- 1 ay
Çok haklısın dediğin gibi.. Nasıl nerede ne şekilde olduğu değil Kim olduğu önemli, Aşk tesadüfleri sürprizleri sever genelde tahmin bile edemeyeceğin sekilde olur.. her türlü sürprize açığım gönül işi bu belli olmaz.. Kuş gibi ansızın gelip kalbine konar sende kalbini yuva yapsın diye beklersin✨
18 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim, hak verdiğiniz için..
Emeğinize yüreğinize gönlünüze sağlık katılıyorum her türlü 😅
Aşk sever bende severim valla her şeyi severim hemen hemen 😅
Bende açığım 😅
Gelip konsun ya da konum atsın ben konarım 😅on numara yuva yaparım ağaç ev yaparım 😅
Ben bekliyorum valla 😅
Hem de arıyorum 😅
Müthiş bir yaklaşım olgun mantıklı 😅 - 1 ay
Tesekkür ederim.. Allah gönlüne göre versin🤲 ama beklentiyle yaşanmaz sen bahceni güzellestir güzellikten anlayan gelir inşaallah
- 1 ay
Ricalar ve teşekkürler. Amin inşaAllah cümlemizin beklentisiz nasıl yaşayacağız? 😅
Valla bahçe bile yok henüz aşkımın istediği bahçeyi birlikte yapalım diye 😅hatta o otursun köşede ben yaparım istediği gibi 😅şimdi bahçe yapsam ya beğenmez ise 😅
- 1 ay
Mecaz yaptım gönlünü güzellestirdir varsa çalılık yabani ot falan hasar temizle onar demek istedim😂
- 1 ay
Hiii 😅 Anlamamıştım da 😅 Gönlümü görebilsen 😅İnanamayabilirsin, hani gerçekçi gelmeyebilir 😅Öyle diyim yani hani sevmiyorum kendimi aslında böyle olmak istemiyorum ama elimde değil olmak istemediğim biriyim kendime kızıyorum hep
O anlamda ise sıkıntı yok 😅 Tertemiz mis gibi 😅 Çalıların canı cehenneme 😅
Tamir hobimdir nice elektrik elektronik musluk şifon bisiklet motorsiklet bilgisayar dijital gösterge vs vs 😅
On numara onarım yaparım 😅
Kalp tamiri bile yapıyorum ben 😅Taburcu olan gidiyor 😅 - 1 ay
alemsin sjshj
iyi o zaman rabbim güzel kalbine göre versin ne diyim😂😂 - 1 ay
Bak o da var he 😅 Öyleyimdir normalde sizin güzelliğiniz derdim ama öyleyim yani gerek yok 😂😂
Amin inşaAllah cümlemizin 😅
Ne derseniz olabilir 😅 kişi geldiği gibi ağırlanır ve uğurlanır 😅
Himmm 😅diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu akşamlar dilerim 😅 Hoşçakalın (rahatsız etmek istemem, uzatmak) 😅 - 1 ay
Sana da 😊🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- u1 ay
Hiç plan yokken evliliği düşünmezken kendimi nikah masasında buldum. En güzel yanı genç anne oldum ve iki yakışıklı boyumca oğlum var.
13 Yorumla- 1 ay
Maşallah
- 1 ay
Huzur ve mutluluğunuz daim olsun 😅
- 1 ay
Amin
- 1 ay
Bilmiyorum. Kader mi derler kısmet mi derler öyle işte kfjfj Hayat bu belli olmuyor. Belki evlenirim, belki evlenmem onu bile bilmiyorum.
Sevmem dediğin kişiyi seviyorsun, yapmam dediğini yapıyorsun. Bazen üzmemek için uzaklaşıyorsun. Hayat garip, insanlar garip, her şey komple garip yahu 😅17 Yorumla- 1 ay
Valla müthiş anlatmışsın 😂çok garip her şey garip tuhaf yani bende anlamadım 😅
Bende inan hiç bilmiyorum gönül istiyor ama ne olur ne olmaz bilemiyorum 😅
Fakat istediğim şey için de hem çaba hem de dua ediyorum 😅 - 1 ay
Hayat işte ne zaman ne olacağı belli olmuyor dediğim gibi😅
Hayırlısı olsun hakkında diyelim o halde 😅
Birşeyi çok isteme işte. Geç olur ya da olmaz. Hayırlısını işte. Rabbim elbet hayırlısını verir. 😊
Çaba elbette önemli ve güzel bir şey. İyi yapıyorsun. 😅
Ve herşeyin en iyisini, güzelini hakediyorsun. Kalbin temiz , çalışkan, akıllı ve iyi bir insansın. Umarım her şey gönlünce olur 😄
- 1 ay
He valla olmuyor maalesef 😅belli olmaması güzel de ofsayt olması yok mu 😅
Tamam geleceği görmeyelim ama kahp@lik de olmasın yani 😅
Sürprizleri severim
Amin İnşaAllah cümlemizin hakkında hayırlısı olsun 😅
İyi yaparım ben 😂
Teşekkür ederim Allah razı olsun senin güzelliğin 🌸
Amin inşaAllah bakalım 😅
Seninde her şey gönlünce olsun her türlü 😅 - 1 ay
Aynen olur mu olur 😅
Aynen kahp*lik olmasın ya. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah 😅
İnşallah 😅
Bende teşekkür ederim , çok naziksin 😊 - 1 ay
Olmasın olmasın 😅İyi şeyler olsun 😅Kötü şeylerden gına geldi 😅lanet olasıcalar dkdkdk
EyvAllah senin güzelliğin ve sende öylesin 😅O zaman başka bir soruda görüşmek üzere hoşça kal filan 😅 - 1 ay
Aynen inşallah iyi şeyler olsun. sana iyi şanslar ve hakkında çok iyi şeyler olsun inşallah.😅
Teşekkür ederim. Pekala olur.😅 Günün güzel geçsin. Hoşça kal.😅
- 1 ay
Teşekkürler tekrardan 😅Hepimize ya da hak eden herkese iyi şanslar bol şanslar 😅Bir tane şans olsa zaten değerlendiririm ikinciye gerek yok 😂
Cümlemize her daim her türlü 😅
EyvAllah😅🌸
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yolda yürürken çarpışıp kitapların havada uçuşması falan sonra kitabı alıp demek sizde felsefeye meraklısınız der ve sohbet açılır dermişim ama hayaller işte 😅
13 Yorumla- 1 ay
Ne güzel hayâl 😅daha güzelleri nasip olur inşaAllah 😅 Gönlünüzce olsun
- Yeni 1 ay
Olsun da nasıl olursa olsun ve hayırlısı olsun 😅 Mutluluklar dilerim
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Aynı iş yerinden tanıştığım mühendis olur, işyeri hekimi olur, isg uzmanı olur böyle biriyle evleneceğimi düşünüyorum. Çünkü daha yakından tanıma fırsatım oluyor.
