Aşk İlişkileri Mesaj kutusu kapalı ve soğuk birini nasıl etkilerim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor O benim olmalı 😘 Güncellemeler+1 yıl Soruya gördüğünü biliyorum , haydi çık gel ❤️️ Mesaj kutusu kapalı ve soğuk birini nasıl etkilerim? Cevapla Mesaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
BlackDeacker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Siz ulasamadiginiz erkegin pesinden kosarsiniz zaten😃😄 1 0 Yorumla
Ajan_07 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İstek kabuk edecek ve istek atacak kabul etmen gerek 0 0 Yorumla
Advertiser Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Soguk biri ile iyi vakit gecirebilme becerisine sahipsen seni tebrik ediyorum. 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı. Onun paylaşımlarına sürekli yorum yap.cut. 0 0 Yorumla
blueaviator Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Adamın neyini begendin mesela oradan yuruyebilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim de öyle biri ilgimi çekti bir kaç yazısına yorum attım sonra mesaj attı başardım yani :)) ama çokta tahmin ettiğim gib biri çıkmadı 1 7 Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Nasıl çıktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @meraklıoğlann yani öyle hayal ettiğim gibi değildi işte. Çok fazla kitap okuyordu ama her seyin fazlası zarar bence :))) Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Biraz da eğlenceli olması lazım demi😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @meraklıoğlann yok tam olarak öyle bir sey değil 😂 her seyin fazlası zarar cidden. İnsani değerleri yitirmemeliyiz bence Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Ah evet demek istediğini şimdi çok daha iyi anladım. 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @meraklıoğlann yani insan ilişkileri konusunda bence iyi değiller ya :)) kibarlık pek göremedim tuhaf işte her seyi sorguluyorlar tamm bu iyi ama fazlası iyi değil ne yapmaya çalıştıklarını anlayamıyorsun Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Nezaket hoş görü gibi şeyler diyorsun saygı mesela. Anlıyorum ve katılıyorum Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Ancak bulunduğu ortamlara giderek belki 1 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Mesaj kutusu kapalıysa sanada kapalı demektir 0 0 Yorumla
Kızılsükse Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ona vereceğin enerjiyle kendine harem kur 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gelmeyecek uyuttum onu rüyada ablası 😂 0 0 Yorumla
bendesorabilirmiyimm Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı. Gizliden çık ki özgüvenine hayran kalsın. 0 1 Yorumla hsnkkkkk +1 yıl tehlikeli bir taktik.. aslında erkekler birbine bunu yaparak bazen trolluyor olduğu için hiç tavsiye etmem )) Yorumla
ozngr Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Soğuk biri yoktur yolu bilmiyorsundur sadece 0 0 Yorumla
mandıra_filozofu Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Yorumlari altina salca olacaksin 🤣 0 0 Yorumla
Mustzy Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ilgisizlere mi düşüyosunuz 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bir kadının yapamayacağı şey yok 0 0 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Her yolu dene o zaman 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Etiketle 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Yaz istek ar 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Açtır kutusunu 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Noluyo ya sgjlf 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. İletişim yoksa olmaz 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. boş ver gitsin 0 0 Yorumla
Zyeprrexa Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı. yorum yap ona 0 0 Yorumla
Bltkrkmz001 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Isıt öyleyse 0 1 Yorumla Bltkrkmz001 +1 yıl Nerden görücek ya deli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Siz ulasamadiginiz erkegin pesinden kosarsiniz zaten😃😄
İstek kabuk edecek ve istek atacak kabul etmen gerek
Soguk biri ile iyi vakit gecirebilme becerisine sahipsen seni tebrik ediyorum.
Onun paylaşımlarına sürekli yorum yap.
cut.
Adamın neyini begendin mesela oradan yuruyebilirsin
Benim de öyle biri ilgimi çekti bir kaç yazısına yorum attım sonra mesaj attı başardım yani :)) ama çokta tahmin ettiğim gib biri çıkmadı
Nasıl çıktı
@meraklıoğlann yani öyle hayal ettiğim gibi değildi işte. Çok fazla kitap okuyordu ama her seyin fazlası zarar bence :)))
Biraz da eğlenceli olması lazım demi😂
@meraklıoğlann yok tam olarak öyle bir sey değil 😂 her seyin fazlası zarar cidden. İnsani değerleri yitirmemeliyiz bence
Ah evet demek istediğini şimdi çok daha iyi anladım. 😂
@meraklıoğlann yani insan ilişkileri konusunda bence iyi değiller ya :)) kibarlık pek göremedim tuhaf işte her seyi sorguluyorlar tamm bu iyi ama fazlası iyi değil ne yapmaya çalıştıklarını anlayamıyorsun
Nezaket hoş görü gibi şeyler diyorsun saygı mesela. Anlıyorum ve katılıyorum
Cilve yap belki etkilersin
Ancak bulunduğu ortamlara giderek belki
Mesaj kutusu kapalıysa sanada kapalı demektir
Ona vereceğin enerjiyle kendine harem kur
Gelmeyecek uyuttum onu rüyada ablası 😂
Bir Soru sorduğunda ona yaz ))
Gizliden çık ki özgüvenine hayran kalsın.
tehlikeli bir taktik.. aslında erkekler birbine bunu yaparak bazen trolluyor olduğu için hiç tavsiye etmem ))
Sorularına yorum yap sürekli
Senin olacaksa sen çabala bize ne
Soğuk biri yoktur yolu bilmiyorsundur sadece
Yorumlari altina salca olacaksin 🤣
Verecek misin bebeğem 😏
Ilgisizlere mi düşüyosunuz
Bir kadının yapamayacağı şey yok
Bu kadar hırs neden yapıyorsun ki
sorularda yürüyebilirsiniz..
Bunu yapamazsın prensipleri varsa...
Her yolu dene o zaman
Ararsan bulursun