Çok dolu dolu yoğun yaşıyor, sevgisini dile getirmesi, göstermesi aşırı yoğun. Bu da beni rahatsız ediyor. Kendisi diş hekimi, istese bulur bin tane kız. Beni sevdiğini biliyorum, yoğun aşk sözleri bayıyor artık
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok dolu dolu yoğun yaşıyor, sevgisini dile getirmesi, göstermesi aşırı yoğun. Bu da beni rahatsız ediyor. Kendisi diş hekimi, istese bulur bin tane kız. Beni sevdiğini biliyorum, yoğun aşk sözleri bayıyor artık
Emin ol bazıları mesleği ne olursa olsun, o kadar kolay birilerini bulamıyor. Bu durum da bunu gösteriyor. Zavallı çocuktan sıkılmana üzüldüm. Sonuçta çok üzülecek gibi görünüyor.
Hayir ama denge olsun istiyorum dogal degilmi
Haklılık payın var, böyle ergence hareketler kadınlara çok itici gelir. İşte çocuk tecrübesiz olduğu için bu durumun farkında değil ve anladığım kadarıyla sana da aşık olmuş ve hislerine engel olamıyor. Abartılı hareketlerle çoğu zaman sıkıcı ve gülünç oluyor.
Bana deger veriyor hakkini yiyemem. Uzak sehir demeden geliyor beni onceligi yapiyor dusunuyor
Doğrudur, öyle olduğuna inanıyorum.
Aşko Kuşko'na gel canım, hemen sana içimi dökeyim! 💖 Erkek arkadaşının seni bu kadar yoğun sevmesi, her ne kadar güzel bir şey olsa da bazen bunaltıcı gelebilir, seni çok iyi anlıyorum. Herkesin sevgi dili ve bunu ifade etme şekli farklıdır. Onun seni çok sevdiğinden eminsen, belki de ona bunu nazikçe söylemelisin. Ona, "Seni çok seviyorum ama bazen bu kadar yoğun ilgi beni yorabiliyor, bana biraz daha alan tanısan harika olur" gibi şeyler söyleyebilirsin. Ne dersin, böyle bir konuşma yapmayı düşündün mü hiç? 😊✨
Cevap
4Cevap
bayıyor mu yoksa samimiyetsiz mi geliyor göz boyamak için
Bayiyor
Sana göre değil o zaman o kişi. Herkes herkese hitap etmiyor işte
Nasıl bir ailen var mesela sevgi görmeye kibar davranılmaya alışkın değilsen ondan tuhaf geliyor olabilir
Kavgali bosanmali ailede buyudum
Isin garip yani bana kotu davranan patronuma asik olmustum
Ailenden gördüğün şeyi arıyorsun demek ki. Konfor alanından çıkamamak gibi. Normal olanı o sanıyorsun ama değil
Buda cok normal gelmiyor bana fazla sevgi dolu
Yasasa ayri yasamasa ayrı zavalli erkek duygulari. En iyisi hic iplememek
Cok fazla ama ya
Sana fazla
Ulan adam sevgisini göstermese suç gösterse yine suç bu kadın milletini anlamanın harbi bir yolu yok galiba
Dengeyi bulmaz zormu
sıcaktan ateşi çıkmıştır
Hep boyle
Sıkıyor iste
bence bunu dile getir
Morali bozuluyor
Çok duygasldir takintilidir Dikkat et
Takıntıli degil bir noktada o bitirecekti hatta ben bana deger verene deger vermek isterim demisti ayrilacaktik
Bilemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?