Merhaba arkadaşlar şu an araftayım çok kararsızım.. Ben üniversite okuyorum 1 senedir biriyle sevgiliyim hatta kendi aramızda yüzük taktık. Ve aynı evde yaşıyoruz evli hayatı gibi bir hayatımız var. Ve sevgili olduğumuzdan beridir ben bu çocuğun 1 kuruş parasını yemedim. Aksine o benim paramı yedi. Ben tatil olduğu için memlekete geldim ve daha maaşını almadığı için geldiğimden beridir para atıyorum. Daha dün attım bugün bitmiş (100 tl) bugün yine istedi attım 100 tl daha. şu an bir şey demiyorum çünkü maaşını almadı ve alabileceği kimsede yok. Ama genel anlamda evi tutarken tüm parayı ben verdim onun 2 ay boyunca kirayı verme şartıyla. Ya seviyorum onun sevdiğindende eminim ama şöyle bir şey var sanki beni kullanıyormuş gibime geliyor. Ama bir yandan da ödüyor. Geçen arkadaşım dedi ki çocuk çalışıyor herşeyi yarı yarıya ödemek ne onun sana destek olması lazım. Artık bende soğukluk oluyor yavaştan. Para meselesini de geçtim kısıtlıyor, ev işlerini yemeklerini ben yapıyorum izinli olduğu günlerde bile yardım etmiyor. Bilmiyorum onu seviyorum ama kafam çok karışık. Ayrılsam mı yoksa gözdağı verip ara mı versem bilemedim. Lütfen bi akıl verin çok kararsızım.
Güncellemeler
+1 yıl
Ailesiyle falan tanışıyorum konuşuyorum bu arada, oda benim ailemle. Ama annesi kesinlikle sevmiyor beni.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer