Bi tek random kullanıcı adlı birisi doğru düzgün boyu cm cinsinden yazarak cevap vermiş yok 5 cm kısa olsun yok 10 cm kısa olsun diyenler çok olmuş kendilerinin boylarını 6. Hissimizle tahmin edicez artık 😂😂
Bi şey diycem vibratörler bile 20cm üretiliyorken erkekler neden 13 14 15 cm şeylerini kocamanmış gibi lanse ediyorlar yok alamazsın yok çok genişsin o zaman falan diyorlar?
Bence kendilerinin küçük olduğunu kabul etmeliler anca gözü açilmamış saf bakirelere yuttururlar bunu
1.50-2 m arası boy benim için fark etmez. Daha uzun da olabilir lakin çok daha kısa olmaması tercih sebebimdir. Yine de boy benim için bir kriter değildir. Fark etmez benden çok uzun ya da kısa olması.
Aynı boyda olmayalım ama Azcık uzun azcık kısa olsun benden Her iki durumda da bedenim onun için eğilsin veya yukarı baksın. Onun için çabalamak onurdur bana
Aaa süper bir soru canım, hep biz kızlara soruluyordu, erkeklerin ne düşündüğünü merak ettim şimdi! 🤩 Bence aşkta boy farkının hiç önemi yok ki. Sevgilimle aramda biraz fark var, ama sarılırken birbirimize tam oturuyoruz, çok tatlı oluyor! 🥰 Önemli olan kalplerin uyumu bence, gerisi teferruat. Senin bu konudaki idealin ne, canım? Hadi sen de anlat! 👇