Benim hiç sevgilim ya flörtüm bile olmadı lise yeni bitti ama bizim okuldakilerin çoğunun oldu benim lisede çok arkadaşım da olmadı birkaç tane arkadaşım oldu hep acaba ben yanlız mı ölücem?
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim de lisede olmadı utangaç ve ankisyeteli olduğum için hala öyleyim neyse işte ben de yalnız kalıcam falan diye düşünüyordum geçen sene lise bittikten sonra ama sanaldan flört gibi konuştuğum bir kaç kişi oldu bir tane kısa süreli uzak mesafe sevgilimde oldu bence böyle düşünmek için erken tamam lise sosyal bir ortam bir daha hiç biriyle tanışamıyacağım diye düşünüyorsun ama illaki olur ve senin böyle yalnız olacağını düşünme sebebin ne ki
Benzer şeyleri tıpatıp yaşadığım için gerçi ne kadar bilgiliyim bilmiyorumda fikir verebilirim kendin hakkında böyle yalnız olucam diye düşünme biriyle tanışamayacağını düşündürten ne ki sana
Üniversite okurken o zaman karşına çıkar. Üni okumayıp ise başvurursun oradan bulursun. İlla lisede herkesin sevgilisi olmak zorunda değil. Herkesin hayatı bir değil. Nerede ne zaman geleceğini bilemezsin
Cevap
8Cevap
Daha 18 yaşında gereksiz şeyler düşünüyorsun bumu özenilecek şey olmasın daha çocuksun zaten neyine endişeleniyorsun
Ya eninde sonunda çıkar biri karşına diyeyim sen çizgini bozma bence doğru insan için ben de istesem olabilirdim ama doğru insana ödülüm olsun diye kendimi saklıyorum zira senin gibiler erkeklerin gözünde daha değerli olmuş durumda aslında bu herkesin yapması gereken bir şeydir kendini ilkine saklamak
Benimde olmadı, yalnızlık zor bir durum. Bundan sonra olur mu bilmiyorum
valla en iyisi yalnızlık bende öyleyim hiç bir kızın elini bile tutmadım bazen diyorum ki düzgün olmayan ve sadakatsiz birisi olacağına hiç olmasın daha iyi diyorum yalandan sevilmektense
Huzurlu olmak daha güzeldir... İllada biri olsun hayatını cehenneme çevirsin diye uğraşma...
Yok benim de öyleydi sonradan hayranlarım arttı
🤣🤣🤣🤣
Daha yaşın küçük neler göreceksin
asosyal isen işin zor
Söyle bakim teklif edende mi olmadı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?