111 Yorumla- 1 ay
Mantıklı, çok güzel 😅
Olur inşaAllah tez elden, gönlünce olsun Carmindaaaa 😅 - s1 ay
Teşekkür ederim. Ah eski kullanıcı adımı okumak çok güzel geldii 👌🏻
- 1 ay
Ricalar ve teşekkürler 😅Mavi bir kıyafet vardı 😅Bluz mu desem tişört mü desem 😅Yandan bir profildi 😅
- s1 ay
O zamanlara dair aklımda kalan siyah uzun saçlarım sadece 😢
- 1 ay
Zaman su misali akıp gidiyor 😅
Gönlünce olsun 😅 İyi akşamlar dilerim - s1 ay
Laf sokma değil de gerçekten iltifat amaçlı böyle düşünüyorsan teşekkür ederim 😁
- 1 ay
Tövbe tövbe yahu, benden öyle bir şey bekler misin?
Daha önce de benzerini yazmıştım 😅
Hani direkt yazmadım yanlış anlaşılmasın diye 😅
Yazayım bari 😅
Gerçek olamayacak kadar güzel görünüyorsun fıstık gibi 😅
Hatta Merlin Morlun mu ne vardı bir sanatçı manken mı ne onu anımsattı 😅ama tanımıyorum 😅
İltifat amaçlı da değil 😅 İltifat öylesine söylenir 😅Benim ki içtendi ve içten 😅
Laf olsun diye şey edenlerin canı cehenneme 😅 - s1 ay
Senin de gözlerin çok güzelmiş 👌🏻
- 1 ay
EyvAllah, senin güzelliğin 🌸mutlu akşamlar diliyorum 😅
Bende dedim ulan yazmıştım sanki evet evet yazdım yani rahatsız oldu dedim herhalde 😅 - s1 ay
Yanlış anlaşılma olmuş, neyse sorun değil. İyi geceler 🙏🏻
- 1 ay
EyvAllah 🌸🫡 Teşekkürler
- 1 ay
Sahilde yürürken onun elinde felsefe kitabı olacak
Carpisacagiz
Kitap yere düşecek
Özür filan derken
Oturup felsefe konuşacağız...11 Yorumla- 1 ay
Müthiş bir düşünce hayal 😅Bende isterdim filan filmlerde çok görmüştüm 😅
Gönlünüzce olsun 😅
- 1 ay
Nerde nasıl olucağını bilemem ama doğru kişiyle karşılaşmak isterim hayatımın sonuna kadar birlikte olucağım kişiyle
14 Yorumla- 1 ay
Amin inşaAllah, mutlu bir sonsuzluğa açılan bir kapı olur 😅
Zaten yer mekan ve zaman bahanedir önemli olan biz 😅
Doğru kişi var ya 😅 Sıkıntı herkes doğru kişi gibi gelir ilk başta - 1 ay
Evet
- 1 ay
Nokta gibi bir evet 😅Mutlu akşamlar dilerim
- 1 ay
Size de
- s1 ay
Bu konuları artık hiç düşünmüyorum. Evleneceğim insanın varlığına, varsa da evlenebileceğime inancım kalmadı.
11 Yorumla- 1 ay
Hayırlısı, umudumuzu kaybetmemek lazım
Her şeye rağmen hayat devam ediyor ve hayat kısa yarının garantisi yok 😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Fark etmez. Düzgün bir şekilde olması yeteli. Kavga ederek tanışmak istemem mesela
21 Yorumla- 1 ay
Benim için de aynı şekilde far etmez 😅Ne güzel
Valla kavgaya bile razıyım hiç sıkıntı yok tatlı olacaksa
Gönlünüzce olsun
- 1 ay
Maceralı, aksiyonlu ya da eğlenceli komik bir şey olsunn
21 Yorumla- 1 ay
Oh oh yok yok yani 😅Olur inşaAllah diyim gönlünüzce olsun 😅
Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı. Evlenmek gibi bir düşüncem yok, akışına bırakmak en iyisi.
21 Yorumla- 1 ay
Öyle diyorsanız öyledir 😅 Gönlünüzce olsun
Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı. Nerede tanıdığımın önemi yok. sevgiye aç kalbimde yer edinsin yeterli
11 Yorumla- 1 ay
Bence de yok ve olmaması gerekiyor diye düşünüyorum 😅 çünkü saçma olur yani 😅
Mantıklı değil 😅
Benim için de aynı şekilde her türlü 😅
- 1 ay
Nasip benim ne düşündüğüm değil de Allahın ne yazdığı önemli.
