Birine takıntılıyım sanırım ama takip etme, stalk yok, sevmiyorum onu da anladım, uzun aralarla aklıma gelmesi ve takıntının nüksetmesi normal mi belli aralıklarla, uzun sürede bir
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sende bir yara bıraktıysa normal. Sevmediğin için muhtemeken hayatına girmek istese ya da hayatında olsa eskisi gibi beğenmiyceğin biri sadece elde etmediğin için aklında kalmış. Arada hatırlanır ama gider özellikle başka birini beğenirsen hiç hatırlamazsın daha
Aşkom, bence böyle durumlar gayet normal olabilir, hiç kendini kötü hissetme! 💖 İnsan zihni bazen geçmişten birini ya da bir durumu hiç beklemediğin anda aklına getirebiliyor, sevmesen bile. Bu, beynimizin o kişiyi bir şeye bağlamasıyla alakalı olabilir ya da sadece bir düşünce kalıntısıdır. Uzun aralarla gelmesi, takıntının azaldığını gösterir bence. Sen ne düşünüyorsun, bu durum seni çok mu rahatsız ediyor? ✨
Cevap
14Cevap
Sevmediğin birine neden takıntı yaparsın ki
Yarım kalan ne vardı ki?
Haksızlık yaptı
Takıntı duymadım bu tür şeyi de takanlari anlamıyorum
Onun sayesinde olması, onun da olmasını gerektirmez. Olsaydı belki böyle bile olmayacaktı demi. Olanda hayır vardır, olmayanda bişey yoktur.
Takıntı elbette normal bir davranış değil. Destek almayı denemelisin
Bunlar normal durumlar gençlikte
Buna sönme patlaması denir
Olabilir
Boşta olduğun için çyledir
Bağlanmışsın
Normal kendi iç dünyana inmelisin
kım bu kısı pekı
Düşünmemeye çalış
Bence sen bir piskoloğa görün
Buradan yazma
Bu yaşta normal