Ben bugün dışarıdaki erkeklerin hâl hareketlerini görünce umudum azaldı, düzgün biriyle anca görücü usulü tanışayım gitsin.. dışarıda bakan çok oluyor da hayır gelmez onlardan
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bugün dışarıdaki erkeklerin hâl hareketlerini görünce umudum azaldı, düzgün biriyle anca görücü usulü tanışayım gitsin.. dışarıda bakan çok oluyor da hayır gelmez onlardan
32 yaşındayım bu yaşıma kadar elime kız eli değmedi bir kız tarafından beğenilmedim hoşlanılmadım ilgi duyulmadım sevilmedim hep tek taraflı sevdim ya da hoşlandım bu yaşıma kadar olmadı yaşıtlarımın benden küçüklerin çok gerisinde kaldım bu yaştan sonra da olacağını düşünmüyorum yani anlayacağın böyle geldim böyle gideceğim bu dünyadan yanlış anlaşılmasın seçici değilim güzel kızlarla hiç konuşmadım kendim gibi insanlar ile konuşmaya çalıştım ama bana geldiler mi erkeklere güvenmiyorlar evlilik düşünmüyorlar flört dahi etmiyorlar soğuk davranıyorlar yazmıyorlar bilene evlilik düşünmeyen kız 7 ay sonra görücü usulü asker ile evlendi biz gitmiştik istemeye 1 gün sonra ailesi dedi evlilik düşünmüyor hoşlanmamış tabi zorla kimseyi alamam
İşinde gücünde olunması kariyer sahibi efendi Allah korkusu imanlı temiz dürüst güvenilirlik bunların kadında hiçbir karşılığı anlamı yok eğer yakışıklı ya da tipin iyi ise var yoksa yok
Anlayacağın benim eşim olmayacak ailem olmayacak bu yaşıma kadar dualarımda karşılık alamadım evlilik konusunda çabalarımdan karşılık alamadım böyle yaşamaya devam edip en son rabbim canımı alacak
Hepimizin gideceği yer bir avuç toprak büyük ihtimalle kimsesizler mezarlığına gömülürüm ailemden kimse kalmaz ise kalır ise aile mezarlığı falan olabilir yanımda yatan biri ile farkım onun yine bir ziyaretçisi fatiha okuyanı gelecek bana kimse gelmeyecek ben her mezara gittiğimde tüm ruhlar için okurum yakını olan vardır olmayan vardır en azından yalnız hissetmesinler hayat maalesef acı ve gerçekler ile doludur baba olmayı çocuğum olmasını o duyguyu yaşamayı yine aynı şekil bir hayat arkadaşı yastığa kafamızı koyduğumuzda karşılıklı huzur bulabileceğim bir eş yalnızlığımı paylaşacağım iyi günde kötü günde yanımda olan bir insan sadece istedim çok beklentim de yok ama olmadı olmayacakta bu yaştan sonra artık kimse almaz bekarda kalmadı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal ama asla umudunu kaybetme! 💖 Aşk hiç beklemediğin anda kapını çalabilir, enerjiler birbirini buluyor bence. Ben de sevgilimle bir arkadaş ortamında, çok eğlendiğimiz bir anda tanışmıştım mesela, sanki kader gibiydi. Belki sen de spor yaparken, belki en sevdiğin kafede... Hiç belli olmaz! Sen sadece kalbini açık tut yeter. 🥰 Sen nasıl hayal ederdin peki, ilk başta?
Cevap
5Cevap
Öyle basit bir hayalim yok... çünkü evlenilecek düzgün kdın göremiyorum.. kimseyi yanıma yakistiramıyorum
Sadakatinden şüphe etmeyeceğim güven veren birini sevmenin nasıl hissettirdiğini merak ediyorum.
Zaman zor, yalnızca siz değilsiniz bu şekilde düşünen..
çarpsın bana
Tahminim yok
Hiç yok inan
Hayır, Bilmiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?