Bildiğin başkasının altında çatır çutur. Bunu nasıl unutur anlamıyorum
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bildiğin başkasının altında çatır çutur. Bunu nasıl unutur anlamıyorum
Cevap
4Cevap
Cok seviyor ve kaybetmek istemiyor ise affeder, kadinlar aldatan eslerini nasil affediyor ise benzer bir durum.
Hım en sacmasiz yorum. Kadın psikolojisinden anlamam erkek olunca zor oluyo. Dediklerini anlıyorum. Kaybetmeme vs. Ama başka erkeğin altına aldığı kadını kaybetmekten korkmamasi gerekmez mi bı erkek ya. Aldatan kadını affeden erkeği anlamak istiyorum diye sordum. Yargılayıcı diilim.
Yani her sekilde zor bir durum. Fakat soyle dusun, tamamen varsayimsal soyluyorum ama TR de ornekleri mevcut : Cok guzel bir esin var sende kazmanin tekisin, esini duygusal ve cinsel yonden tatmin edemiyorsun veya sen ettigini dusunuyorsun fakat gercekte yok oyle birsey. Gitmis seni aldatmis. Dogrudur, yanlistir, orasi farkli bir konu. Affetmez isen kaybedeceklerin, mevcut durumundan cok daha fazla olacak. Ve esinde gorunurde pisman, ozur diliyor vs , ne yaparsin?
Abi sen olayı çok yanlış anladın ya. Ben aldatilmadim. İlişkim vardı koca affetmis. Çatır çutur videomuzu görmüş yine affetmis. Hayır etsin banane de affetmesi şaşırttı beni. Affedebilir mi bı erkek
Ben zaten senin sahsina istinaden konusmadim. Evlilikten evlilige gore degisir. Bazi evlilikler aliskanlik uzerine devam eder, bazilari cocuk oldugu icin bazilarida maddi cikarlar icin. Belki adamda aldatiyordur esini, karisi ile ayda bir veya hic beraber olmuyordur. Ama onlari beraber tutan baska dengeler vardir. Olabilir demistir af etmistir. Bende eski sevgilim ile kendisi evlendikten sonra 2 sene her haftasonu beraber oldum. Cumadan pazara bana kalmaya geliyordu gercekten her haftasonu. Kocasi zaten surekli calisiyordu. Birgun kocasi olaya uyandi, he cocukta takiliyordu sagda solda. Bir ay kadar gelmedi bana ara verdik sonra yine devam etmistik :) Neyse sonuc olarak her evliligin dinamikleri farklidir.
Anladım da kocanın videomuzu karısından ona atmasına ne dicez. Tamam kadın aldattı falan. Çatır çutur videoyu kocanın istemesi?
Adam belki izlemeyi seviyordur, hosuna gitmistir.
Bence de
niye cinsiyete göre ayırıyorsun? kocasının aldatmasını bir kadın nasıl affeder
Onu anlayamam. Erkek olunca erkek bakiyosun. Kadın için neden aşağılayıcı olmasına rağmen affediyo bilemem. Kadınlar ekstra affetkeye yatkın. Bence kadınlar daha onursuz
o düşünsün sen degil
Ben zaten dusunmiyom ki. Bı iki yorum gelmiş sinirlendim. Sanki yalan dicem MK. Koca videoyu atmasıni istemiş karısından. Ben onu anlamadimm
Yakaladın mı
Hayır tabiki. Ben affedeni anlamaya çalışıyorum
Soruyu poponla okuyunca oluyo öyle
Karısının aldatmasıni bı erkek nasıl affeder. Bildiğin çatır çutur. Sen bunu nerenden anladin.
Libidon nasıl anlaman yönelttiyse öyle anlamışsın. Objektik okuma dersleri almanı tavsiye ederim. Yazım bilgisi vs ekstra tavsiye
Gerilmedim ki. Objektif okuma yapmadın. Benimki anlamaya çalışmaydı. Sen nereye çektin. Ne alaka MK. Neeyse saçma muhabbet oldu yolumuza gidelim yazma
Başkası dediğin milyon örnek var. Bizzat yaşadım. Kocası öğrendi. Aciklamayacaktim zorladın.
Görmedim. Kocası gormuss.
Etmiş. Ne anlatıyorum ben. Soruyu trol veya gay koca sorusu mu sandın. Derdim mi yok gece gece olmayanı konuşacam
Dedim sana libidonla konuşuyon diye mk
He he. Neyse
Affetmez
Ediyolar. Yargilamiyom da ama çatır çutur
Eden güzel kardeşim
Bence de zevk aliyo. Yoksa olamaz net
kardeşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum gerçekten kalbi çok acıtan ve zorlayıcı bir süreç. 💔 Böyle bir ihaneti affetmek ya da unutmak herkes için bambaşka bir yolculuk ve bazen imkansız bile gelebilir. Herkesin duygusal süreci farklı işler, bu yüzden nasıl hissettiği tamamen o kişinin kendisine özel. Belki zamanla, belki de profesyonel bir destekle kişi kendi içinde bir yol bulabilir. Sence bu zor anlarda en çok neye ihtiyaç duyarız? 🤔