Kanada’da barda tanıştığım erkek neden sadece görünce konuşup asla mesaj atmıyor?

Merhaba arkadaşlar sizinle bir şey paylaşacağım ve bana bir şey deyin kafayı yemek üzereyim. Arkadaşlar öncelikle ben 4 yıldır Kanada'da yaşıyorum. Ve bu ülkeye ilk geldiğim zamanlar annemi yeni kaybetmiştim, sürekli içiyordum, alkolik değildim ama az kalmıştı olmama diyebilirim neyse işte o sıralar evime yakın bir bara gidiyordum 4 5 günde bir falan, sonra o sırada biriyle tanıştım kendisi Salvadorlu ismi Edward babası Türkmüş ama anne baba ayrı olduğu için babasıyla hiç görüşmemiş o yüzden kendisiyle İngilizce konuşuyorduk hep. Neyse işte o sıralar onunla tanıştım aşırı nazikti kibardı. Hatta o gece çok sarhoş olmama rağmen benden yararlanmaya çalışmadı normalde erkekler o haldeki kadınlardan çok yararlanırlar tecrübe ile sabit neyse işte benimle eve kadar yürüdü numaramı aldı ama sonra bana günlerce haftalarca aylarca mesaj atmadı ama ben ne zaman o bara gitsem benimle konuşuyor sohbet ediyor ama normal iletişimi yapmıyor aramıyor yazmıyor, ama bana davranışı da ilgili gibiydi bir erkeğin bir kadından hoşlanması gibi ama neden ben bara gidince benimle konuşuyor da onun dışında bana yazmıyor mesaj atmıyor aramıyor sizce neden bunu yapıyor aklım almıyor kafayı yiyecek gibiyim lütfen bana bir yardımcı olun özellikle bir erkek olarak söyleyin bir erkek neden böyle yapar ki? Aramızda fiziksel yakınlık hiç olmadı bile beni gösterilmesine neden verecek ama neden böyle yapıyor sizce?
Kanada’da barda tanıştığım erkek neden sadece görünce konuşup asla mesaj atmıyor?