11 Yorumla- 1 ay
Allah bize göre yazmıştır amma velakin ki 😅
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Hiç planlamadım nerde tanışmak istediğimi pek de önemli değil önemli olan birbirine denk olmak anlaşmak ama cidden hiç ama hiç görücü usulü istemediğim net aracı olan şöyle iyi böyle iyi ballandıra ballandıra anlatıyor ama asla dedikleri gibi değil iflah olmaz insanı da yalanla birine yamamaya çalışan da çok Allah böylesinden korusun
123 Yorumla- 1 ay
Zaten plan yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Plan değil de elimizden geleni yapmak. Hani kader kulun çabasına bağlıdır gayrete aşıktır nasip kısmet şans kişinin kendisidir ya 😅
Benim için de hiç önemli değil 😅
Denk olmaktan kasıt nedir tam olarak 😅
Denk olmak zor mu 😅
Kalp denk ise 😅
Kalp tek kelime ama binlerce şey var içinde 😅hani az çok kişilik ve karakter olarak yakın olsak yeterli diye düşünüyorum 😅
Aynen öyle aracıların canı cehenneme lanet olası pislikler 😅
Amin amin inşaAllah cümlemizi 😅 - Cevap sahibi1 ay
Planlanan bir şey pek yerinde gitmez hep bir sürprizle şaşırtır bizi, evet aynen öyle gayret her zaman olmalı yoksa zaten ölüden ne farkımız var ki
Denk dediğim karakterler görüşler değerler yakın olmalı yoksa anlaşmak biraz zahmetli olabilir dengi olmadığı halde kurulan ilişki pekte ilerleyeceğini düşünmüyorum yani ya sen kendinden ödün vereceksin ya da olmayacak karar kişinin - 1 ay
He valla gitmiyor😅
Aslında gider de birilerinde kolpalık oluyor 😅
maalesef 😅
Kesinlikle katılıyorum o yüzden tam gaz gidiyorum ama dikkatli😅
Bende ona katılıyorum karakter denk olacak benzer olacak zıt olmayacak yani
Ödün vermek sorun değil verilir veririm de 😅
Bokunu çıkarıyorlar o sıkıntı 😅 - Cevap sahibi1 ay
Yani zaten birebir aynı olmak biraz imkansız herkes birazcık farklıdır illaki ama uyuşan yerler vardır onu bulmak gerek
Hayır bence kendinden sıkça ödün verme senin düşüncelerinin hissettiklerinin de önemi kalmaz dengeli olmalı karşılıklı olarak - 1 ay
Ben hiç düşündüklerime önem vermedim ki çocuksu olduğum için her türlü mutlu oluyorum ben ve hemen hemen her boku severim yani 😅her şey de bir güzellik görebiliyorum bulabiliyorum 😅
Ben çok bok ederim çünkü bombokum 😅
15. Saniye de ben temsili 😅
https://m.youtube.com/watch?v=yEOp2dMDwQc
Şak diye uyum olmaz fedakarlık ile olur diye düşünüyorum ben 😅her türlü fedakarlığa da varım ancak tabi buna gelene kadar bazı taşlar yerine oturmalı 😅
Gelecekteki eş ptofilime uymalı 😅namusuna sadakatine inandıktan sonra 😅ve iyiliğine 😅ben her türlü fedakarlığı yaparım 😅her şeye katlanırım
Napiym yani Ülker çikolatalı gofret ile bile mutlu olurum ben 😅
Yarının garantisi yok 😅 sonrasının garantisi yok mutlu olmak için sebepler varken mutsuzluk için ne gerek var 😅
Hayat kısa kuşlar uçuyor 😅bizde uçabiliriz 😅
- Cevap sahibi1 ay
Estağfurullah yaa ne delisin biraz çılgınlık var sen de eminim buna artık 😄 karşı taraf önem vermez diyorum senin düşüncelerine, haddinden fazla ödün verme aaa orantılı olsun işte
Herkes senin gibi düşünse olsa kimse mutsuz değil kuşlar gibi uçuyor olurdu heralde - 1 ay
Dedim ya bende çok şey var her bok var bombokum yani 😅deli dolu çocuksu çılgın romantik şair ruhlu sevdiklerimi korurken serserimsi bazen ağır başlı ortama bağlı büyükler ile sohbetlerde saygı hürmet vs vs maceraperest hayalperest 😅
Aklımda olmayan nice şey de var 😅mucitlikte var 😅
Tamir tadilat konusunda 😅
Ulan insan hiç önem vermez mi önemsemez mi ben tanımadığım insanları bile kırmamak için dikkat ediyorum 😅
Ortamda konuşana gözüne bakıyorum bölmeden tanımadıklarımi bile önemserken insan seviyorum dediğini nasıl önemsemez 😅
En azından dürüst olsun ben de yol vereyim 😅 düşüncelerime önem vermeyen sevgilinin canı cehenneme 😅benim aklım fikrim onda onun mutluluğunda olacakken 😅 sektör olup gitsin o zaman 😅
Katılıyorum haddinden fazla vermemek lazım biliyorum aslında 😅ama uygulama sıkıntı
Bende çok dedim, keşke herkes iyi olsa herkes dürüst olsa rol yapmasalar herkes mutlu olurdu olabilirdi
- Cevap sahibi1 ay
Kendine hakaret etme 😃
Yerine göre davranılır bazen olmuyor o ama neyse 😄 baya dolu dolusun tek özelikle yetinmeyen
İnsan ve insanoğlu nankör sanırım değer versen olmaz değer vermesen de olmaz o yüzden dengeli olmak gerek işte
İnce ruhuna göre biri nasip olur umarım insanlar zaten kendini belli eder dürüst olmasa bile anlaşılır tabi aşkından gözün kör olmadıysa her türlü dikkat edeceksin yaa hayatının hatasını yapmak istemiyorsa kişi temkinli olmak zorunda
Olmuyor maalesef ki - 1 ay
Gırgırına diyorum ama hemde dürüst gerçekçi 😅mecazen her şey işte 😅çok türlü fonksiyonlu 😅
Bende aşk ise konu yerine göre olmuyor işte 😅
Hani sokaktaki çevremdeki insanlar için bile elimden geleni yaparken aşkım için elimden geleni niye yapmayım ki 😅hattta aşkıma torpill şart 😅 çünkü aşkım olur her şeyim 😅
Tek düze sıkıcı olur 😅çabuk monotonlaşır 😅
Doluyumdur plus plus plus 😅
Evet evet kesinlikle nankör genel olarak ama herkes herkese benzese de herkes herkes değildir. Ben benim sende sen 😅
Ayşe Fatma yüzünden Aslıyı 😅Ahmet Mehmet yüzünden de kimse beni suçlamasın 😅
