Terk ettikten sonra hesabını açıp kapatıp durup benim fotoğrafımı postlayan erkek ne yapmaya çalışıyor?

Aileler tanışacaktı ayrılmasaydık 5 gün sonra babaannesine tanıştırmaya götürecekti başka şehirde çalışıyor ailesi ve ben aynı şehirdeyiz sadece cumartesi ya da cuma gece gelip pazar 6'da dönüyor ve mutlaka görüşürdük ama hep koşturuyordu uykusunu alamıyordu 1 ay çok güzel geçti bayramda anne babasıyla tanıştırdı öncesinde teyzesiyle tanıştırdı 6500'e bana ayakkabı aldı ama bir anda ben yoruldum bunaldım dedi yetişemiyorum kendime de zaman ayıramıyorum dedi beni terk etti ama 15 gün önce benim memlekete gelip ailemle tanıştı bir anda terk edip hesabını açtı bir sürü insan ekledi mutlu storyler attı sonra hüzünlü şarkı paylaştı sonra hesabı gizledi 5 gün öyle kaldı sonra hesabı açıp benim çektiğim resmi post attı ne yapmaya çalışıyor sizce

Güncellemeler
4 gü
18 gün oldu hiç iletısım kurmaması normal mı ben ona kendımı wpden ve instadan engelletmıstm wpden engellı kaldrmıs ama resmî bana görünmüyor bana sankı yem atıyo gıbı geldı engelı kontrol edıp yazacak mıyım dıye sizin düşüncelerini nedır
Terk ettikten sonra hesabını açıp kapatıp durup benim fotoğrafımı postlayan erkek ne yapmaya çalışıyor?