Hangisini bekliyorsunuz?
Keşifçi bir ruh
Ayakları üzerinde duran bir ruh
Kendini geliştirmeyi seven bir ruh
Sözünde duran, güvenilir bir ruh
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisini bekliyorsunuz?
Gelecekteki eşinizden bekleyebileceğiniz şeyler kişiden kişiye değişiklik gösterebilir, çünkü her bireyin beklentileri ve tercihleri farklı olabilir. Ancak genel olarak, sağlıklı ve mutlu bir ilişki için aşağıdaki unsurları bekleyebilirsiniz:
1. İletişim: İlişkide açık ve etkili iletişim, sorunları çözme becerisi, duyguları ifade etme ve birbirini anlama önemlidir. Eşinizle duygusal, zihinsel ve fiziksel düzeyde iletişim kurabilmeniz önemlidir.
2. Saygı ve destek: Eşinizden saygı görmek ve kendinizi desteklenmiş hissetmek önemlidir. Karşılıklı saygı, değer verme, kabul etme ve birbirinizi destekleme ilişkinin temel taşlarındandır.
3. Güven: Birbirinize güvenmek, sadakat, dürüstlük ve açıklık ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için önemlidir. Eşinizin sözlerine ve eylemlerine güvenebilmeniz ilişkinizin temelini oluşturur.
4. Paylaşım ve ortak ilgi alanları: İlişkide ortak ilgi alanları bulunması, birlikte zaman geçirmekten keyif almak ve birbirinizle paylaşımda bulunmak önemlidir. Ortak etkinlikler, hobiler veya ortak projeler ilişkinizi güçlendirebilir.
5. Empati ve anlayış: Eşinizin duygularını anlamaya ve empati göstermeye çalışmanız, onun ihtiyaçlarını ve perspektifini anlamanız önemlidir. Karşılıklı anlayış ve hoşgörü, ilişkinin sağlıklı şekilde ilerlemesini destekler.
6. Destekleyici ve sevgi dolu bir ortam: Eşinizden sevgi, şefkat ve desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Karşılıklı olarak birbirinizi destekleyici bir ortam yaratmak, ilişkinizin sağlıklı olmasını sağlar.
Unutmayın, her ilişki bireyseldir ve sizin tercihlerinize ve ihtiyaçlarınıza bağlı olarak şekillenecektir. İlişkide karşılıklı anlaşma, uyum ve sürekli bir çaba önemlidir. İdeal bir eş, sizin değerlerinize, hedeflerinize ve ihtiyaçlarınıza uyum sağlayan, size sevgi, destek ve mutluluk verebilen birisidir.
Harika bir açıklama olmuş
teşekkür ederim
Rica ederim
Gelecek de evleneceğimi sanmıyorum. ama eğer imkansız gerçekleşir de evlenirsem bir gün. eşimin beni gerçekten sevmesini isterdim. beni param ya da tipim için değil kalbim için sevmesini ve çocuklar gibi eğlenmeyi isterdim
Sadakat beklerim.
Bulamazsın bu devirde :)
Bende varsa nadirde olsa başkalarında da vardır bu sadakat.
Çok nadir de olsa belki
Eig için teşekkür ederim 🖤
Rica ederim ❤️
Diğer seçenekler her ne kadar cezbedici olsa da en önemlisi sözünde duran, güvenilir biri olması. Bu zamanda böyle birisi adeta nadide bir pırlanta 🙄
Cevap
32Cevap
Bence kendi geliştirmesi kendi ayaklarının üzerinde durmasına sebeb olur, kendini geliştiren bir kimse söz, güven, ruh, maneviyyat gibi değerlerin farkında olur ve ya da zamanla farkına varar.. Bu yüzden kendini geliştirmeyi seven bir ruh..
Hergun hesabıma yüklü miktarda bağış yapması kafi😀😀
🤣🤣
Keşifçi bir ruh, seyahat yapmayı seven biri, ama sözünde duran, güvenilir olmadıktan sonra başkaları olsa ne yazar
Kendinu geliştirmeyi seven insan kendini gelistirdigi icin diger özelliklere de sahip olmus olur
Kendine güvenen ezilmiyen geçmiste yaşamayan eş i bulunmaz kişi hadi hayat beklemez !!
Güven kanatsız bir kuştur uçarsa geri dönmüyor
Erkek icin sözünde duran bence daha önemli kadin icin de bence kendini gelistiren
Gelişim her şeydir. Kendini geliştiren insan her şeyi yapar
Sözünde duran, güvenilir bir ruhlu biri olsun isterim
Saygı başta olmak üzere sevgi beklerim ben zaten bunları gösteririm saygı sevgi yi
Evlenmemek için aldatıyorum maalesef, evlilik bana göre değil
Evine bakması akıllı olmasi ve penisinin kalkması yeterli. Gerisi beni çok da alakadar etmiyor. 😂😂😂
Azimli tuttuğunu koparan çalışkan bilime ilgi duyan neşeli
Beni yaşadığım monoton hayattan çıkartıp şunu yapalım bunu yapalım diye sağa sola surukleyebilecek biri
sürekli bir gelişimle neleri daha iyi yapabilicek diye durmak ve en güzel kararları vermek gleceğe yatırım yapmalı.