Dengesizim 😅 blöf yaparsam denge olur yoksa tam gaz dip gaz 😅
Amin inşaAllah 😅
Valla ilk başlarda herkes gökten düşmüş melek gibi geliyor 😅
Yok yok kör olmam ben ama aşkımdan başkasına kör olurum, sağır dilsiz sakat olurum görmem duymam konuşmam ve adım atmam 😅
Fakat eskiden hep affederdim 😅insanız hata bizler için derdim her insan hata eder hata işleyenlerin en hayırlıları tövbe edenlerdir Rabbim tövbe edenleri sever hadisi şerif! 😅
Ama artık yok 😅hiç faydası olmadı hep zarar hep ziyan 😅
İyi olan dikkat eder hata yapmaz😅
Kim bilir belki de olur 😅 - Cevap sahibi1 ay
Kimse seni suçlamıyor ki aaaa 😂😂
Tamam anlıyorum sevmek sevilmek istiyorsun en doğal hakkin zamanı var bir şeylerin şak diye her istediğimiz olsa hoho pekte bir anlamı olacağını düşünmüyorum bazı yollar dikenli geçer ondan sonrası güzeldir kötü geçen gecenin sabahı gibi hastalık olmasa sağlığın kıymetini bilmezdik veya kötü olmasa iyinin kıymetini gibi
İlk başlarda herkes iyidir ki önemli olan son davranış
İyiler de hata yapar önemli olan tekrarlamamak
Bir hadisle sonlandırman süper 😃 - 1 ay
Ben kendimi suçluyorum benim hatam 😅
Evet istiyorum çocukluktan beri 😅
Sevmek en güzel duygu 😅
Sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene hakkını verenedir 😅
Zamanı hiç sevmiyorum ertelemeyi ve ertelenmeyi sevmiyorum 😅
Şak diye olsa keşke 😅şuk diye de nikah masasında olsak 😅pat diye de evimizde uyansak 😅oldu ulan desek 😅
Olur olur niye olmasın 😅
Benim olan benle olan her şey değerli en değerlimdir ötesi yok berisi yok dahasi yok daba iyisi özeli yok 😅
Küçük Prens misali
Hiç dikensiz olmadı ki her yerime battı delik deşik oldum 😅
İşte o güzel günleri istiyorum 😅 ama yeter artık yani 😅
Ben sağlığımın kıymetini biliyorum çok şükür her halimize beterin beteri vardır
Bir şey olunca örneğin ayağımı çarptım acıdı çok şükür ayağım var diyorum 😅
Ben kıymetini bilirim başıma gelmesine kaybetmeye gerek yok 😅
Gittikten sonra kıymetini herkes bilir 😅
Bazıları onu bile bilmiyor ya neyse 😅
Bence de son davranış 😅daha güzel bakmak yok ne ise onu göreceğim 😅
Teşekkürler senin güzelliğin ezberimde nice hadisi şerif var mümkün olduğunca uyguluyorum dile getiriyorum ki nice çocuklara gençlere de öğretim ezber yaptırdım 😅
Ders her yerde yapılır 😅
https://m.youtube.com/shorts/D5qYYz5fLCU - Cevap sahibi1 ay
Sana yetişmek zor bazı kısımları atlamış olabilirim senin gibi hızlı değilim mübarek 😃 kendini suçlama kendini de suçlama güzel seven bir adamsın kendi mutluluğundan daha çok karşı tarafı düşünüyorsun
İnşallah dediğin gibi her şey şak diye olur
Hep güzel geçse hayatın güzelin senin için bir anlamı kalmaz sıradan gibi gelir artık aslında yaratılışdan sanırım bir şeyin kıymetini bilmek için en kötüsü olmak zorunda gibi ben öyle düşünüyorum bilemiyorum
Güzel dualarda bulun yeter artık gibisinden değil böyle başlama 🙂
Sağlığının değerini bilmen çok güzel umarım hep böyle olursun
Helal olsun insanları faydalı işlere teşvik etmişsin azi başarır bunu
Pek giremiyorum buraya yoğun geçiyor baya günlerim şu aralar sınavdan dolayı o yüzden geç döndüm 🤦🏻♀️ görüşmek üzere belki başka sorularda🙏🏻 - 1 ay
Canımız sağolsun 😅 Sıkıntı yok fazlası ile yazmışsın 😅
Çenem iyidir altta kalmam 😅 ezdirmem kendimi 😅klavyem de aynı şekilde 😅
Aslında bu da bir nevi olgunluktur 😅 sımarma yok saçma sapan istekler yok durup dururken kavga yok 😅hep ortayı bulma telaşı 😅hep yolunu bulma filan 😅kalp kırma yok
He valla şak diye olsun 😅
Ona katılıyorum bende derdim hani hep mutlu olursak mutluluğun pek bir önemi kalmaz 😅ara sıra üzülmek lazım da 😅ben çok üzüldüm zati 😅
Geneli öyle de herkes öyle değil 😅 ben bilirim kıymeti en başında ki en başında bilmek daha güzel ya kaybettikten sonra bazı şeyleri herkes fark edebilir pişman olabilir😅
Amin inşaAllah 😅 elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum 😅 hoşuma gidiyor birilerinin mutluluğunda etkim payım olması 😅
Allah güç kuvvet kolaylık versin 😅 canın sağolsun görüşelim 😅ama gizli olma yani ne var sanki gizli olacak 😅 - Cevap sahibi1 ay
Mümkün değil bu yaa seni geçmek kabullendim ama😃
Seni gibi birinin kıymeti umarım bilinir hep senin gibi kırmaktan inctimekten korkan kimsedir umarım
Mesela kavga edilir zaten olmasa bir terslik var o işte ama o esnada kırmış olabilirsin olabilir demi mümkün ama ortam sakinleşince gönlünü almalı bunun farkında olmalı bı kere bazı insanlar kırmış olsa dahi umrunda değil kalpsiz mi düşüncesiz bilemem öyle işte
Allah beterinden saklasın beterin beteri vardır böyle düşün
Sonradan edinilen pişmanlık biraz geç olabilir önemli olan içinde bulunduğun zamanın kıymetini bilmek giden gitti olan oldu olmayanlara takılmak geleceğe gelme dur ben geçmişte kalacağım demek gibi
Gizli olacak bir şey yok tabi takibe alıyorum - 1 ay
İş gruplarında da çok aktifim, nasıl bu kadar hızlısın diyorlar 😅
Amin inşaAllah, bütün iyilerin iyi olanların kıymeti bilinsin. Hak eden herkesin kıymeti bilinsin. İnsan olan herkesin incinmesinden korkar dikkat eder. Tanıdıklara torpil olur ama herkese dikkat etmeliyiz 😅
Bir kez gönül kırdın ise kıldığın namaz değil demiş Yunus Emre!
