Lütfen cevap verin lütgrn?

Arkadaşlar herkes öncelikle merhabalar iyi geceler benim sevgilim var 1:30 yıldır beraberiz ve durumu çok kötüydü yani benden sonra birinci aydan sonra bütün hesapları ben ödüyorum inanılmaz derecede inanın günlük bile 10.000’den aşağı harcamadan durmuyorum onun yanında ve ben bir kadınım her şeyi ben karşılıyorum artık gittiğimiz kafelerde utanıyorum ben para çıkartmaya artık rezil rüsva oldum üç ay boyunca ayrıldık aldattım sandığı için ilişkimiz bitti sonra ben çok yalvardım yakardım tekrar benimle oldu döndü şimdi yine sıkıntıları var şu an telefonu yok yani şöyle söyliyim Bir telefonum var ama hep sürekli dönüyor çünkü telefonla iş yüzünden satmak zorunda kaldı ama bu çocuğa hep maddi anlamda çok destek çıktım yani sürekli her şeyi ben ödedim zamanında para verdim hatta geçen yine parası yoktu yine para verdim verdiğim paraları da almıyorum geri asla. dostu kalmadı bugün de bir anlık refleksle ben sana telefon alırım dedim ikinciye telefon aldım gidip şarjlı kulaklık da aldım ama bir yandan düşünüyorum beni kullanıyor olabilir mi ama hep ben atılıyorum söylüyorum çocuğa ama sonuçta yani insan bir düşünür ne bileyim sürekli bu kızdan para gidiyor diye yani bence ben ya çok safım ya da anlayamıyorum lütfen bana akıl verin eğer bu çocuk beni kullanıyorsa ki şayet öyleyse ben yarın bu telefonu ona vermek istemiyorum çünkü bu çocuk biz ayrıldıktan sonra hemen kızları ekledi kızlarla flörtleşti ve şu an biz bir değiliz sadece görüştük anladınız siz şimdi ben o telefonu vermek istiyorum fakat bir an vermek istemiyorum çünkü o telefonu başka kızlarla konuşabilir yapabilir bunu ne yalanı söyleyip bu çocuğa o telefonu vermeyebilirim aldığımı biliyor telefoncuda telefoncuda tanıdık birisi yalandan altını mı bozduracağım dedim fakat bozduracak bir altınım bile yok onun borcunu ödeyeceğim telefonda da 16 K falan toplam fiyatı. Lütfen bana bir akıl verin sizce bu telefon ona vereyim mi Ama gerçekten de ihtiyacı var ama artık ona bakmaktan sürekli yoruldum yorumlarınızı bekliyorum çünkü sürekli parasal konuları hiç bitmiyor borçlar hiç bitmiyor çok bunaldım kimse Çekmez mesela ben kaç senedir çekiyorum yani onunla birlikte olduğum süre zarfında bir sürü param bir sürü dolarim gitmiştir.

Lütfen cevap verin lütgrn?