye belanı bulacağın bir tip düşer sonunda
Niye öyle diyosun ayıp olmuyormu Allah korusun ya
Etrafımdaki arkadaşlarımın tecrübelerinden dolayı ön yargılıyım kusura bakma. Sonunda en kötüsü denk geldi millete
Kimseye güvenemiyorum güven sorunlarım var
Armutun sapı, üzümün çöpü derken o güven konusu seni bitirir... Güvenini sarsacak bu kadar ne yaşadın, aldatılma mı var?
buradan seç beğen al , olgun istersen talip olurum
Yok ya olmaz
peki , sen bilirsn
Görücü usulü bul
Sonum öyle görünüyor
Biri var ciddiysen eğer
Kim😀ben sosyal medya istemiyorum
Bana farkmaz, tanisabiliriz canim.
Cevreyle ne alakasi var ki
Var nerden bulucam çevre olmayınca
Yasin kaç
29 y