Tatlı tatlı atışmayı severim ben 😅tatlı olsun 😅aynen öyle gönül almalı gönül almayı bilmeli😅
Özür dilemeyi pek sevmiyorum. Sadece özür dileyen insanları sevmiyorum. 😅
Umrunda olmayanların canı cehenneme lanet olası pislikler 😅
Kalpsizler sanırım 😅boş insanlar boş olmaları lazım
Amin inşaAllah 😅 ben çok gördüm ama beterin beteri vardır diyor ve seviniyorum çok şükür daha kötüsü olabilirdi 😅
Olanlar var 😅
Zararın neresinden dönersek kâr olur 😅
Yok 😅ben takılmıyorum geçmişin canı cehenneme 😅
Gelsin gelecek ve biz yarına bakalım 😅 dünün canı cehenneme 😅bugün bir şey yapalım 😅
Ama gizlisin bu soruda 😅merak ettim şahsen 😅daha önceden denk geldik mı mesela 😅 - Cevap sahibi1 ay
Evet o kadar haklılar ki az bile diyorlar 😄
Hepsine amin diyorum
Yunus Emre de çok güzel demiş
Yani kalp kırma seviyesinde olmadan sakıncası olmaz
Hatalıysan dilersin dilemek gerek bence
Geliyor zaman alıyor biraz
Asla karşılaşmadık görmemişsindir - 1 ay
İyilikte yarış 😅önce ben ilk ben iyilik bulaşıcıdır 😅
Acil müdahale mangası gibi 😅
Amin inşaAllah 😅
Bence de olmaz 😅
Tuzu biberi olur yani 😅
Ben özür dilemeyi seviyorum 😅özür dilerim sorun yok benden bir şey eksilmez 😅
Ama benden özür dileyenler var sürekli özür diliyorlar 😅ancak çaba yok emek yok 😅
Napayım öyle özrü 😅
Bence dilemek ve dikkat etmek gerek ki kendimi biliyorum ederim yani 😅
He iyi valla sevindim denk gelmediğimize 😅
Peki 😅 hep böyle gizli mi kalacaksın - Cevap sahibi1 ay
Tamam en ilk sen tamam 😃
Öyle özrü istemez onların olsun
Hahahah neden sevindin anlamadım 😂😂😂artık gizli değilim ki aaa - 1 ay
İyilikte ama sadece 😅onun harici yarışmayı sevmem 😅
İlişkide de var aslında en çok sürprizi ben yapmak isterim 😅
Bende işte onu diyorum öylesini istemiyorum 😅 lanet olası pislikler 😅
İçimden geldi 😅ama gizlisin hâlâ seni göremiyorum ben 😅
İnmisin cinmi 😅huri mi peri mi 😅
- Cevap sahibi1 ay
Bence artık gizli değilim kendimi ilan ettim daha ne olsun 😂
Gördün galiba artık diye düşünüyorum 😃 - 1 ay
Evet bence de gizli değilsin 😅içime doğmuştu ama yanlış doğmasın emin olmak lazım diye düşünüyordum 😅
Emin olmayı severim 😅
Çok güzel düşünüyorsun 😅 - Cevap sahibi1 ay
Doğru evet Teşekkür ederim 🙏🏻
- 1 ay
Ricalar ve teşekkürler 😅 mutlu akşamlar
- 1 ay
KS ve sosyal medya olmasın ya🤦🏼♀️ canım eşim hayatın içinden bul beni bul çek al.
113 Yorumla- 1 ay
Hehehe 😅Allah Allah niye yahu 😅Ksnin neyi var belki hayatın içinde ki de ksde 😅 Tövbe tövbe 😅
- 1 ay
Olabilir tabii ki isteyen herkes KS de bulsun 😂 bişey olduğundan değil
- 1 ay
Bence de olur olur da sence olmaz mı 😂
- 1 ay
Kendim için olmaz diyorum 😂
- 1 ay
Peki sen bilirsin Allah Allah ya 😅 Gönlünce olsun uberiiiiiçemmmm 😅
- 1 ay
Teşekkür ederim 😅
Sağol modummm - 1 ay
Ricalarimi iletiyorum da 😅 Süper Modum olmaz mı 😅
Olsa ne güzel olur 😂 - 1 ay
Olur tabii etiketin yolda mı yoksaaa :D yakında olur 😅
- 1 ay
Bence de olur 😅 Bırakırken kuvvet doğar elimden geleni yapıyorum da 😅El atsan daha hızlı olur sankim 😅😂
- 1 ay
Atarız şikayet :D
- 1 ay
Müthiş olur mükemmel olur filan 😅Siz yetkili bir hanfendiye benziyorsunuz 😅
- 1 ay
Hıhım yetkili bir hanımefendiyim ben :D
- 1 ay
Hehehe 😅Yetkilendir beni sjsjdjd
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eşiim eşiiim diyim beliriversin olmuyor mu o şekilde 😄
15 Yorumla- 1 ay
Hehheheh 😅ama üç kere söylemen lazımdı 😅
Se le na Selena selena 😅
Keşke olsa be defalarca söyleyebilirim 😅 - 1 ay
Hehehheh 😅Olsun olsun 😅
Bende bakmam hiç önemi yok 😅
Ne güzel sevindim sizin adınıza 😅
Daim ve gönlünüzce olsun 😅 - 1 ay
EyvAllah 🌸
- 1 ay
Bilmem tanışmasam daha hayırlı sanki korkuyorum, kader yinede Allah'ın dediği olur
13 Yorumla- 1 ay
Niye korkuyorsun ki korkacak ne var Allah aşkına 😅
Kader yine de Allah'ın dediği olur ucu açık bir şey
Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırari kader ızdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır cüzi irade de denir
Evlilik sevgili eş cüzi irade ihtiyari kaderdir 😅
Allah el ayak vermiş yani göz kulak vermiş😅
Kullanmak lazım 😅
Allah insanı özgür yarattı yaratmıştır ve evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır 😅
- 1 ay
İşte çok güzel dedin Allah 'ın verdiği güzel akılı kullanmakta sorun ben bazen kullanamıyorum😂
Korkmamın nedeni ya yanlış kişiyi seversem yanlış olursa ve sorumluluk istiyor , neyse dediğim gibi Allah'ın takdiri hayırlısı olsun diye umut ediyorum 🙃🧚♀️ - 1 ay
Teşekkürler, senin güzelliğin 😅
Bende yapıyorum bazen ise sorun yok 😅hepimize olur bazen
O korku bende de var o normal bir şey doğal yani korkuyorsun diye şey etme uzak durma 😅kaçma
Amin inşaAllah bende hayırlısını istiyorum artıkın, eskiden hayırlısında gözüm yoktu sevdiğim de gözüm vardı ne olursa olsun o olsun derdim ama artık hayırlısı diyorum 😅
- 1 ay
Kore dizilerinde ki gibi olsun 🤣ama işte onlar gerçek değil
113 Yorumla- 1 ay
Bende öyle istiyorum 😅Hem de çok, Kore dizilerine hastayım izleyip de beğendiklerim liste yaptım ilerde eşim ile izlerim diye
The Legend of the Blue Sea
The King: Eternal Monarch
You Are My Hero
Cute Bodyguard
Love is Deep
Descendants of the Sun
The Uncanny Counter
