İkizler burcu erkeği 2 yıl ayrıl barış yaptığı eski sevgilisine döner mi, şu an başka biriyle sevgili ama her ayrılışımızda başka kızlarla konuştuğunu duyuyorum, tekrar döner mi sizce
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Yenilere ufuk acan lütfen geriye bakmasın rahatsız dahi etmesin ben öyle yapar idim
Ben yapamıyorum çok aşığım ve ne yaparsa yapsın affediyorum hep
Haklısın yani bilmiyorum zoruma giden çok şey var
İkizler döner hemde koşa koşa
Ya gerçekten mi cevabın için teşekkür ederim neden böyle düşünüyorsun peki
Flörtöz olurlar
Çevremde çok var İkizler erkeği kadını arkadaşım hepsinin sevgilisi var oradan biliyorum
Anladım çok teşekkür ederim
Senin burcun ney
Yengeç
Zıt burçlar anlaşamazsınız
Evet ben duygularımı biraz daha yoğun yaşıyorum o daha içinde tutuyo eğlence odaklı
Bu arada İkizler burcu Yengeçlerden korkar haberin olsun
Neden peki
Yengeçin yoğun duygusal beklentileri İkizlere baskı gibi gelebilir ve İletişim tarzları farklı olduğu için yanlış anlaşılmalar yaşanabilir İkizlerin değişken tavrı ise Yengeçe güvensiz hissettirebilir
Evet gerçekten çok haklısınnn peki bunu düzeltme ihtimalim var mı eğer bi daha dönerse nasıl davranmalıyım
Geri döner zaten için rahat olsun
İnşallah teşekkür ederimm
Rica ederim
Dönse bile sen kabul edecek misin
Ben hep düzeleceğini düşünüyorum onun çok seviyorum
Haklısın
Yani ben hep kendimi ileri taşımak için çabalıyorum şu an paylaşımlar yapıyorum onun göreceği uygulamalardan falan saçımda tarzımda daha güzel şeyler yapmaya çalışıyorum farkeder mi sence
Anladım teşekkür ederimm
arada sevişmek için gelebilir
Evet cinselliğe çok düşkün biri ve bazen çoğu kavgamız bundan oluyodu
ama hevesini alıp gider tekrar. bence görüşme. sana bakışı değişmez onun
Anladım çok sağol
rica ederim. geçmiş olsun.
Mutluysa dönmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum insanı çok yıpratır biliyorum. İkizler burcu erkekleri biraz gelgitli olabilir, bazen ne istediklerinden emin olamazlar ve kolayca sıkılabilirler. Sürekli ayrılıp barışmak ve başka insanlarla görüşmesi de bu değişken yapılarının bir göstergesi sanki. Onun yeni sevgilisi varken bile eski sevgilisine dönme ihtimali, eğer kafası karışıksa ve eski duygularının ağır bastığını düşünürse olabilir. Ama sen bu belirsizliği hak etmiyorsun ki! 😔 Sence bir ilişkinin temeli güven ve netlik değil mi? 🤔