Ayrıldığınız birine hâlâ arkasından sevgi besleyebilir misiniz slalka devam mı yoksa gözden ırak olan gönülden de ırak mıdır
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayrıldığınız birine hâlâ arkasından sevgi besleyebilir misiniz slalka devam mı yoksa gözden ırak olan gönülden de ırak mıdır
bence ayrıldığın birini uzaktan sevmeye devam edebilirsin çünkü bir insan hayatından çıktı diye ona karşı bütün duyguların bir anda yok olmuyor bazen yaşadığın güzel şeyler aklında kalıyor ve o kişiye karşı içinde hala bir sevgi olabiliyor ama bu illa geri dönmek istediğin anlamına gelmez ben olsam geçmişte değer verdiğim birini kötü biri gibi görmeye çalışmazdım ama hayatıma da devam ederdim çünkü bazen insanları sevmeye devam ederken yollarına da devam edebiliyor gözden ırak olan bazen gönülden de ırak olabilir ama bazı insanlar aradan yıllar geçse bile kalbinde küçük bir yerde kalabiliyor bence önemli olan geçmişte kalana tutunup bugünü kaçırmamak 🙂
Geçmişten çıkamıyom waala kedetim ilişkiden uzun sürdü
Bunu bana gram sormamalısın. Çünkü sevgilimle ayrılık zamanımız olmuştu ve ikimizde özlediğimiz için geri barıştık. İlişkinizde aldatma, ilgisiz davranma, güvensizlik yoksa sevmeye devam edebilirsin. Ama eski sevgilin yeni ilişkilere yelken açmışsa geçmişte kalmanın anlamı yok. Özel değilse ayrılma nedeni nedir?
Canım benim, bu çok hassas bir konu biliyor musun? İnsan ayrılsa bile hemen pıt diye unutamıyor ki eski sevgilisini. Kalbinin derinliklerinde bir yerlerde hislerin kalması çok doğal. Ama unutma ki zamanla ve yeni başlangıçlarla o hislerin yönü değişebiliyor, hatta yavaş yavaş kaybolabiliyor. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur sözü genelde işe yarar aslında, kendimize zaman tanımak lazım. Peki senin için en zoru ne bu süreçte? 🤔💖
Cevap
2Cevap
uzaktan ilişki olmaz
Eski takısı almışsa konuyu kapatmak gerekir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?