Sözünde duran, güvenilir bir ruh olmalı
Evet senin böyle güvenilirliğe önem veren yanın var.
Kesinlikle evet
Gelişime açık olması tam benlik
Burç ne
Kova ♒
Tipik kova :)
🥴🥴
Sözünde durması, güvenilir olması.
Erkekler için o şık çok zor
Ortalık karışık zaten gelmesin 😂😂😂😂
Neden karışık
marsta mı yaşıyorsun tatlım sen?
41 yaşına kadar hep mi karışıktı :) bahaneci yaklaşıyorsunuz.
Geçmiş eşimi sormadın ki 😂 Gelecek yazıyor... gelmesin.. Allah esirgesin. Gelmeeesiinnnnn 😂😂😂😂
Kahkaha attım gece gece 🤣🤣
Önce bulakta karakterine sonra bakarız yaş geçiyor
Evet son 2 senen
Bitti ordaki yaş yanlis 91 liyim hazıranda 32 gömmeye gelirsiniz artık 😔
Özü sözü bir olsun gerisini hallederiz
Çok sıkıcı değil mi o seçenek :)
Ciddi Sevgi samimi dürüstlük bana bunu eksiksiz göstersin ben köle olurum
Ayakları üzerinde duracak ama ellerini bana yaslayacak
sürekli demeyeyim de arada böyle farklı yerleri keşif edip gitmek en mantıklısı olur.
sözünün eri demek adı üstünde er erkek kişi demek erkek adam demek.
sözünde duran bir erkek olmalı çünkü sözüne sadık biri eşinede sadık olur.
sözüne güvenmediğim kişiyle hayat kurmam zaten o yüzden sözümün en değerlisi olmalı.
sözünde dursun yeterli cidden her şey o sözde saklı güvenli olması bile.
Sözünde duran
Gelirken bol para getirsin.
Bakacaz o gün gelsinde şimdiden neyi dusunelim
Özellikle son iki şık
2 tane olsun keşif i ayakta duran
Hepsi olsun 😅
Gelsin de bir şey İstemiyoruz
Sözünde duran
Sabahın köründe kaldırmasını
Kendini geliştirmeyi seven seçeneği
Bekledgim gibi çıkmadii😀😀hayaller acitir
Olsun hayal de olsa güzel 🤣
Sanalda takılan ruh.
Direkt güzellik fenomenlerine bak 🤣🤣
Kendini geliştirmeyi seven bir ruh
Ayaklwrının üzerinede duran
Var mı acaba onu da bilmiyoruz ki
E) hepsi
+güzel ses, diksiyon
Birini bulursan haber et bunlar hayal hayal 😬
Ahhh ah yarama basma😭 Vardı dahası da vardı o sesss o diksiyonuna tav olmuştum zaten koku ne ararsan vardı hepsinin birleşimini düşünebiliyor musun
Peki neden hayatında değil?
Duygusal bi ilişkimiz olmadı hiç yaşça benden büyüktü duygularımı belli etmedim. Kısmen ettim sanırım arkadaşlarım farketmiş ama açılmadım açılmam da
Duygularımı belli etmemem yaştan dolayı değil bu arada onunla ciddi bi ilişki yapamazdım
Yaş farkı varsa düşünme bile. Erkek çok çabuk yaşlanıyor. Belli yerden sonra kaldıramazsın
Yaştan da ziyade fiziksel olarak çok yaşlanmış 29 ama saçlar arka dökülmüş alın kırışık. İnan çok samimi söylüyorum 1 kez bile fiziksel özelliklerini gözüm görmedi. Boyu da ortalamanın altındaydı. Ama zekiydi çok zeki. Ve diğer bahsettiklerimin birleşimiyle müthiş bir şey oluyodu. Sonra sonra yüzü falanda güzel gelmeye başladı. Saçları falan da her şeyiyle beğeniyordum. Aşk değildi ama çok ilgimi çekiyordu. Aurası acayip yüksekti bir şey yapmazsa yanından geçerken etkiler
Arkadaşlarıma foto gösterdiğimde beğenmiyorlardı hatta cidden bu mu ya falan derlerdi ama görünce arkadaşım çok beğendi hatta sonra kendisi ilgi duymaya başladı hajshakhsjsb canlı görünce etkiliyor garip bi şekilde
Ha bu arada beni de engellemişti neden olduğunu anlamlandıramadım yürümemiştim ilk tanıştığımızda engellemişti 2 hafta falan sonra
Psikolojisi bozuk bir tip galiba insan durduk yere engeller mi? Bence hoşlantı seninki geçici
Keşifci ruh
Asla olmayacak. :'))
Gelsin
kendini anlat. cevap bu
Hepsi dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?