Sevgilimi aldattım, yalan söyledim ve şimdi çok pişmanım; bu saatten sonra barışma şansım var mı?

Arkadaşlar bir b*k yedim ben nasıl toplarım bilmiyorum.

Bir kız vardı lisede falan birlikte okuyorduk. 3 sene önce ikimiz de mezun olduk sevgili olduk 1 hafta konuştuk ben o sırada 2 senelik sevgilimden ayrıldığım için o kızı kullandım kıskandırma amaçlı. Sonra o sevgilim kıza ulaştı durumu anlattı kız hiçbir şey demeden terk etti engelledi beni. Aradan 3 yıl geçti biz bununla konuştuk özrümü diledim gerçekten pişmandım o diğer kızdan da ayrıldım zaten 5-6 ay normal konuştuk sonra sevgili olduk. Ama çok hoşlandım ben o kızdan yani. O da çok sevdi beni zaten. Ama bana hep diyordu yalan söyleme bir şey saklama benden vs. Neyse 3 ay da sevgili olduk sonra ben bundan biraz soğudum gibi başka kızlarla konuşmaya başladım bu kız sürekli konuşmak istiyordu ama bahane bol bende. Meğer ki kız benim biriyle konuştuğumu fark etmiş nasıl bulmuş bilmiyorum konuştuğum kızı da bulmuş konuşmuş bu iki kız. Sonra diğer konuştuğum kız geldi bana sevgilin varmış vs dedi. Ben de kaybetmek istemedim kızı o benim kuzenimin sevgilisi dedim benim telefonumdan konuştular kuzenimin telefonu bozuk olduğu için dedim. Kız da tamam sana güveniyorum yazdı yani. Neyse aniden beni engelledi sevgilime yazdım tekrar o da bana şunu yazdı; daha önce yaptığın (bir şey) çocukluğunu affetmeme rağmen adam olmak yerine daha fazla kırmayı sen seçtin. Ben seni gerçekten sevmiştim güvenmiştim yani. Ayrıca kendini ne sanıyorsun? Nerenin itisin de beni aptal yerine koymaya çalışıyorsun? Beni çocuk mu sanıyorsun? ya da kendini çok mu akıllı sanıyorsun? Sana defalarca konuşmak istemiyorsan söyle dememe rağmen beni 3 aydır yalanlarınla oyalıyorsun. Bana istemiyorum Dilan sevmiyorum vs deseydin ben yoluma bakardım. Bu saatten sonra şundan emin ol iki cihanda elim yakanda... Ben de sinirlendim kıza küfür ettim. O da engelledi beni. Neyse 1 ay oldu ama sevgilimi çok özledim yazıyorum arıyorum bakmıyor hikâyelerine bakıyorum dikkatini çekerim diye bakmıyor. Yabancı numaralara bakmıyor engelliyor benim kendi numaramı da engellemiş. İkimiz de Erzincan'dayız normalde ama kendisi şu an İstanbul'da neresinde olduğunu da bilmiyorum ki konuşayım. Ne yapabilirim acaba. Bu arada iki kız da takipleşiyor birbiriyle.

Sevgilimi aldattım, yalan söyledim ve şimdi çok pişmanım; bu saatten sonra barışma şansım var mı?