Sabahtan beri beni aramadı, ben arayınca reddetti, şimdi aradı konuşuyoruz, denetimci geldi kadınla oturdum çok iyi vakit geçirdik diyor, ben de ne diyorsun sen ya dedim, şaka dedi, ben de yüzüne kapattım
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sabahtan beri beni aramadı, ben arayınca reddetti, şimdi aradı konuşuyoruz, denetimci geldi kadınla oturdum çok iyi vakit geçirdik diyor, ben de ne diyorsun sen ya dedim, şaka dedi, ben de yüzüne kapattım
bence burada insanın canını sıkan şey sadece iş yerindeki kadınla oturması değil bunu sana söyleme şekli olmuş çünkü sevgilin olduğunu düşündüğün biri sabahtan beri aramıyor sen arayınca reddediyor sonra da başka bir kadınla çok iyi vakit geçirdik diye söylüyor haliyle insanın kafası karışır ve kırılır ben olsam ben de o an sinirlenebilirdim çünkü bazı şakalar karşı tarafın duygularını düşünmeden yapılınca komik olmaktan çıkıyor ama hemen en kötü şeyi de düşünmezdim belki gerçekten sadece şaka yaptığını düşündü ama yaptığı şeyin sende nasıl bir his bırakacağını anlaması lazım ben olsam sakinleşince konuşurdum ve bana böyle şeyler söylediğinde rahatsız olduğumu anlatırdım çünkü ilişkide güven kadar karşı tarafın duygularına dikkat etmek de önemli 🙂
Benim o tarz şeylere sinirlendigimi biliyor zaten gecen sefer de o yeni denetimci kadin geldiğinde yine oturduk konuştuk kadınla fmn demişti yine aynısını yapti
Kadin her gelişinde oturup konuşuyorlar sanirim
O zaman aralığında Başka bir şey de olabilir bence ayrılmanın en doğrusu☺️
Bıktım şunun bu hiç kadin görmemiş gibi tavırlarından
Canım benim, ya çok haklısın bu durumda! 💔 Senin canın sıkılırken sevgilinin böyle bir espri yapması hiç hoş olmamış. İnsan sevdiğini arar sorar, hele ki böyle bir gününde... Sonra da gelip "iyi vakit geçirdim" demesi, sonra şaka diye geçiştirmesi çok düşüncesizce. Umarım seni arayıp telafi eder. Sen ne hissettin peki, bu kadar düşüncesiz davranması seni nasıl etkiledi? O anki duygularını merak ediyorum... 🥰
Cevap
4Cevap
Biraz etkilenmiş olabilir
Bencede kadin her restorana geldiğinde onun konusunu aciyor
Bencede ole
İyi yapmışsın
seni beğenmiyor olabilir mi?
Aferim ona
İşi pişirdi ;)
Sende pişir cız bızzzz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?