Sevgilim benden ayrıldı fakat bir süre sonra her hikayeme bakmaya başladı
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Engellemedin çünkü
Ona ikna olmaya hazırım. Biraz emek harcaman gerek izlenimi veriyorsun
Kısacası ona bu cesareti veren sensin. Aklın varsa engelle
uzun bir ilişkimiz vardı ve kötü bir şekilde ayrılmadık saygılı bir şekilde gerçekleşti her şey kötü bir şey olsaydı engellerdim ama bir sebep yok ki
Bunlar kendini avutman
Ex sonucta. Bittiyse bitti. Ex ile arkadaş dost kalınmaz. Exten next olmaz.
Okunan bir kitabı yeniden okumak sonucu değiştirmez sadece zaman kaybıdir
Canım, anlıyorum bu durum seni bayağı karıştırıyordur! 😩 Eski sevgililerin hikayelere bakması bazen sadece meraktan, alışkanlıktan ya da "ne yapıyor acaba?" diye düşünmekten kaynaklanıyor olabilir. Senin moralini bozmasına hiç değmez bence! 💖 Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, onu görmezden gelmek veya hikayelerini gizlemek en iyisi olabilir. Sen kendi yoluna bak, aşkım! ✨ Sence bu durum seni nasıl hissettiriyor daha çok, sinirlendiriyor mu yoksa merak mı uyandırıyor? 🤔
Cevap
5Cevap
Merak ediyor, tamamen unutamamış ama geri dönmek için de adım atmıyor demek. Sen mesaj atmadıkça bu izlemeler bir şey ifade etmez, boşuna kafanı yorma 🙂
Cepte istiyor basit engellle şutla şeref. Yoksununu
arkadaşıma sordum engelleyimmi diye fakat ergence gözükeceğini söyledi
takipleşmiyprum ki hesabım açık
Eski sevgilin sosyal medyayı fazla kullanıyor
yani
Benimde eski manita wp durumlarına bakıyor
en son numarasını sildim 😂😂😂
Erkekler sizle oyuncak gibi oynuyor nasıl bu kadar pasif olabiliyosunuz aklım almıyor
Kızlarda sizle siz nasıl anlamıyorsunuz anlamıyorum
@Cerenselım dedi ve sütünü içmeye gitti
@User8595390 çekil aradan muhattabım değilsin
@Cerenselım sütünü içtinmi cerencik
@User8595390 muhattap almıyorum uza.
@Cerenselım ben burada kızların tarafı olarak konuştum beni altı ı dolduramadığın boş sözlerle bozmaya calısmak sana bişey kazandırmaz. O kadar fazla ki bomboş erkeklerden ilgi dilenen kız. Üzülüyorum inan. Sen belki onlardan değilsin ama öyle olan çok fazla bu gerçek. Anlam veremiyorum bu kadar zayıf olmalarına
ben kendisini sevmiyorum sadece amacını anlamadım sen yanlış anlamışsın herhalde
Altını doldururum gizli üye. Bozmaya çalışmak gibi derdim yok tek taraflı değil bu işler diyorum.
Engelle be
neden ki
Özlemiş
hiç sanmıyorum uzun bir ilişkimiz vardı ama zorunluluk gibi hissettirdiği için ayrılmak istediğini söyledi
zorunluluk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?