Sevgilim takipleştiğim tüm erkekleri sildirdi, profil fotoğrafı koymama izin vermiyor. Şifremi bildiği için hesabıma da giriyor?

Kendisi her hafta farklı kızları takip etmiyor evet ama halihazırda takip ettiği kızları ondan takipten çıkarmasını istesem, “Senle ben aynı değiliz, sen kadınsın ben erkeğim.” diyor. Instagram şifresini sorsam mesela ASLA vermez. Aynı zamanda en ufak bir dekolteye bile izin vermez. Kendi ailemin evinde bile hafif açık ev kıyafeti giymeme karışır. Diyor ki mesela, “Evlendiğimizde arkadaşlarımızın yanında veya düğün davet olunca başını kapatmanı istiyorum” (tamamen boyun dahil kapanmak değil de daha modern olandan bahsediyor) Tek başıma dışarı çıkmama karışır gündüzleri bile (zaten gece dışarı çıkmayan biriyim).
Ama beni en rahatsız eden şey ise, tartıştığımızda beni kırmaktan hiç çekinmiyor. Hep bi güç gösterisi içinde. Aşağılık kompleksi var sanki. Ezilmekten korkuyor sanki. Bir şeye kırıldığımda sürekli abarttığımı söylüyor. Beni suçluyor. Ama kendisine gelince benim söylediğim en ufak şeyi bile büyütüyor. Kısacası ben eski ben değilim. Beni sevdiğini sürekli söylüyor ben de bunu hissediyorum evet ama artık sürekli onun hayatına uyumlanmaktan yoruldum. Kendi benliğimi kaybettim resmen ve yavaş yavaş soğuyorum ondan.

Güncellemeler
1 yıl
Bu arada ailelerimizin tanıştığını da söylemeyi unuttum. Yani şöyle ki; benimle evlenmek istediğini söylüyor bundan hiçbir şüphem yok. Beni seviyor evet ama ben onun benden yapmamı istediği şeyleri yapmasaydım ilişkiyi bitirirdi. Yani onu kaybetmemek için o ne isterse onu yapmak zorundayım kısacası.
Güncellemeler
1 yıl
Bir keresinde bana, "Ben senden baska higbir kizla konusmuyorum, ama güvenirsin güvenmezsin o senin problemin. Sen, benim vaktimi enerjimi senden baskasina harcayabilecegime inaniyor musun? Aldatmiyorum, baska biriyle konusmuyorum, seninle ilgileniyorum daha ne olsun?" dedi. Ben de dedim ki, "Zaten iliskinin temel kurallarini yapiyorsun bir zahmet yap." Cevap olarak, "Bu devirdeki erkeklere bakacak olursak senin sükretmen lazim." dedi.
Sevgilim takipleştiğim tüm erkekleri sildirdi, profil fotoğrafı koymama izin vermiyor. Şifremi bildiği için hesabıma da giriyor?