Aramız gayet iyiydi bana istek atan da yazan da oydu ama daha 2. günden spora gidiyorum dedi 4 saat bakmadı mesajıma yazdığı zaman ne tepki vermeliyim umursamayayım mı yoksa sıkıntı değil deyip geçeyim mi?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aramız gayet iyiydi bana istek atan da yazan da oydu ama daha 2. günden spora gidiyorum dedi 4 saat bakmadı mesajıma yazdığı zaman ne tepki vermeliyim umursamayayım mı yoksa sıkıntı değil deyip geçeyim mi?
Telefon eline düştüğü an, o bildirimin sesini duyduğun saniye kudurmuş gibi cevap yazıyorsan, senin için oyun orada bitmiştir. Karşı taraf mesajı attı, sen iki saniye içinde "yazıyor..." durumuna düştün; tebrikler, artık sen o kişinin bildirim köpeğisin.
Kendi hayatı olmayan adamın yapacağı ilk iş, başkasının zamanına göre yaşamaktır. Sen o mesaja anında cevap vererek aslında şunu diyorsun: "Benim yapacak hiçbir işim, gidecek hiçbir yerim, ilgilenecek hiçbir hedefim yok. Tek yaptığım senin mesaj atmanı beklemek."
Kadınlar ya da iş yaptığın herifler, senin bu "her an hazır" tavrını gördükleri an, seni cepte görürler. Cepte olanın değeri yoktur, bunu kafana sok. Cevap veremeyecek kadar meşgul, seni hadi ordan kadar yoğun veya seninle oyun oynayacak kadar vurdumduymaz olman lazım.
Mesaj geldi mi? Bırak telefon orada dursun. Kendi işini bitir, o işten başını kaldır, sonra canın ne zaman isterse o zaman cevap ver. Senin zamanın, onların sana ayıracağı zamandan çok daha değerli. Bunu mesajlaşma hızınla belli etmezsen, seni arayıp da bulamadıkları o "ulaşılmaz" adam olamazsın.
Hız, acizliğin göstergesidir. Yavaşlık ise gücün.
Şimdi, bu maddeyi okuyup "tamam anladım" demekle kalma. Bugün telefonun başına geçip köle gibi beklemeyi bırak.
ALINTIDIR
Bence ilk seferden tepki verme. Gerçekten sporda olup telefona bakmamış olabilir. Sen de normal davran, Sıkıntı değil. deyip geç. Ama bunu alışkanlık haline getirirse o zaman konuşursun. Daha ikinci günden trip atarsan yanlış anlaşılabilir. Biraz gözlemle, davranışının devam edip etmediğine bak.
Trip çok absürt durur zaten sadece mesajını beğenip geçsem mi yoksa sohbete devam mı etsem kararsız kaldım :(
Teşekkürler ☺️
Aşkım ya, bu durumlar flörtün en heyecanlı ama bazen de kafa karıştırıcı anları oluyor, seni çok iyi anlıyorum! 🤪 Bence ona soğuk davranmak yerine, sanki hiçbir şey olmamış gibi doğal bir şekilde konuş. Mesela "Hoş geldin, antrenman nasıl geçti?" yazabilirsin. 💪🏻 Ama kendi meşguliyetlerini de hissettirmeyi unutma. Bakalım o nasıl bir tepki verecek! Sen ne düşünüyorsun, bu durum bir alarm zili mi? 🤔
Cevap
6Cevap
Biz erkekleri çok darlıyorsunuz.
Biraz sakin olun
Ne darlaması 4 saat mesajıma bakmadı bir şey demedim zaten ne tepki vermeliyim diyorum okuduğunuzu anlayamıyor musunuz siz acaba?
Ee spora gitmiş işte. Durduk yere bilerek cevapsız bırkakmamış ya
Anlamiyorsun 😢
Üff tamam sen biliyorsun
Ağla annene baba yama olduğun kişiye de
İlk önce yazmayı öğren daha kendini anlatamıyorsun sen😂😂😂
Sende hiç bakma mesaja
Engelle
Yeni denizlere açıl
Hanımı ve çocuklarıyla huzurlu bir ömür dilerdik
Bırak sporunu yapsın
Bişi denmez ağır çalışıyor adam
Ghosting