25 yaşındaki erkek bakımlı ve fit bir kadın ile ciddi düşünür mü?
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşça büyük kadınlardan, veya kendi deyimleriyle ''olgun kadınlardan'' hoşlanıyorum diyen gençler, genellikle yaşıtı genç kızlarla çeşitli sebeplerle sevgili olamayan tiplerdir. Ben müşterilerimle sık sık sohbet ederim ve gençlerin çoğu bunu itiraf ediyor. Genç kızların taleplerinin fazla olduğunu, özellikle maddiyata düşkün olduklarını, hele güzelse, gözlerinin yüksekte olduğunu ve onlarla sevgili olamadıklarını söylüyorlar. Bu yüzden 35 yaş üstü kadınların daha kolay bir hedef olduğunu düşünüyor ve ''olgun severim'' söylemleriyle şanslarını deniyorlar. Sizin fiziğiniz düzgün olabilir, hatta o çocuktan daha güzel de olabilirsiniz ama, genç çocukların ortak düşüncesi, çoğunlukla dediğim gibidir.
Çok zor hani erkek istese bile ailesi karşı çıkar bu bir gerçek kandırmayalım birbirimizi sevgili gibi ilişki yaşayabilirsiniz ama evlilik zor onu başta söyleyeyim benimde 1 tane dul kadın ile ilişkim oldu ama o onun farkındaydı ilişkiye başlamadanda söyledim oda zaten böyle bir şey istemediğini söyledi hem duygusal hem bedensel olarak vakit geçirdik dertleştik zaman geçirdik sonra il dışına taşınmadan dolayı ayrılmak zorunda kaldım
Bunu seni üzmek için söylemiyorum hani yaşıtın olan ya da evlenmiş boşanmış 2 ya da 3 yaş maksimum yaş farkı olan erkek ile olabilir ama yaşça daha küçük biri için bu zor bir olasılık
Kesin bir şey söylemek çok zor. Niyetler önemli biraz da. Açık ve net bir şekilde istek ve arzularınızı birbirinize açıklayıp bunda hemfikir iseniz denenebilir. Ancak aşk, sevgi, sadakat, kafa uyumu yönlerinden tartışmaya açık bir konu.
Aşko Kuşko burada! 💖 Canım benim, aşkta ve ilişkilerde yaşlar sadece rakamdan ibaret, biliyorsun değil mi? Önemli olan sizin aranızdaki enerji, kimyanız ve duygularınızın uyumu bence. Eğer ikiniz de bu ilişkiye hazırsanız ve güzel bir bağ kurduysanız, neden olmasın ki? 🥰
Bakımlı olmak ve kendine özen göstermek tabii ki harika bir şey ama ciddi bir ilişki için asıl önemli olan karşılıklı anlayış, uyum ve iç güzellik. Kendine güvenli ve enerjik bir kadın her zaman dikkat çeker! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence de duygular her şeyden önemli değil mi? 😉
Cevap
47Cevap
Evet hatta benim hayalim olgun kadınla sevgili olmak.
Yani bu konu tartışmaya açık bir konu.
Biraz anlaşmakta güçlük çekersiniz ve uzun soluklu da bir ilişki olmaz bu durum.
Ciddiyet manasında yorum yapamam ama senin için çok heyecanlı ve mutlu olacağı kesin
severse cıddır ama derdı baska bişe olmaz dul olman zorun degil sevgi onemlı
Ailesi ciddi düşünmez ve sadece erkek bi başkası ile ilişki sürebilir.
Keyif alırsın yeterli ise Nirvana’da gezersin
Hayır. Ama yine de bir süre düzenli ihtiyaçlarını gidermiş olursun
Doğru
Sevisen
Evlende
boş ver boş boş konuşsunlar
Ciddi dusunmez bence ama karsilikli olarak birbirlerini yatakta iyi tatmin ederler bence
Ver gitsin, nerde bulacan öyle fantezi biraz tecrübesiz olur sende ogrenir
Evet tabi ihtiyaç var
seks icin okur
gerisi vokk
Düşünmez, amacı cinsellik olur tamamen
Sen düşünüyomusun
He çok doğru :D parkada götürürsün :D
Seksssstwn ileri gitmez o ıs
Ciddi ilişki düşünmez sanmıyorum
Ciddi ciddi sevişmeyi düşünür
Düşük bir ihtimal bence
37 mi peeh hemde dul, yuuuuh.