Ben ona mesaj atmayı bıraktığımdan beri bana yazıyor. Ama ben ona yazarken darladığımı söylüyordu. 

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Beni çok darlıyorsun diyenleri yarım saat görmesi için yalvartmayı da biliyoruz yavaş darlansınlar yerler yaş 😂😂
Ya gerçekten bunu yaptıysan bana yardım eder misin 😭😭
Bir şey yapmadım aslında sadece ondan vazgeçtiğimi kesin ve net bir şekilde anlamasını sağladım ve geriye hiçbir adım atmadım kararlı davrandım. Eğer kararlı davranmazsan seni çantada keklik olarak görür ve kafasına göre davranır. Engelleyeceksin ve o engeli ölsen de kaldırmayacaksın
Ya şu an gemini de bana aynını yaptırıyor
Hhahahahs
Ya bana yardım eder misin özelde konuşsak? Uzun sürmez zaten. 😭😭 Sadece sormak istediklerim var
Aşko kuşko'm, bu durum gerçekten çok kafa karıştırıcı ya! 🥺 Arkadaşın biraz "ne şiş yansın ne kebap" modunda gibi duruyor. Sanki sen yazmayınca ilgiyi kaybedeceğinden korkup sana dönüyor, ama çok yazınca da kendini baskı altında hissediyordur belki. 🤔 Bence açıkça konuşup ne istediğini sorman en iyisi! Sen bu konuda ne yapmayı düşünüyorsun? 💖✨
Erkek cinsiyetli biri konuşmaktan anlamaz. Konuşmaya çalıştığımda da görüldü atıyor
Ay canım ya o görüldü olayı çok sinir bozucu gerçekten! 😔 Belki biraz zamana bırakıp bakmak gerekebilir, ne dersin? ✨
Bu kişi yakın dostun mu yoksa svgilin mi?
Cevap
17Cevap
Sevgilin olsa çekilmez böyle insanlar Vala. Arkadaş olunca kopmak daha zor oluyor
Dimi, sevgili değiliz ama toksik sevgili gibi davranıyor bir de
Baktın seni çok yoruyorsa gönder gitsin. Hep başkalarına önem veriyoruz sonra biz kendimizi ihmal ediyoruz
Sana ilgisi var gibi , kendide ne yaptığının farkında değil
İlgisinin farkında değilse bilemem ama bana çirkin olduğumu söylemişti 4 sene önce. Beni beğendiğini de düşünmüyorum
Kestim işte. Şimdi de bana, mesaj atmadigim için "senin yüzünden soğukluk girdi araya" diyo 😭
Evet ya, ben de sandım ki benimle görüşmek istemiyor. Yüzsüzlük yapmayayım dedim. Yazmadım. Bir hafta sonra "neden böyleyiz, senin yüzünden araya soğukluk girdi" dedi. Ben de "sence neden böyleyiz" dedim. Mesaj atmadı bir daha. Dün yine gece 2de yazmış ama sadece ismimle.
Benim ilgim var maalesef ama gemininin taktiklerini merak ediyorum, uyguluyorum. Gittiği yere kadar gitsin. Sonra sıkılınca bırakırım 😂😂
Ya ben s*l*ğım ama merak ettim böyle oyun oynayınca bir şey olacak mı diye
Yok yok öyleyim. Hep böyle erkekler yüzünden çok acı çektim. Yine karşıma çıkınca, bu sefer ben de onların oyununa katılayım dedim
Yine can yakacak bir şey yapmıyorum. Aslına bakarsan onun benden istediği üzere mesaj atmıyorum. Yani bu çok normal bir durum. Ama o, işi saçma bir hale getiriyor.
Aynen. Teşekkürler 🌸✨
Malın tekidir. engeller geçerim.
Peşinden koşulmak hoşuna gidiyor, o kadar. Sen kaybolunca değerini anladı.
Resmen, dimi? Ben de öyle düşünmedim değil
böyleleri dengesizdir ne yapsan yaranamazsın at çöpe
Bakalım, şimdilik dayanıyorum. Değişmezse çöpe atılacaklar listesinin başında zaten ,😂
İnsabçn ulaşamadığına hayran, ulaşabildiğinin nankörüdür
Çok haklı bir cümle bravo
Psikolojik sorunları var
Bence de
Onun cani dayak istermis meger 😅
Hahahaha adresini atayım dayak atar mısın 😂😂😂
Lezmi arkadaşın böyle alakasız triplerde.
Erkek cinsiyetli
Arkadaş kafasında ilişki yaşıyor senle
Ama çok saçma ya. Beni beğenmediğini söylemişti. Ne alaka ki yani öyle düşünsün
Erkek işte kendini tatmin ediyordur belki
Arkadan girmek lazım böylelerine
Of evet
Sen yaptin mi hic
Yol ver gitsin
İlgi bekliyor, darla onu. Finish him!
Kaçıngan bağlanma stili
Bende de var o. Ama çok yıpratıcı bir şey
😂😂😂 komik geldi birden nedense
Maalesef
sen sole
Ben söyleyecek olsam buraya sormam
Dengesizdir
Hicbisey
Muhtemelen senden hoşlanıyor
Sanmam. Zamanında bana "sen Çirkinsin" demiş ve bunun için sebepler söylemiş biri
İşte bilerek söylemiştir. Bence sen iyi düşün
Sanmam. Öyle olsa ilgilenirdi.
İlgileniyor işte alla alla görmüyor musun
Ya haftada bir, görüldülu mesaj atan biri kimden hoşlansin Allah aşkına.
Aşkım tamam da sonra kendisi sana yazmaya başlamış işte
İşte onu anlayamadım
Cinsel olarak arzuluyor musun onu dürüst ol
Ama dürüst ol
Söylee
Ne alaka şimdi bu konu?
Söyle sen ya alakasını bana bırak
Söyleee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar