benim boyum 161, simdiye kadarki erkek arkadaslarim 183-188 civari idi. Ben onlari cok begendikten sonra, onlar da beni cok begendikten sonra, 3. kisinin gözüne nasil göründügümüzün ne önemi var? iliski 3. bir göz icin yasanmaz ki zaten, sen sadece partnerini görürsün, partnerin de seni, sizi disardan görenlere göre tip secmek bence sacma.
13 Yorumla
Soran+1 yılVücudun iyiyse giderin olabilir :)
- +1 yıl
hayir vücudum iyi degil. yine de deli gibi asik oldugum insan beni cok sevdi. ruh, gönül meselesi bunlar. boyla kiloyla ilgisi yok. gözlerine bakinca konusmadan ne dedigini anlayabiliyorsan, dokununca miknatis gibi cekiyorsa seni, sadece sesini duymak icin telesekreterdeki notunu bile 20 defa dinliyorsan, aranizda isterse 30 cm boy farki olsun.
Soran+1 yılDoğrudur abla :)
En İyi Cevaplar
aslında 1.75 ile 1.85 arası ideal.. ben 1.70im, şöyle hafif aşağıdan bakayım yeter.. (ayrı bir çekicilik katıyor da, gözler falan daha hoş duruyo yukardan bakana :D) (evet işsizim ve bunları düşündüm) (ama önemli detaylar kabul edin :D) (tamam sustum :/)
00 Yorumla
+1 yılBoyum 1.93 ve 1.70 üstü olsun istiyorum. Tabi gönül boy falan dinlemiyor orası ayrı ama 1.70in altındaki kızlar yanımda çocuğum gibi duruyor. Eğer gerçekten seviyorsam boy formalite , onun gözlerinin içine baktığımda aynı sevgiyi hissedeyim yeter :)
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur :D
1.71 , şık B kolunun altına girecek kız dediğin sırtına alip gezdirebilecegin kadar da hafif olmalı tabi yerini begenmedim mi kaldırıp başka köşeye koyabileceksin :D ne kadar boy o kadar fazla ağırlık :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
234Cevap
+1 yılKimse kendisini kandırmasın...
Türk kızlarının boy ortalaması her geçen gün düşüyor... (bilimsel dayanaklı)
(TÜİK) verilerine göre, 2010 yılı itibariyle ülkede ortalama boy erkeklerde 172.6 santim, kadınlarda ise 161.4 santim...
Kadınlarda ortalama boy: "161 CM"20 Yorumla
+1 yılKizlarin boy ortalamasi 170-175 galiba Turkiye'de. Herkes oyle yazmis, sokaga cikinca bu kizlari goren oluyor mu? ☺ Ben genelde 155-160 arasi goruyorumda...
50 Yorumla
+1 yılona yaslandığımda kalbi kulağıma gelecek kadar<3 sfsgfsf:D
24 Yorumla
Soran+1 yıl25cm fark olmalı o zaman. Ölçtüm çünkü :D
- +1 yıl
ovvv o kadar oluyor mu :D
Soran+1 yılEvet ne sandın :D Omzuna geliyorsun ve boyundan üst kısma kadar 25cm :D
- +1 yıl
ay bu soru hala devam ediyor mu? hatta bu soru yeni soruldu sandım kendimi görünce şaşırdım. cevabımı hatrladım ama iki ay değil de 6-8 ay önce yazdığımı sandım. sandım da sandım işte aadsdf
Cevaplarindan gordum ki 165 alti kizlari baya ezmissin bende 160 m 180 istiyotum sanane? 😁 en son ki sevgilimde 185 ti 😁
28 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaşım 165 ona bile zor katlanıyorum. Ne bileyim seksi gelmiyor :D
Soran+1 yılİkimiz de iyiyiz. Vücut hatları güzel diye birlikteyim. Boyu 170-75 olsa zaten evlenirim adasd :D
Soran+1 yılSen de fena değilsin ama boyun kısa :D
- +1 yıl
1.72 olmazmı :D
Soran+1 yılSen kaçsın ki mk :d
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yıl180-190 aralığında olmalı. 185 en sevdiğimdir. Kendi boyum 172.
