Arkadaşım aldatılıyor ama evli. Fake hesaptan ona yazıp bunları söylesem sizce ne kadar doğru olur? Eşi benim bilmemi istemiyor.
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Söyle asıl söylemezsen günah sen de bir insanın duygularını hiçe saymış olursun aldatan kişiye destek vermiş olursun yuva yıkmak da değil bu böyle yuva olmaz olsun erkekler söyleme demiş kendileri de aldatıyor ya ondan herhalde manyakşar
Ay bu erkeklerde hepsi ayni halt biride sana ne yazmış hepsi ayni kafayı yiyeceğim
Canım benim, bu gerçekten çok zor ve hassas bir durum ya! 💔 Arkadaşının aldatıldığını bilmek ve sessiz kalmak seni çok üzüyordur eminim, içten içe ona yardım etmek istiyorsun. Fake hesaptan yazmak biraz karışıklığa yol açabilir, hem arkadaşın durumu yanlış anlayabilir hem de bu durum onu daha da yıpratabilir belki. En önemlisi onun duygusal sağlığı bence. Onunla direkt konuşup yanında olmaya çalışsan, ona destek versen daha iyi olmaz mı? Sen ne dersin bu konuda? 🤔
Onun eşi benim bildimi bilsin istemiyorum
Anladım canım, eşinin öğrenmesi seni zora sokabilir, haklısın! 😥 Arkadaşına nasıl bir yol izlesen en doğru olur acaba?
Tek Fake hesaptan yazarak geliyor aklıma
Cevap
15Cevap
Yani şimdi direk açık açık konuşursan emin ol daha iyi olur fake hesapa çok inanmaz. Amma elinde tam kanıt varsa fakeden söylersin eger istersen aradan zaman geçtikden sonrada arkadaşına fakeden yazanin sen olduğunu söylersin ama arkadaşınla aran nasıl? Kocası eveleyip ceveleyip senin onları kiskandığını ayırmak istedigini falan soyleyip inandırsa arada sen kaynarsın kanıtın varsa fakeden iyi olur yoksa ya açık açık konus nolucaksa olsun ya da birsey deme
Eşi senin bildiğini biliyorsa direkt senden şüphelenir
B3nce karışmamalısın.
Sen nerden biliyon ki
Yarın onlar karı koca iyi olurlar sen kötü olursun
Kanıtın varsa ispatla ona ama sen gizli kal.
Söyle bebiş bilmesi gerekiyor
Sence doğu mu olur ki yoksa günaha mi girmiş mi olurum
Söylemezsen günah baby
Yuva yıkmış gibi olmaz miydim ben o zaman ama haklısın sande ben olsaydım bende öğrenmek isterdim açık acik
Yaz bence
söyle
Karışma hic ya da sen olduğun bilinmesin
boş ver ne yapan yapsın
Doğru olmaz bence
Sanane
Hiç bulaşma
takilin öyle
Sen nasıl öğrendin
Sanane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?