İtaewon class
Tale of the Nine Tailed
Weak Hero Class
He is psychometric
While You Were Sleeping
Big mouth
İki dünya bir aşk Kore
Train Kore
Life on mars Kore
Signal
Voice
My secret terrius
Ghost Kore
Faith
Crash Landing on You
Vangabond Kore supper
A korean odyssey
The king 2 hearts
My girlfriend is a gumiho
You are all surrounded
Lawless lawyer
Time between dog and wolf
Again My Life
Two weeks
Scholar Who Walks the Night
Flower Of Evil
Briliant Legacy
İ'm not robot
My Love From The Star
Sen benim kaderimsin Kore tr dublaj
İnanılmaz erkek arkadaşım
My Id is Gangnam Beauty
The Wolf Çin
Secret Garden
Mause
Healer
City hunter şehir avcısı
Myprinces
İris
Player
Black
You ara my destiniy fated to love you
Moving
Remember War of the son
Son olarak taxi driver yeni bitirdim bugün itibariyle 😅
Gerçek gerçek kim demiş değil diye 😂 - 1 ay
Aaa benden daha çok seviyor 🤣🤣 gerçekten gerçek olur mu ki
- 1 ay
En güzel aşk onlarda masum ponçik aile ile izlenebilir 😅uzun zamandır sadece Kore izliyorum 😅en çok aşk aksiyon komedi romantik komedi 😅
Niye olmasın ki 😅
Olumlu düşünmek lazım
Murfy yasası 😅
Kötü düşünürsek kötü olur 😅 - 1 ay
https://hizliresim.com/nnvi4a5
Çok güzel bence 🤣 keşke olsa - 1 ay
Müthiş müthiş 😅
Keşke olsun demek ile olmaz çaba da lazım şimdi 😅
Gel gidelim sevdugum buralarda huzur yok 😅
m.youtube.com/watch - 1 ay
https://youtu.be/CQ7p6kYal5A?si=2TGusoLtimWzDhu0
😅 Burası Türkiye ondan dolayı olumsuz düşündüm - 1 ay
Güzelmiş 😅ekran aldım bakayım ona 😅
youtube.com/shorts/4LNeoscPZN0?si=adMFjt8nckMXShVF
İam not robot 😅
İyi düşünmek lazım her daim murfy yasası kötü düşünceler kötüyü çağırır iyi düşünce iyiyi
Hem umut Allah'tan demişler 😅
Burası Türkiye diyince bende sinir oldum 😂Burda her şey mümkün 😂 - 1 ay
Aaa onu biliyorum 🤣o zaman olumlu düşüneyim
https://youtu.be/3w5iMGSHvsE?si=4IgdeKpx4e4zexMm
Ya bu klip mi dizi mi bulamadım gitti - 1 ay
Çok güzel dizi 😅hem komikte çokça 😅
Düşün düşün 😅
Diziye benziyor çok güzel ama 😅 dışarıdayım telefonda çevirici yapmıyor evde olsam pcden yorumları çevirir anlayabilirdim 😅 şimdilik bilmiyorum eve geçince bakacağım 😅 Listem sırası ile izleyip beğendiklerim varsa izlemediğin deneyebilirsin tavsiye ederim 😅 - 1 ay
Baktın mı 🤣🤣
- 1 ay
Baktım baktım 😅 Başım kalabalıktı anca gelebildim buralara 😅
Bu şarkı için çekilmiş klip suzy filan 😅
Dizi film değilmiş 😅
Yorumlar yönetmen ya da kameraman kızdan hoşlanıyor filan diyordu 😅
İlk aşk vardı başka dizi 😅ona bakarken gördüm çok hoş 😅
- 1 ay
Yaaa ama çok güzel klip 😍
- 1 ay
Evet çok güzel valla bende bayıldım 😅Yeni soru sordum beklerim 😅
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Yani görücü usulü olsun istemezdim.
Eski eşim ile o şekilde tanıştık ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş 😬16 Yorumla- 1 ay
Hımm 😅Neden ağzınız yandı peki 😅 Mantıklı dikkatli olmak lazım her daim niye eski eşiniz oldu 😅
- Cevap sahibi1 ay
Şizofren çıktı maalesef ailesi de kıt görüşlü
- 1 ay
Ooooo 😅 Sıkıntı aman aman düşman başına bile değil 😅
Evlilik her ne kadar normal ise boşanmakta o kadar normaldir 😅
- Cevap sahibi1 ay
Aynen 😊
- 1 ay
EyvAllah 😅O zaman mutlu akşamlar dilerim 🫡 Gönlünüzce olsun 😅
- Cevap sahibi1 ay
Amin teşekkürler
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Böyle aniden mesela çöp atarken karşıma çıksın
13 Yorumla- 1 ay
Vay anasını ilginçmiş 😅
Ve güzel 😅
Gönlünüzce olsun 😅 - Cevap sahibi1 ay
Teşekkürler :D
- 1 ay
EyvAllah 😅
- u1 ay
Gelecek de eşim olduğunu düşünmüyorum hiç bir şekilde.
10 Yorumla Yolda ya da arkadaaş vasıtası gönül isterki ramantik birşeyler olsun ama yok hayat bana küfür çekiyor
11 Yorumla- 1 ay
Yerinde edilen küfür şiir gibidir derler 😅
Bende çok isterdim romantik olsun da olmadı henüz 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Yani bunu pek dusunmedim ama tesadufi bir sekilde olabilir
11 Yorumla- Yeni 1 ay
Çok da düşünmeye gerek yok 😅 önemli olan kalıpların olmaması bence 😅
- 1 ay
Arkadaş olarak tanışmayı düşünüyorum olursa artik, insallah
19 Yorumla- 1 ay
Çok mantıklı güzel düşünüyorsun valla 😅Amin inşaAllah da düşünmek ile olmaz sadece
- 1 ay
İste bu yasta da beyin cabaliycaz o da var
- 1 ay
Çabalıyorsan ne âlâ 😅Zeka önemli valla 😅 Peki nasıl bir çaba gösterebilirsin ya da gösteriyorsun
- 1 ay
Yani sabretmek en güzel caba bence
- 1 ay
Bence değil, hemde hiç değil ama şu an uykum var uzun yazamayacağım 😅
Hatta hiç alakası yok yine de siz bilirsiniz 😅 Gönlünüzce olsun mutlu sabahlar dilerim 🫡 - 1 ay
Benimde sorumdaki sana sorduğum soru vardi onuda cevaplasan iyiydi
- 1 ay
Nasıl senin görüşüne yorum yaptıysam 😅Benim görüşüme de o şekilde yaz ki daha sağlıklı olsun
Ben senin sorunda nice şey yazdım
Soruna ve detayına istinaden ve yazarken yaş aralığına da baktım sen şimdi 18 yaşındayım diyorsun
İş tamamen değişti 😅
Uykun varsa uyu yine istişare yaparız hoşçakal küçüğüm 🌸😅 - 1 ay
Eeensey ben 18 yaşında degilim🙂
- 1 ay
Demek ki karışıklık oldu 😅hangi soru senindi? Umut ile ilgili olan değil mi? Eş nasip filan?
Yeni gelebildim kusura bakma
Net. Görücü usulü diğer türlü kafayı yerim.
Güvenim yok kimseye.