11 Yorumla
Soran+1 yılBu kız bir harika dostum.
+1 yıl170-175 iyidir bence. uzun erkekleri sevmiyorum. uzun boy kadınlara yakışıyor
117 Yorumla
Soran+1 yılSenin boyun kaç?
- +1 yıl
167
Soran+1 yıl177 boyumla Loser oluyorum sanırım :D
- +1 yıl
yanımda metreyle dolaşıyorum ve 170-175 arasında olmayanlarla muhatap bile olmuyorum. üzgünüm :D:p
Soran+1 yılKahkaha attım :D
- +1 yıl
ben 170 aşağısı diye düşünmüştüm seni.. bu tip sorular soranlar genelde boylarına takıntılı ve biraz kısa oluyo çünkü :D
Soran+1 yılCevaplara bakınca boyum pek iyi gibi görünmüyor. Hep 180-85 istemeler :D
- +1 yıl
tamam işte sende 180sin o aralığa giriyorsun. ha 177 ha 180 ne farkeder:))
Soran+1 yılSen de bir 5 cm uzun olsaydın çok seksi olurdu. Biraz zıpla uza da alayım seni sdada :D
- +1 yıl
ya boyu napıcaksın her şey boy mu. kylie minogue 152 mesela ama ilik gibi kadın:D
Soran+1 yılKilon kaç? Ve vücut ölçüleri :)
- +1 yıl
muhabbetin gidişatını beğenmedim sölemicem o yüzden :D özet: boydan mühim şeyler var
Soran+1 yılOrası öyle tabii ama fizik olarak da beğenmek gerek :)
- +1 yıl
şimdi fizik olarak uzun kadınlardan hoşlanıyosun orasını anladıkk. başka? :D
Soran+1 yılKilolu olmamalı. İnce belli, göğüsler küçük olsa da olur :)
- +1 yıl
alla alla
Soran+1 yılkıvırcıkmuzo bir yol al hadi.
Topuklu ayakkabıları hesaba kattığım için 1.80 ideadir.
13 Yorumla
Soran+1 yılBoyun kaç? 165 altı olmasın lütfen. Aksi halde 180 isteme.
Soran+1 yılTam olarak kaçsın?
+1 yılBenim boyum 1.74(Voleybolcuyum) 1.85 1.90 arası çok uygun olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılVaaaaaaov diyorum.
+1 yılBenin boyum 1.73, sevgilimin 1.80 olmasını isterdim ama benden kısa boyu 1.70. İşte bunlar hep aşk :)
52 Yorumla- +1 yıl
Vay be tebrik ettim :))
- +1 yıl
Teşekkür ettim :)
10 metre olmalı bina gibi itfaiye merdiveniyle ulaşmalıyım adama o derece bu sorular da sıktı ha ne bilim ben kaç olsun eşya mı seçiyorum sanki
30 Yorumla
+1 yılBen 175 im sevgilimle ayni boydayiz gönül isterki benden uzun olsun ama bu minyon kizlarin uzun boylu oğlan hastalığı yüzünden bize manita kalmadi laggn 😁😁
21 YorumlaYani F yi işaretledim çünkü boyum 2.16. Hatta mümkünse 190 ve üzeri şıkkıda olsa diyicem de buralarda o boyda kız var mı bilmiyorum.
31 Yorumlac dedim çünkü benim boy 187 cm. bana ideal olan 170-175 gibi olurdu herhalde ama yani aslında bu çok keskin bir durum değil. mesela 167-168-169 ve 176-177 falan da olabilir duruma göre :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardesim sana net soyluylrum ne kadar sacma bir sorudur bu kac olmali degil kac olsa dsha iyi olur desen nasil olur :D olmali nedir burada 180 uzeri doyen kizlarin hepsi 172 bana yavsayip duruyolar bilin mi yani bilmiyorum dert ediyosan uzunum ya da kisayim diyr onemi pek yok : D
00 YorumlaKısa kızları bu kadar küçümseme bence bir arkadaşım kısa kızlarla çıkmam mesela senle hiç çıkmam diyordu şimdi hoşlandığı kız benden kısa ve çocuk gerçekten uzun boy o kadar önemli değil bence tabii erkek kızdan kısa olursa o ayrı konu
15 Yorumla
Soran+1 yılSen kaçsın onu söyle sen? :d
Soran+1 yılÇok iyi. Tam benliksin asd :D
Soran+1 yılSadece daha seksi geliyor :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 163'üm 170 veya 175 civarı diyorum ama aşk boy kilo dinlemez kalbin ölçümü yoktur bence.
https://www.youtube.com/watch?v=49Y_X3kE2So:) <3
20 YorumlaMax 165 olsun hatta 158 falan olursa çok daha hoşuma gider kendim 175im
12 Yorumla
Soran+1 yılNapacaksın pigmeleri :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendi boyun 1.85, eşimin/sevgilimin boyu ne olursa olsun boyuna göre sevmeyeceğim sonuçta onu. Ama cevap alakalı olsun, C veya D dediğimi say. E de olabilir :)
00 YorumlaKardeşim benim boyum 1.82 Kız arkadaşımın boyunun ya benimle aynı ya da benden uzun olmasını isterim. Ki Allah'a şükür öyle de :) 1.83 boyu var :) maşallah de.! :)
00 Yorumla
+1 yılUlaa arkadaş yorumlara baktımda bayanların boyu maşallah 1.70 den aşağıda yok... Evden çıkmıyormusunuz nerelerdesiniz ben niye sokakta caddede parkda bahçede siz uzun boyluları göremiyum.
00 Yorumlaben 1.80 olduguma göre en az bir 1.85 olmasini isterdim.. 1.90 asktir :D
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyu değil işlevi demişler :P :D şaka şaka önemli değil bence adam olsun yeter ne yapacağım boyunu kişilik olmadıktan sonra. Hani bir söz varya; kalitesizde boy 1.90 olsa ne? Karakter 7 cm onuda ölçe ölçe hava atıyor misali..
12 Yorumla- +1 yıl
katılıyom zürafada da boy var :)
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle :)
+1 yılBenim boyum 1.71 sevgilimin 1.74 şöyle bir 1.78 , 1.80 falan isterdim açıkçası ama olsun ya aşka engel değil :)
16 Yorumla- +1 yıl
benim boy 179. bir kız vardı 168 boyu bana kısasın diyip duruyordu :D
- +1 yıl
Sen kısaysan o ne düşünemiyorum:D İnsan bir kendisine bakıp konuşmalı
- +1 yıl
Erkege göre kisaymisim. Bunu dedikten sonra bütün özgüvenim gtmisti. Sence nasil olur 68 79 bir cift? ya da ne olsaydi iyi olurdu yanimda? :)
- +1 yıl
Gayet normal ideal bir boydaymışsın yanına 1.73 1.74 bir kızda yakışırdı yazık etmiş..
- +1 yıl
ama 174 lük kız topuklu giyince beni geçer onu napıcaz :)
- +1 yıl
O zaman 1.68 senin için daha iyi :)
Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. 190'im hic farketmez. 2 metreye kadar olur ^.^
Boya cok takilmiyorum, hatta hic dikkat bile etmiyorum.
Edersemde sadece sakasini yaparim, onun icin ayrilmam ya da secmem ^·^00 Yorumla190 boyundayım yanımda 160 boyunda bir sevgili istemezdim herhalde burlarda uzun boylu kızlar var ama Türkiye standartlarına göre 170 ortalama üstü kalıyor
00 Yorumla
+1 yılNe olur artık 1.90 ve üzeri adamlara aşık olmayayım, onlarda bana olmasınlar yoksa 1.56 boyla eşleştiklerinde ortaya komik bir görüntü çıkıyor :(
10 Yorumla
+1 yıl1.70 üzeri isterdim. 1.90 boyum var tutup da 1.60 istemem ama kalp bu herseye konuyor.
11 Yorumla
Soran+1 yıl177yim 170 istiyorum ben de :d
+1 yılBenim boyum 1.70 bence boy farkı iyidir zaten sevgilim 1.80-1.85 arası bir şey:D
120 Yorumla
Soran+1 yılBen de 170 istiyorum sadasdas :D
- +1 yıl
Haha bulursun inş:D
Soran+1 yılSeni buldum asdasd :D
- +1 yıl
hayırlısıı:D
Soran+1 yılOnu bırak bana gel :)
- +1 yıl
Nolmaz, tatlişimii kimselere değişemem ben <3
Soran+1 yılBen daha tatlıyım asdas :D Bana senin gibi seksi bir kız gerek :D
- +1 yıl
Haha almıım saol cınım
Soran+1 yılKilon kaç peki?
- +1 yıl
53 ;)
Soran+1 yıl"Ooooofffff abi çok iyi ya." diyorum :D
- +1 yıl
Abi kaç yaşındasın sen :D 30-35 yazıyo
Soran+1 yıl20 :D sen?
- +1 yıl
20 olduğuna emin misin :D
Soran+1 yılEvet. Ona takılma, yazarken dikkat etmemiştim :D
- +1 yıl
İnanmammm
- +1 yıl
Zaten ben küçüğüüm hatta bak sütümü içmeği unuttum:/ :D:D
Soran+1 yılHahah :D Yalan değil canım benim :)
- +1 yıl
Benimkide değil :D
Soran+1 yılSen kaçsın :D
- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yıl1.60 ımm kısayım ne gelirse alırım. Kısa sevgilim hiç olmadı bir denenebilir;)
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok kısa asd :D
- +1 yıl
Evet ama alıcılarım var sağolsunlar. d
Ruh eşim olsun... Boyu, kilosu, güzelliği s*kimde değil..
21 Yorumla- +1 yıl
helal kardeş en iyi yorumu yapmışın tbrik
+1 yılBen 172yim. Erkek arkadasimin boyu 183. Benden uzun olmasini seviyorum. Sarildigimizda kalp atislarini duymak beni mutlu ediyor.
10 Yorumla
+1 yılBenden uzun olsun yeter, güdük kızların 180 üzeri istemesi beni gicik ediyor. Ben bulamıyorum 178 boyunda benden uzununu :(
02 Yorumla
+1 yıl170 civarıyım. Topuklu giyecem say 176. Aramızda en az 7,8 cm olmalı. 176+8: 184 olmalı, 184'u ikiye bol kaç oldu? 92. Çeyreğini al kaç? 23. İkiyle çarp. 46, 5 çıkar MHPnin 41. Yılı kutlu olsun fkkajfjsjdjssjd
34 Yorumla- +1 yıl
Bence de :D
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. benim boyum 1,70 sevgilimin boyuda 1,90
20cm fark az degil ama diledigim topuklulari kullanabiliyorum :)00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. kızlara inanmayın topukluyla 1.77 cm oluyolar. Ben daha görmedim uzun olupta spor ayakkabıyla dolaşan kız. Nadir.
