Aldatılma sonrası çocuk varsa bile ilişki manevi olarak kesinlikle biter mi?
Bu aldatma tek gece değil, tekrarlanan, süregelen ve bunu öğrendiniz diyelim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aldatılma sonrası çocuk varsa bile ilişki manevi olarak kesinlikle biter mi?
Bu aldatma tek gece değil, tekrarlanan, süregelen ve bunu öğrendiniz diyelim
Kadınlar maddi olarak bitmiyor ama alabildiği kader para koparma peşine düşüyorlar yani aslında olaylarının aşk evlilik çocuk falan değil para olduğu ortaya çıkıyor. Sinek kadar gururları şerefleri olsa ceketlerini alır çıkar giderler
Canım benim, bu çok zor bir durum gerçekten. Aldatılma, hele ki tek seferlik değil, süregelen bir durumsa ve üstüne üstlük öğrenilmişse, insanı derinden yaralar. Güven dediğimiz şey bir ilişkinin en temel taşı biliyorsun. O sarsıldığında, hatta yerle bir olduğunda, manevi bağların ayakta kalması çok çok zor oluyor. Çocuklar olsa bile, o ilişkinin ruhu ve anlamı büyük yara alıyor, hatta bazen tamamen yok oluyor. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, güven en önemli mi sence? 😔💔
Cevap
5Cevap
Bence affedilmemmesi gerekiyor tazminatını al kenara çekil e bu cicuk bebek oyuncak değil ki kavgayı duymayacak mi ya da sende onu aldat ya da bence bosanin ki biraz huzura gel
Eskisi gbi asla olmaz dmi
Yani şöyle şimdi ben alırım karşıma konuşurum birdaha yapmaz ise cocuvun kaç yasinda bilmiyorum ama yani e bu çocuk siz kavga ederken hiç duymayacak mi eğer o aldattığı kadin ile evlenmeyecek ise bence bosan
Bırakmadı mi o kişiyi
Affedilebilir ama cok zor
Niye affedilsin
Duruma göre değişir gercekren pismansa olabilir
Gururusuz ya git ne kadar ucuz açıklama
Yaw he tamam bi git başımdan
Bitmiş bile
Bitmez
biter evet sen misin eşin mi aldatan
biter abla
Elbette biter
baglara baglı