14 Yorumla- 1 ay
Peki, görücü usulünün mantığı nedir ya da neden mesela niye yani 😅Ne oluyor görücü usulü olunca? 😅
Bende Rabbimden başkasına güvenmiyorum hiç de güvenmedim - 1 ay
Vay anasını 😅 Mantıklı 😅Hadi hayırlısı bakalım 😅 Gönlünce ve hayırlısı olsun 😅
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. ayyyy hiç bilmiyorummm ama çok merak ediyorum
31 Yorumla- 1 ay
Bilmek lazım ama hayal etmek düşlemek lazım yani 😅Kuru kuru merak olmaz ki 😅
Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Şuana kadar karşıma çıktığını düşünmüyorum ( yaş 20 )
11 Yorumla- 1 ay
Öyle düşünüyorsan öyledir 😅Hem bence erkek sanki 😅Daha vakti var gibi 😅
Sence çıkmalı mı 😅
- 1 ay
Tanışmayı düşünmüyorum
14 Yorumla- 1 ay
Gönlünüzce olsun 😅
- 1 ay
Sağolun shdbdb
- 1 ay
EyvAllah sizde sağolun 😅
- 1 ay
:)
- m1 ay
Mantık evliliği yapacak gibi hissediyorum hep.
15 Yorumla- 1 ay
Neden ki neden olabilir 😅
- 1 ay
Çünkü aşık olamıyorum, mantık olarak ki tam bana uygun olacak. Birkaç sınırlarım var o da ancak mantık evliliği ile ayarlanabilir.
- 1 ay
Çok özel değil ise ya da özel değilse 😅 Mesela desem örneğin 😅
Aşık olamıyorum yoktur olmuyorsundur yani 😅
İstedikten sonra niye olmasın ki 😅 - 1 ay
Mesela baba olmak istemeyen?
- 1 ay
Anladım 😅 Tamamdır teşekkür ederim 😅Mutlu akşamlar diliyorum, gönlünce olsun 🌸
- 1 ay
Allah bilir belki de yok öyle biri
11 Yorumla- 1 ay
Kim bilir belki de vardır 😅
Olması için ne yaptık diye sormak lazım kendimize 😅
- 1 ay
tanismayi dusunmuyorum
11 Yorumla- 1 ay
Peki, gönlünüzce olsun 😅
- 1 ay
Kitaplarla çarpışarak😁😂
13 Yorumla- 1 ay
Küçükken çok hayal etmiştim izlediğim dizi filmlerden 😂ama nice hayal vardı var 😅
Güzelmiş 😅 Gönlünce olsun - 1 ay
Ahaha çok gomikli ama skfjkdf
Teşekkür ederim 🙂 - 1 ay
Ricalar ve teşekkürler 😅 Bence de
- 1 ay
Ya iş ya da arkadaş ortamında
11 Yorumla- 1 ay
Olur olur kanka 😅Olur inşaAllah 😅
- 1 ay
Düşünmüyorum. Çünkü o da düşünmüyor belliki.
15 Yorumla- 1 ay
Vay anasını 😅 nereden biliyorsun ki 😅
- 1 ay
Tecrübe.
- 1 ay
EyvAllah 😅Mutlu akşamlar diliyorum
- 1 ay
Mutlu sabahlar😂
- 1 ay
Tenkyu filan 😅
- 1 ay
Tırla bana çarpmasını bekliyorum.
114 Yorumla- 1 ay
Amin İnşaAllah 😅
- 1 ay
Hastaneden yazarım çarptığında "Buldum!" diye.
- 1 ay
Hehehe 😅öyle olsun istemezdim de 😅
Dileğiniz benim için emirdir sahip 😂
Ben Alaaddinin çini 😅😂
Valla ben kazaya da varım 😅 düzgün olacaksa 😅
- 1 ay
Alaaddin diyince aklıma artık şu saçma şarkı geliyor.😸 İğrenç.🥴
- 1 ay
Şarkıyı atsaydın da bilseydim hangi şarkı 😅
- 1 ay
Ah pardon, şu.😸👇🏻
- 1 ay
Oooo onu biliyorum bende hiç sevmiyorum bok gibi şarkı ne lan o 😅iyk djdjd
- 1 ay
Bir kusmadığın kalmıştı, Allah'ım help.😸
- 1 ay
Ben hep eskileri dinlerim eskilerden 😅her telden ama böyle şarkıları asla 😅
- 1 ay
Ben ikna oldum şahsen.🥴
- 1 ay
Hımm sevindim 😅
Başka bir soruda görüşmek üzere 😅 Hoşçakal mutlu akşamlar dilerim 😅 - 1 ay
İyi akşamlar.😼
- 1 ay
EyvAllah 🌸
- m1 ay
Görücü usulü gibi tanıştık
14 Yorumla- 1 ay
Ne güzel 😅 Her şey yolunda mı
- 1 ay
Ahahah evleniyoz işte akdksk
- 1 ay
Ne güzel 😅Rabbim huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsın üzerinize
- 1 ay
Amin inşallah 🌸
- 1 ay
Evlenmeyi düşünmüyorum.
13 Yorumla- 1 ay
Hımm, ne diyeceğimi bilemedim.
Peki mutlu musunuz? 🫡
- 1 ay
Ne manada?
- 1 ay
Genel olarak, mutlu musunuz, her şey yolunda mı? 😅İçinizden nasıl gelirse?
- s1 ay
Görücü usulüne kaldı benim iş.
13 Yorumla- 1 ay
Bizimkiler de benim için bakıyor 😅Ben bulamazsam ya da o beni bulmazsa ailem tanıdık eş dost bulursa 😅Denemeyi düşünüyorum 😅
Görücü usulünde kriterin ne soruyorlar mı ne istiyorsun diye 😅
Ben dedim para göz olmasın bir de merhametli kanaatkar fedakar olsun 😅O zaman dedim olabilir 😅
- 1 ay
Sormuyorlar yaş 30’a yaklaşıyor ya sanki her şeye razı gelmek zorundaymışım gibi davranıyorlar
- Yeni 1 ay
Pardon ama severim öyle işi 😅Öyle bir dünya yok 😅 canları cehenneme yok ya
Geç olsun güç olmasın geçmiş olmasın hayırlısı olsun 😅
Yaşın önemi yok 😅
Mutlu olamayacaksak ne gerek var ki yani
Hiç öyle düşünme hissetme yok öyle dünya 😊
Yine de görücülere dikkat etmek lazım, ince eleyip sık dokumak lazım kafada ki eş profili önemli ne bekliyoruz istiyoruz karşımızdaki verebilir mi
Biliyorsun köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde ve aileler çocuklarının kötü şeylerini söylemez denemek lazım zarf atmak lazım 😅
Hiçbir şeye mecbur değiliz hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir 🌸
- 1 ay
Yolda bir an da filmlerde ki gibi dermişim
13 Yorumla- 1 ay
Güzel olur aslında 😅Bende isterdim 😅
Gönlünüzce olsun 😅 - 1 ay
İnşallah 😅
- 1 ay
EyvAllah 😅
https://m.youtube.com/watch?v=pqsr0qdCQrk
Çok kısa yazmışsın çok djdjd
Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. Uçaktan kafama düşcak🤷♀️😂
11 Yorumla- 1 ay
O kadar da değil ama 😂 Ölürsün filan bitkisel hayata girersin 😂
Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Tanişacagimi sanmiyorum
117 Yorumla- 1 ay
Neden öyle düşünüyorsunuz?