00 Yorumlasantımle sevgılı yapıyoruz:)
sen topuklu gıyermısın?
arada...
arada cıksak olurmu ya:)))01 Yorumla
Soran+1 yılHaha :SDAAS :D
+1 yılEski sevgilim 183dü. Ben 160 :) komik durmuyorduk bence :)
03 Yorumla
Soran+1 yıl10cm uzun olsaydın kuma olarak alırdım seni :D
- +1 yıl
Heee ben de sana varirdim kesin
Soran+1 yılBiliyorum :D
+1 yılBenim boyum 168 ama benim sevgilim boylu poslu olmalı
03 Yorumla
Soran+1 yıl170 yeter sana :D
- +1 yıl
Hep böyle yorumlar yapmışsınızda artk kızlar pek uzamıyo çevremde hep 165 170 arası napalm vücut çok oranlı olmaynca uzun boy güzel olmuyo bence
Soran+1 yıl170 kız candır :)
+1 yılBen 1.73 civarıyım ve sevgilimin benden uzun olmasını istemezdim, ve öylede oldu :) ideal bayan boyu 1.60-1.70 arası olması azı zarar çoğu ziyan :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl170-75 arası kızlar çok seksi oluyor be hacı :D
Benim boyum 1.80 ama kız arkadaşımın boyu topuklu felan giyince maximum 1.75 felan olmalı ben 1.60-1.70 arasını seçtim
00 YorumlaBoyum 170 ve zayıfım o yüzden uzun gözüküyorum sevgiliminde 175-80 arası olmasını isterim aşırı uzunda istemem
00 YorumlaBoy takıntım yok Önemli olan işlevi :şlşdlfögdşlfög
10 Yorumla
+1 yılBen 175 im 190 195 civarlari olmali cunku topuklularimdan vazgecemem o cocuktan vazgecerim :DD
18 Yorumla- +1 yıl
:))
- +1 yıl
O da kotu bir durum evet :D erkek dedigin kizin yaninda uzun olcak kolunu omzuna atabilcek ;))
- +1 yıl
Benimki zaten oyle ;))
- +1 yıl
Ooo super ;))
+1 yıl1.73 üm. Sevgili konusunda çok fazla boy takıntım yok. 170-185 arası olabilir.
10 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim 1.86 benden 10 cmuzun çok ideal boylarımız
12 Yorumla- +1 yıl
Kız touklu giyince sen yok olursun yanında 1.60 gibi durursun :D
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoyum 182cm sevgilimin 170 ve üzeri olmasını isterim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılamaaann uzun boyluları da gördük he adam olsun önce
20 Yorumla
+1 yılKarakteri boyundan uzun olsun
73 Yorumla- +1 yıl
woww :)
1.80 ve üzeri diyorum çünkü ben 75im aşağısı komik durur
10 Yorumla0-2 metre arası seçici değilim bu aralar mikroorganizma da olur yeterli mitekondrisi olsun:))
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. 1.67 yim. Sevgilimin 1.80 1.85 arası olmasını isterim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılönemsiz detaylar kanımca ama benim erkeğimin boyu 1.93
00 Yorumla
+1 yılBen 1.60 im ama sevgilim.1.90 nin ustunde olsun istiyorumm:s geneldede oyle olur
01 Yorumla- +1 yıl
çok şey istiyosun :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılvay anasına yaa
sanki pantolon paçası yaptırıyorlar yaaa00 Yorumla 1.50yim ya benden kısa birini seversem derdim yok :D beni sevcek olan düsünsün (o da olursa tabi)
02 Yorumlaben 1.70 sevgılım 1.75 ve üstü olsa hatta 1.80 üstü süper olur
02 Yorumla
+1 yılBenden kısa olduğu sürece sıkıntı yok.
1.60-1.68 arası iyidir.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. 1,83 ' e 160'dan kısası gitmez. Tam anlaşırsam 2-3 cm esneyebilir sınırlarım.
00 Yorumla
+1 yılInsanlardaki bu uzun boy takıntısını anlamış Değilim.
00 Yorumla
+1 yıluzun boylu oldugumiçin 180 den aşşağısı kurtarmaz.180-185 arası iyidir
03 Yorumla- +1 yıl
nasıl?
- Devamını Gör (469)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası