Gelecekteki eşiniz ile nasıl tanışmayı düşünüyorsunuz?

Soruma Hoş Geldiniz,

Mesela görücü usulü, arkadaş ortamı, aracı olanlar olur, sosyal medya, kızlar soruyor, olurda olur! 😅

Önemli olan, niyettir diye düşünüyorum. Kişi yuva kurmak istiyorsa her şeyi yapabilir ki yapmalıdır da kader kulun çabasına bağlıdır. Nasip kısmet şans kişinin kendisidir. Boş boş beklemek istemek ile hiçbir şey olmaz. Olsa da boş olur...

Yok olmuyor Ahu, sen kül kedisi filan değilsin, yalan söylüyorsun, olmuyor işte 😅
Yok olmuyor Ahu, sen kül kedisi filan değilsin, yalan söylüyorsun, olmuyor işte 😅

Usullerin zerre kadar önemli yoktur. Evliliği iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir. İster sevgili olsun ister görücü usulü olsun. Kimileri yeryüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır. Üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir.

Yani nasıl tanıştığımızın bir önemi yok, önemli olan tanışmak ve karşılıklı beklenti istek arzu hayallerin uyuşması, hani şak diye uyum olmaz hiç kimse bir anda uyum sağlayamaz. Burada da karşılıklı fedakarlık önemli. Ortada buluşmak, her şey yolunda ise adını koymak lazım! 😅

En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı, şahsım adına...

Dip not olarak, görücü usulü tanışmalara dikkat etmek lazım. Genelde aileler çocuklarının kötü huylarını söylemez, gizler, saklar, evlenince düzelir diye düşünür. Çok kez şahit oldum...

Güncellemeler
1 ay
Görüşleriniz için canı gönülden teşekkür ederim. Genel olarak görüş atan ve sorusu olan herkesin soruna gittim an itibariyle. Emeğe saygı, bu şekilde daha güzel bir ortam platform olabilir... Mutlu akşamlar diliyorum...
Gelecekteki eşiniz ile nasıl tanışmayı düşünüyorsunuz?