- 1 ay
Umut Allah'tan ancak çaba bizden kader kulun çabasına bağlıdır. Nasip kısmet şans biziz kişinin kendisidir...
Öğretmen miydiniz😅uzun zamandır buradasınız sizi hatırlıyorum sanki 😅
Profilinizi değiştirir misiniz 😅 - 1 ay
Ricalar ve teşekkürler 😅
İşte emin olamadım 😅 öğretmen mi ressam mı 😅ama hatırlıyorum eminim 😅
Evet eskisiniz 😅
Bende baya uzun zamandır yoktum 😅yeni yeni geldim
Canınız sağolsun 🌸
- 1 ay
Yok yıllardır aynı nick 😅 Önemi yok ya canınız sağolsun ancak takipleşmiştik diye hatırlıyorum ben 😅 fakat çok uzun sohbetimiz olmamıştı 😅
Eskiden de bu tarz görüşün vardı sanki 😅 senin nickte resim de tanıdık 😅 - 1 ay
Dedim ya tanıdık işte 😅Valla önemi yok, herkesin hafızası bir değil mesela iş wp grubum var yönetici olduğum 😅
Her şeyi takip ederim, şaşırırlar hafızama 😅
Genelde beni etiketlerler 😅
Dikkatliyimdir 😅
- 1 ay
İyi olmaması daha iyi 😅iyi olunca canını acıtan ne varsa aklında kalıyor 😅
- 1 ay
O kötü işte,
Zaten unutmak diye bir şey yoktur, alışırız sadece ve zamanla hiçbir şey ifade etmez.
Yaşanan her şey tecrübe ders unutmamak normalde çocukluğum dün gibi aklımda ne yaşadıysam bu kötü işte film gibi gözlerimin önüne geliyor
En çok da can yakan şeyler
Mutluluk anlık ileti gibi ne zaman gelip gittiği belli olmuyor - 1 ay
maalesef, ne diyim, Rabbim yar ve yardımcımız olsun😅
Huzur ve mutluluklar sizi bulsun 😅 Gönlünüzce olsun iyi akşamlar dilerim 🫡
Bilmiyorum bilemiyorum uzatmak ya da sıkmak istemem 😅 Rahatsız etmekten çekinirim - 1 ay
Ricalar ve teşekkürler 😅 Sevindim 🫡 Amin inşaAllah 🫡 Hoş kalın
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Bilmiyorum nasip kısmet
11 Yorumla- 1 ay
Nasip kısmet şans kişinin kendisidir kader kulun çabasına bağlıdır 😅
Her şey olmasa da çoğu şey bize bağlı ki ilişki evlilik iş vs vs
Bunlar cüzi irade ihtiyari kaderdir 😅
- 1 ay
Tanıştım zatennn ☺️☺️☺️☺️
11 Yorumla- 1 ay
Ne güzel
Rabb'im huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsın üzerinize 😅
hiçbir fikrim yok inan
13 Yorumla- 1 ay
Canınız sağolsun ve gönlünüzce olsun 😅
- 1 ay
EyvAllah 🫡 Ricalarr
- 1 ay
Sen nasil dusunuyon askim
11 Yorumla- 1 ay
Bana her türlü uyar, sayın yabancı! 😅
- 1 ay
Valla bi gelecekteki eşime danışmam lazım
11 Yorumla- 1 ay
Siz bilirsiniz, gönlünüzce olsun 😅
Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı. hic bi fikrim yok
11 Yorumla- 1 ay
Peki, gönlünüzce olsun 😅
Biraz umudumuz bu konuda yok gibi
11 Yorumla- 1 ay
Umut Allah'tan demişler, yarının garantisi yok ama yaşıyoruz işte 😅umut etmek lazım hem daha gençsin 😅en güzel yaşlarındasın
- 1 ay
Tesadüfen davette
21 Yorumla- 1 ay
Himm 😅Aşk tesadüfleri sever derler 😅 gönlünüzce olsun
- 1 ay
Fark etmiyor 💅
12 Yorumla- 1 ay
görücü usulü olmasın yeter çünkü bana çok eskilerden kalma gibi geliyor da öfğlsnxjskwjw
- 1 ay
Bence de fark etmez 😅
Fark ederse farkını veririz ulan 😅
Bana da çok eski geliyor ki hiç gerek yok ama hani eski nesilin ya da kendi çabasıyla bulamayan biri için yapılabilir yani 😅
Sen yeni nesilsin 😅
Bulursun her türlü 😅
Ben hiç sevmiyorum aslında görücü usulünü 😅kendim görürsem olur 😂
- m1 ay
Hiç bilmiyorum
17 Yorumla- 1 ay
boş ver gitsin 😅 Gönlünce olsun ve hayırlısı ile
- 1 ay
İyi mı yoksa kötü mü anlamadım ama EyvAllah 🫡İyi akşamlar dilerim
- 1 ay
Iyi 🙄
- 1 ay
Sevindim o zaman 😅
- 1 ay
Pekiğ. dfd
- 1 ay
Hımm ajsjs
- 1 ay
Hayırlısıyla kısmet
15 Yorumla- 1 ay
Amin inşaAllah da nasip kısmet şans kişinin kendisidir. Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırari kader ızdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari ise bize kulun çabasına bağlıdır cüzi irade de denir 😅
Evlilik eş sevgili cüzi irade ihtiyari kaderdir 😅
Gönlünüzce olsun - 1 ay
Söylediklerini biliyor ve katılıyorum ama hayırlısıyla işte
- 1 ay
Amin inşaAllah abim🫡Mutlu akşamlar dilerim
- 1 ay
Amin 🙏🏻 cümlemiz için inşAllah kardeşim
- 1 ay
Amin inşaAllah abi 😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlenmek istemiyorum
11 Yorumla- 1 ay
Peki, gönlünüzce olsun 😅