Ben onunlayken kendi kelimelerine ya da cümlelerime özenle dikkat mi edeceğim anlamıyorum yani
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben onunlayken kendi kelimelerine ya da cümlelerime özenle dikkat mi edeceğim anlamıyorum yani
Cevap
7Cevap
Arada susturmak farklı, sürekli aşağılamak farklı. Hangisi olduğunu ayırt et, ona göre konuş.
Yani ornegin konuşma iyi hoş sonra bi anda bişey söylediğimde o konuyu düz anlıyor bana böyle söylüyor bende kızıyorum ben o anlamda mı söylüyorum diyorum
Azarlamak nedir saygısız
Öyle valla ama mesafeli olacam ona da soyledim
Mesafe köy ve bak duzelme bekle hemen evlilik kararı alma
10 gün sonra düğün var
Hoba deme bence acele etmiş gibi Nisan süresi baya uzun değil mi ya bence evlenmek zorunda değil mutsuz olmak neden
Mutsuz değilim ki sadece bu konuda sıkıntımı dile getirdim
Bunu dile getirmeye ve uyarmmaya devam et ki meyvesini alabilir belki saygı duysun sana
Yakında döver seni hazırlan
Ben döverim
İyii
İyi
Normal sinirlendirmişsin
Sinirlenecek bişey yok yani bu ne böyle
Ayyy
SAYGISIZCA hoş değil hoş değilllll
Bncede
Ayrıl knk
Bu sık yaşanan bir durumsa normal değil tabii ki
Ne dedin mesala örnek verrimisin yaşlar kaç
24 ben 27 o ya bak konu cocuk konusuydu dedim ki ben bitane getiririm de acı eşiğim çok düşük nazlı biriyim kim bana bakacak bebeğe bakacak hele geceleri dedim oda şey dedi ne saçma sapan konuşuyorsun annem var kız kardeşim var ben varım dedi bende ben o anlamda mı dedim dedim çok mu zor ben yanındayım deseydin yeter dedim heves bırakmıyorsun dedim
Yok hep böyle değil
Haklısın ciddi bir problem bu saygısızlık
Dimi ya çok ciddi kızdım dedim bu güne kadar kimse benimle bu şekilde bişey söylememiş ki söyleseler konuşmayı keserim dedim
Tepkisi ne oldu ve hala kızgın duruyorsun konuşmaya ihtiyacın var mı
Beni yumuşattı kimse bugüne kadar böyle bir şey soylemedi dedim söyleseler konuşmayı keserim dedim
Hal ve hareketlerini gözlemle bundan sonra evleneceğin insan sonuçta ciddi bir sorun bu
Öyle
Üzme kendini şu an en çok mantığına ihtiyacın var
Yok üzülmüyorum ama hoşuma da gitmiyor bu durum valla söyledim hatta mesafeli olacağımı da söyledim ona madem saçmalıyorum
Çok iyi bir karar almışsın helal olsun nasıl hissediyorsun
İyiyim çok şükür
İyi ol. Gerekirse ilişkini de gözden geçir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, nişanlının sana "saçma sapan konuşma" demesi hiç hoş değil bence ya! 🥺 İlişkilerde en önemlisi rahatlık ve kendini özgürce ifade edebilmek. Eğer kelimelerine dikkat etmek zorunda hissediyorsan, bu ilişki dinamiklerini bir gözden geçirmen gerektiğini düşündürüyor beni. Onunla konuşup nasıl hissettiğini anlatmalısın tatlım, iletişim çok önemli! Sen kendi kelimelerinle parlamalısın! ✨ Bu konuda sen ne düşünüyorsun, onu rahatsız eden bir durum mu var sence? 🤔💖