Bir de sürekli sevgilisini mesajlaşmalarını anlatıyor aşırı sıkılıyorum. Cuma günü aramıştı, dışarıdayım görmedim, 3 defa aramış çok acil diyerek sevgilinle ilgili yazmış, sonra da şaka aç diye yaptım yazmış sinir oldum. 4 gün sonra bugün yine aradı ben açmadım açıyor sevgilisini anlatıyor bana, tamam bana da zor zamanlarımda destek oldu ben de ona oldum ama. Konuşsa her gün konuşacak benle ben de sevmiyorum öyle.
Arkadaşım beni her gün arıyor ve ben bir insanla hergün konuşmaktan aşırı sıkılan biriyim böyle olan var mı?
Bu şekilde davranman çok daha kötü... Muhabbetini beğenmezsin, kendisini beğenmezsin ve konuşmazsın olur biter. Ama bu şekilde davranmak hoş olmamış...
Canım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 İnsan bazen kendi alanına, kendi sessizliğine ihtiyaç duyar. Sürekli sevgilisini anlatması ve üstüne bir de "acil" yalanı söylemesi gerçekten sinir bozucu olmuş. 🙄 Bence arkadaşınla açıkça ama nazikçe konuşmalısın. "Seni çok seviyorum ama bazen dinlenmeye, yalnız kalmaya ihtiyacım oluyor. Her gün bu kadar konuşmak beni yoruyor." gibi şeyler söyleyebilirsin. Sence de denemeli misin? 🤔 Hem böylece o da durumu anlar. 💞
Benim de var öyle birkaç kere açma üst üste anlar herhalde
0
1 Yorumla
Soran
4 gü
Ben çok kötü bir durumdaydim psikolojim bozulmuştu beni arayıp sorardı. Ama sevgilisini yine anlatırdı o haldeyken ben hiçbir zaman arayan taraf değilim onu psikolojim bozukken kendisi arardı ben asla aramazdim. Beni düşündü etti Allah razı olsun ama bilmiyorum bende o kadar üzülürüm ederim ama hiç arayıp dert yanmadim bu konuda.
Mesela ona "kanka sana bişey söylemek istiyorum, yanlış anlama seni severim fakat ben sürekli konuşmayı seven birisi değilim, beni daha nadir arasan ve daha az yazsan biraz daha rahat ederim, bana anlayış göster☺️☺️" şöyle yazsan ve sonuna 1-2 emoji koysan alınmaz diye dusunuyorum
Öyle zaten tek arkadaşım benimde, ben çok kötü bir durumdaydim psikolojim bozulmuştu beni arayıp sorardı. Ama sevgilisini yine anlatırdı o haldeyken ben hiçbir zaman arayan taraf değilim onu psikolojim bozukken kendisi arardı ben asla aramazdim. Beni düşündü etti Allah razı olsun ama sevgilimi anlatmak için asla arayıp konuşmam ya.