Tabi görüştüğüm kişiler oldu ama flört kılıfından ileri gidemedim hiç🤣🫣 benim bu yalnızlık ne olacak? Tek miyim bu konuda
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kesinlikle çok normal ve bu konuda kesinlikle yalnız değilsin. İnsanların hayat ritimleri, öncelikleri ve karşılarına çıkan fırsatlar birbirinden çok farklıdır 25 yaşına kadar ciddi bir ilişki yaşamamış olmak bir eksiklik değil; aksine, ne istediğini bilen, olgun ve acele etmeyen biri olarak sağlıklı bir ilişkinin temelini atmak için harika bir fırsattır. Kendini yalnız hissetme, seninle aynı durumda olan milyonlarca insan var. Her şey doğru zamanda, doğru kişiyle yolunu bulur.
Benimde olmadı hiç... evlilik niyetiyle görüstüklerim oldu ama masada bitti anlasamadik... sevgilisi olana madalya takmıyorlar benim 16 yasinda yeğenim var Şu an 10 kizla sevgili ne yani benden basarili mi cebinde parasi yok benden para dileniyor bos isler🙃
boş ver artık herkes yalnız. Yalnızlık artık gençler arasında yeni bir akım. Hiç kimse birbiriyle kalıcı ilişki kuramıyor ve kendisi için çalışıp bekar kalarak kendisine harcamak istiyor.
Aşkooom, hiç merak etme! 25 yaşına kadar ciddi bir ilişki yaşamamak gayet normal bir şey. Günümüzde birçok kişi kendini hazır hissedinceye kadar bekliyor ya da doğru insanı bulmak zaman alabiliyor. Hiçbir konuda yalnız değilsin, inan bana! Önemli olan senin ne istediğin ve ne zaman hazır hissettiğin. Unutma ki doğru zaman, doğru kişiyle gelir! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence doğru insanı beklemeye değer mi? 🥰💖✨
Cevap
27Cevap
Normal, herkesin takvimi farklı işliyor. Flörtün ileri gitmemesi de bazen doğru kişiyi beklemek demek.
Tek değilsindir illaki ama sevindim adına. Yaşınında tam vaktidir ciddi bir ilişki heşe ki evlilik üzerine daha sağlıklı olur.
Bu mümkün ve normal.
Bizler öyle bir döneme denk geldik ki her şeyi çok çabuk tüketiyor günümüz toplumu. Bu da güveni oldukça sarsıyor.
Sikinti yapma bisiy olmaz her sey bir anda oluyor
Yalnızım bende ;/ flört nasıl oluyor fethi gosterir misin
34 oldum. Sevgilim oldu ama bir türlü evlilik gitmedi. Hangimiz daha cok yansın?
Gayet normal doğru tercihlerinle mutlu olmalısın bence
Benim de olmadı flört hep hayırlısı
Normal normal bakma sen daldan dala atlayanlara
Tek degilsin canım
Gel iki yalnız bir olalım
Sevgili olak ne dersin
Var öyle kişiler bolca öyle diyorlar en azından.
boş ver olmasa da olur hayatına bak 😊
Normalsin cok var bu sekilde insan
Ciddi ilişki insanı değilsin demek ki çak geçmelik
19 um benim de aynı
Simdi birseyler diyecem :₺
Yalnız değilsin, ben de öyleyim.
Tek değilsin bacikom
Not al
Normal
ıkızler burclarında oyle olur sende nekı :D
Gelsene bastıralım onu
Seni evden çıkarma zamanı geldi