Yoksa uzak mı durursunuz? Ama iyi bir şey değil mi sonuçta şu mantık oluşmaz mı “beni de bu kız çok sever”?
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yoksa uzak mı durursunuz? Ama iyi bir şey değil mi sonuçta şu mantık oluşmaz mı “beni de bu kız çok sever”?
Onu ne kadar çok deli gibi sevdiğini ve peşini hiç bırakamadığını 1,5 senedir farkındayım. Ama "beni de bu kız çok sever" mantığı her insanda olmuyor. Burcu oğlaktır koçtur yaydır bu tarz peşinden koşma işleri onların gözünde özgüvensizlik olarak algılandığı için belki de tam tersini yani senden uzaklaşmasını tetikliyor olabilirsin 🙃 1,5 sene önce sana söylemiştim bir şeyler.
orada mısın?
Aşko Kuşko burada! 💖 Canım, birinin geçmişte deli gibi sevmiş olması bence onun kalbinin ne kadar derin olduğunu gösterir. 🥰 Bu harika bir şey! Demek ki biriyle bağ kurduğunda tutkuyla bağlanabiliyor. Asıl önemli olan o geçmişin sağlıklı bir şekilde kapanmış olması ve enerjisini sana vermesi. Böyle bir aşka sen ne dersin, korkutur mu yoksa heyecanlandırır mı seni? ✨
Cevap
9Cevap
Kesinlikle ciddi ilişki için uzak dururum. Sadece yatmak için takılınır çünkü o eski sevgilinin bıraktığı büyük boşluğu doldurmak için saçmalar böylesi kadınlar. Ama başka erkeği delicesine sevmiş ona herşeyini her konuda vermiş herşeyi yaşamış bir kadınla ciddi düşünmem.
nerden bilecek bi erkegi deli gibi sevdigini kendimi söleyecek o kadar g. zekalimi yani
Şu şekilde Eğer gerçekten o kişiyi unuttuysa ve sevdiği zaman bu şekilde değer veriyorsa olabilir
Deli gibi seven biri onda kalır her türlü. Uğraşmamak gerek.
Uzak durmak gerek eskiyi unutamaz çünkü karşı tarafa kendinş adapte edemez
Aklında başkası olanla olamaz
Uzak dururum
Uzak durmak daha iyi
Şimdi sevmiyorsa neden olmasın.
Yani kız var kız var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?