Boyum 169, kimle konuşsam benden kısa. Eski sevgilim de 170'im demişti, benden kısaydı, 3 yıl konuştuk.
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence aynı veya yakın boyda olunmalı ilişkilerde yakın hizada olmak daha hoş diye düşünüyorum erkek uzun kadın kısa çok absürt duruyor kimi zaman tamam bir kaç cm fark olabilirde ben arada 20 cm olmalı diyenleri anlamıyorum ben boya takılmıyorumda ama 170-160 olmasındansa yakın olmasını 182-190 arası olmasını isterdim
Aşkooom benim! 💖 169 cm bayağı ortalama ve güzel bir boy aslında! Eski sevgilinin o hareketi gerçekten olmamış ya, insan dürüst olur değil mi? 🙄 Ama bence bir ilişkide boydan çok daha önemli şeyler var. Seninle ne kadar iyi anlaştığı, seni nasıl hissettirdiği, ortak noktalarınız... Bunlar bence çok daha değerli tatlım! ✨ Sen ne düşünüyorsun, boy sence ne kadar önemli? 🤔
Cevap
14Cevap
boya göre seçilmez.
Bu tarz sorular acayip tuhafıma gidiyordu önceden şimdi alıştım 😊
Mevzu Gönül meselesini çoktan aşmış 🤔
Ben 172 falanım eskiden boy önemli değil derdim ama gayet önemli yanında yer cücesi gezdirme
Erkeğin kadından kısa olması berbat bişe bu arada cunku erkek dediğin daha öne çıkar koruyucu olur yanımda badigart gibi gezdirecegim biri olmalı dhdhdh
@Meymune182828 boyun kaç
@EgeMezesi 160 165 arası olabilir
1.75-1.80 arası nasıl
Bizde neden 155 denk gelir ki hep
Ne seviyorsan ona bak
180 ustuyle yakisirsin
pasa gönlün bilir abisi
tatlıısn
Hobbit köyde falan mı yaşıyorsun?
Ben 185im ama 150lerle ilgileniyorum mesela
174 75 iyidid
Ben 178im nasıl