Kimseyi pek tanımıyoruz zaten, niye anonimken yine de gizleniyorlar anlamış değilim
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimseyi pek tanımıyoruz zaten, niye anonimken yine de gizleniyorlar anlamış değilim
Cevap
13Cevap
Engellenmek istemiyorlar😂😂
Sen tam olarak ne istiyorsun bana onu söyle yardımcı olayım ne arıyorsun
Niye engellensinler ki, ayrıca engelliyorlar da engellesinler ne olacak sanki 😂
😂😂😂
Haklısın ya da Sakın Oldukları Profil Gözükmesin diyedir🤣
Gerçekten çok kafa dengi birine benziyorsun Senin gibi birinin sevgilisi var mı acaba
Profilleri gözükse dünyaya mı ifşa olacaklar sanki resimleri bile anonim ki 😂
Öyleler ama Korkuyorlar baksana 😅😅😅
Farkındaysan erkekler bile pembe hesap açıp kız resmi koyuyor 😂
Sevgili işleri uzak olsun ateşte yanmak isteyenin koynun da tutuşsun😂
Azrail değil ki gelen korksunlar neyse bakalım erkek milleti işte korkacak bir gizlenmeme konuları kalmıştı oda tamamlanmış oldu😂
Sen Kapalı biri misin
Çok Hoş birine Benziyorsun
Evet kapalı biriyim ama görmeden bu düşünceye nasıl vardınız😄
Tabii ki hissiyat meselesi peki bu kadar tatlı bir insan hangi şehirde yaşıyor merak ettim doğrusu
Bence çok uyumlu kahverengi birisin Senin gibi insanı nasıl kaçırdılar hayret hala bekar olmana şaşırdım
Bence çok uyumlu KAFADENGİ birisin Senin gibi insanı nasıl kaçırdılar hayret hala bekar olmana şaşırdım
Kaçıranlar üzüldün 😂 bende öyle çok dedim ama işte herkese yar olmuyormuşum bir kere daha gördüm😄
Üzülsün'
Kahverengi nasıl oluyor 🤣 sütlü çikolata gibi mi 😂 ya bitter çıkarsam ne olacak
😂😂😂
Klavyenin Azizliği Sağolsun ama Çok ŞakacısıN 😂
Sen VARYA Bir Tanesin 💘
Sütlü Çikolata 🍫 isterdim ama Bitter olursan Asla Hayır demem😂😂☺️☺️☺️🩷
Senin her Anın Başka bir Tatdır Eminim
Hem Sütlü Çikolata 🍫 sın
Hemde Bittersin💕💖
İnsan sana bir ömür boyunca doyamaz bundan eminim seninle hayatını birleştirecek erkek gerçekten çok ama çok şanslı olmalı🫢🙈💞♥️
Hayatıma giren olursa elbette şanslı olur benim gibisiyle ama herkese nasip olacak bir yar değilim 😂bu gidişle koluma Azrail girecek 🤣
Seni Kesin Götürür Kurtuluşun yok
Ama Seninle olmak isterdim 💝💖🩷
Harika bir Kalbin var💘
Erkekleri çok mu Seçiyorsun yoksa Nasip mi çıkmıyor
Kalbimin içine ayna mı tuttunuz da gördünüz 😂 oysa ki kötü yanlarım kalbim de gizli profil olarak saklanıyorlardı 🤣
Nasip çıkıyor ama sonuç yine yok diyorum 😂ne yapayım illa bir sıkıntı arıza oluyor artık istemiyorum gelmesinler gelirlerse de gözüme hele ki gönlüme gözükmeden toz olsunlar🤣
Allah Korkusu olan Kalp🩷 ne Güzeldir ♥️
Yaş biraz daha ilerleyince yok mu beni alan diye Pencereden bakarın 😂😂
Bence bana bı Bak ☺️ Sonra bir daha bakkk 🤣🤣🤣
Belki Nasip oluruz🙈🙈
Niye iki kere bakıyorum ilkin de karar veremiyor muyum 😂 yok yok ben almıyayım o işleri. Nasip sanaldan olmuyor ben 2 kere denedim 🤣🤷
Sen Yanlış insanlara denk gelmişsin yüz yüze olsa da belki 50'de olacak nereden biliyorsun ben senin kalbini sevdim dürüstsün namuslusun daha ne olsun
He hepsi aynısını diyor sonuç yine yok hiç gerek yok o toplara bir daha girmeye hele ki sanaldan aman aman 😂🤷
Son bir Şans vermelisin 🫢🫢☺️☺️🙈
Olmaz çok fazla çelişki var konuşmalarınız da 😂 erkekler de hiç bu kadar kalp utangaç emojisi kullanan görmemistim ya yaşınız küçük ya da kızsınız🤣 diyelim ki yanıldım olsun yine farketmez yok derim 🤷
Bak Yaa 😂
Sende Acayip Salladın Peki Emoji Kullanmadan Ne diyecektin Ben Hissiyatlı biriyim
Yine olmaz diyecektim 🤣
Vay Arkadaş 😂😂😂
Ne Kadar da Şanslı biriyim☺️☺️☺️
Niye 😂 şans neren de ben göremedim de🤣
Profil İsmimi Okumadın Heralde
Hep Olumlu Konuşurum 😂😂😂
Hayatıma Hep Pozitifliği Çekiyorum 💖
Hayatım Harika Süper gidiyor
Her şey Harika Süper ❤️
Ben Evlensem Akrabalarım Çevrem hep Eşini hiç Üzmezsin Eşin Çok Şanslı diyorlar
Bir Gün Bulacağım Hala Arıyorum 💘
Okudum okudum ama bende her işte hep olumsuzu düşünürüm 😂 o yüzden şans varsa da görünmedi karamsarlığımdan bana 🤷🤣
Eşler Tencere Kapak ve Artı Eksi gibidir Bu Yüzden birbirimizle İyi Anlaşırız 💘❤️😂
İnşaallah bulursunuz bana da çok diyorlar eşin şanslı olacak diye ama artık umursamıyorum 😂
O zaman birbirize Bı Şans Verelim
İkimizde Çok Şanslı olalım Lütfen
Ön Yargılı davranma Sadece bir Şans Ne kaybederiz ki Kötü bir Niyetimiz Yok 😅
Hadi ama Kendini Kasma Rahat bırak ☺️🫢
Yani ikimize de bir şans versen İnan ki hiçbir şey kaybetmeyiz 😅😅
Olur Muydu hadi Prenses bı Şanscık😊😊😊💕
Olmaz sanaldan artık kimseyle konuşmak istemiyorum 🤷🥳👻 böyle iyiyim teşekkür ederim
Ama ya sen demem pes ediyorsun eğer ki zalim birine denk gelirsen o zaman gerçekten çok üzülürsün haberin olsun Bizim iş yerinde bir abla vardı hep bana şunu diyordu sana kız kardeşimi vereyim diyordu beni çok iyi tanıdığı için Ben de istemiyordum kız hayatımda hiç görmedim o yüzden sorun neyse kız başkasıyla evlendi İnan ki kocası bırak kredi kartını normal kart kullanmasına dahi istemiyor kızı o kadar çok sıkıyor ki kız tiroid hastası oldu Sen de böyle zalim birine denk gelirsen görürsün haberin olsun Ben sana o kadar ısrar ettim yarın çok üzülürsün
Rabbim bilir kiminle evleneceğimizi sanaldan denedim aileme karşı da mahçup oldum laf yedim bizde hoş karşılanmıyor gördüm ben buradan biriyle evliliğe kadar gittim Dilem yandı o yüzden bir daha sanaldan kimseyle konuşmak istemiyorum o kadar üzüldüm ağladım boşuna hiç bir erkek o kadar sevilmeyi haketmiyor bana göre o yüzden tek kalayım ya da yüz yüze bulayım düzgün birini. Ben çok dua alan biriyim Rabbim vicdanlısına denk getirsin sizi de beni de
Amin cümlemize inşallah o zaman şöyle yapalım Sen bir yer belirle kafe gibi bir yer yüz yüze görüşelim tanışalım konuşalım anlaşalım ben ciddi ciddi evlenmek istiyorum tek niyetim bu
Olur mu
İzmir'de mi oturuyorsunuz ki, ayrıca ben tek buluşamam bizde uygun değil öyle 🤷ve uzun bir süre düşünmüyorum bu ilişki işlerini
Canın sağ olsun Çok teşekkür ederim
Rica ederim vaktinizi de aldım ama mutlu kalın 🫠
Estağfurullah ben senin Vaktini aldım Hakkını helal et
Benden yana Helal olsun💖
Estağfurullah keyifli bir sohbet oldu benim için ve benden yana da hakkım varsa tabi ki helal olsun.🤗🫠
Çok Teşekkür ederim Melek hanım Yüzünü Görmüş oldum
Rica ederim 😅
😃😃 nornal yazip kendilerini yanlis gostermemeye calisiyolardir nolur nolmaz diye ♥️
Daha rahat oluyorum ben gizli yorum yapında soru cinsellik falansa bide
Cinsellik sorusu da olabilir cevaplayıp geçiyorsunuz ve herkes anonim zaten ne olacak ki 😂 değişik geldi bana
Biz erkekler size göre yargılanmaktan daha çok korkuyoruz sanırım
Olabilir ama korkulacak bir şey yok ki mahkeme salonunda değiliz ki bu kadar kasmanın anlamı yok 😅
Haha kendimizle barışık değiliz demek ki
özgüven olmuyor
Olabilir tuhaf yani zaten herkes anonim 🤷😄
Anonimiz ya hepimiz bir daha gizli yapıp yorum yazmak ne mantık onu sordum
Yoksa özelden konustuğum kimseye anonim değilim.
Yok herkesi almıyorum 🤣
Cünkü listesindekiler yaptigi yorumu görüp gelmesin diye ablasi
Görsünler ne var ki herkes istediği düşüncesini dile getirir tuhaf geldi yinede bey amca 😂 ablası nedir ya
cunku bi programla adini soyadini IP numarandan buluyorlar
Nasıl yani bulsunlar ne olacak sanki dünyanın sonu değil ya 😄 çok tuhafıma gitti
Reklam olmak istemiyorlardır
Gixli olmaya ne gerk var ya
Öz güven yok
Kızlar erkeklerden de çok gizliler bence.
Kızlar asılıyor napalım
Sjsjsjssj
Kızlar soruyor diye gizlenip mi cevaplıyorsunuz muhteşem bir kafa yapısı cidden😂
Çok kız yürüyormuş yersen ahahahha
Kızlar rahat bırakmıyor ayol hemen takip isteği özelden yazmalar
Anonimsiniz mesaj kutunuz kapalı olsa kimse size asılmaz ki 😂
Yaw aynen sanki Kıvanç tatlıtuğ ahahaha
Napacaz senle böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy MelodikDüşler'im, tam da benim aklıma takılan bir konu bu! 🤨 Anonimken bile gizlenmeleri bence bazen sadece o platformun ruhuyla alakalı olabiliyor. Belki bazıları sadece okumayı, gözlemlemeyi seviyordur ve hiç dikkat çekmek istemezler. Ya da yorum yapıp sonra ortalıktan kaybolma hissini seviyorlardır kim bilir? 🤔 Sence de ilginç bir durum değil mi? 😉✨ Senin bu konuda başka bir teorin var mı canım? 💖
Bilmem çok tuhaf geldi bana 😂
Kesinlikle canım! 😂 Belki de bu onların süper gücü! 🦸♂️✨