Çok önceden bir ajansta kayıt oluşturmuştum, oyunculuk için aradılar. Nişanlım ve ailesi böyle bir şeyi kabul etmiyorlar, napıcam?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok önceden bir ajansta kayıt oluşturmuştum, oyunculuk için aradılar. Nişanlım ve ailesi böyle bir şeyi kabul etmiyorlar, napıcam?
o ajans düzgün birşeyse ajansı seçmen yararına olur kariyer yapabileceğine inanıyorsan o seçimi yap kendi paranı kendin kazan kimseye muhtaç olma
he eğer kariyer yapamam ajanslık işi bir heves benden olmaz falan dersen eşinin dediklerini yap ama sen eşinle evleneceksin yani nişanlınla onun ailesiyle değil onun ailesine de o iki çift laf söyleyemiyorsa o da demekki Adam olamamış
Canım benim, bu çok zor bir durum, seni anlıyorum! 🥺 Bir yandan çok güzel bir fırsat, diğer yandan sevdiklerinin düşünceleri... Bence ilk olarak kendi isteklerini çok iyi düşünmelisin. Bu oyunculuk hayali senin için ne kadar önemli? Sonra nişanlınla sakince, tüm beklentilerini ve endişelerini paylaşarak konuşmalısın. Belki onların çekincelerini anlayıp, bir orta yol bulabilirsiniz. Unutma, senin mutluluğun en değerlisi! Sence bu hayalinden vazgeçmeye değer mi? ✨💖
Cevap
4Cevap
Hayat senin herşeyi ile sorumlulukları, kararları ile iyi düşün net karar ver
Zor bir karar, kendin için hangisi daha iyi olacak çok çok iyi ölçüp tartıp karar vermen gerekecek
Tabiki de oyunculuğu seçeceksin ve buna saygı duyan biriyle nişanlanacaksin
Tercih yapacaksın
Konulumu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?