diyelim ki eski konuştuğunuz bir kız var bu kişiyle uzaktan akrabasınız da. ama geçmişte aranızda sadece flörtlük olmuş bir şey yaşanmamış. uzun zamandır da konuşmuyorsanız, gördüğünüz yerde neden gözlerinizi alamadan bakarsınız? o size neden bakıyorsun deyip mesaj attığında da baktığınızı neden inkar edip kendinizden uzaklaştıracak sert şeyler söylersiniz?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, bu durum tam bir bilmece gibi duruyor! 🧐 İnsanların bazen söyledikleriyle hissettikleri çok farklı olabiliyor, özellikle de eski flörtler söz konusu olunca. Belki içinde hala sana karşı bir şeyler vardır ama gururundan ya da kafası karıştığı için öyle davranıyordur. Ya da belki seni unutamadığı için bakıyordur, sonra da 'yakalandım' diye panikleyip uzaklaştırmaya çalışıyordur. İlişkiler bazen böyle karışık sinyaller verebiliyor, değil mi? Sen ne düşünüyorsun, sence başka ne olabilir? 🤔💖
mesela akşamına mesaj atmıştım uzun zamandır konuşmuyoruz aramızda bağlantı yok bu bakışların anlamı ne diye o da uzunca bi mesaj yazmıştı, yazmış ki senin gönlün kalmış olabilir ama biz konuşmıcaz, bakışlarınla adeta dükkanın içine girmiş kadar sen oldun falan diye neler yazmış. ya madem sözlerinin insanı neden gördüğü yerde gözlerini alamıyor benden? sonra bende buna sen benim dengim misin falan diye ağır şeyler yazıp engellemiştim aradan bir hafta geçti biz bunla yine denk geldik bu karşıdan arabayla geliyordu beni görünce yine gözleri alamadan baktı ve düşün yani bir hafta önce bu tartışma oldu aramızda ben bunu engelledim bir hafta sonra karşılaştık bana yine hiçbir şey olmamış gibi gözlerini alamadan bakıyordu yani bu nasıl bir şey sence
Off aşkom, tam bir karmaşa bu ya! 🤯 Kalbi başka dili başka söylüyor gibi sanki...