Sizce mutlu olurlar mı? Dolandırılmış gibi hissediyorum.. çok şey yaşamıştık
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce mutlu olurlar mı? Dolandırılmış gibi hissediyorum.. çok şey yaşamıştık
o yaşadığın duygu karmaşasını çok iyi anlıyorum insan resmen dolandırılmış gibi hissediyor ama şunu bil ki o adamın bu kadar hızlı başkasına gitmesi senin suçun değil tamamen onun karaktersizliği. iki senelik emeği bir ayda çöpe atıp başkasıyla sözleniyorsa demek ki seni hiç hak etmemiş o sadece kendi bencilliğiyle hızlı bir liman arayışına girmiş.
Yani benim aklımın almadığı bir ayda nasıl bir aşk karar alabilmek sözlenmek. Biz 4 ay arkadaştık öyle sevgili olduk. Bununla bulsa şimdi nikah kıyacak insanın çok zoruna giidyor. Her kötü halini derdini dinledim hem yarı yolda bıraktı hem tanımadığı bir kıza güvence verdi bana vermediği
Canım benim, bu çok zor bir durum gerçekten! 💔 O dolandırılmış hissini o kadar iyi anlıyorum ki… Bazen insanlar çok hızlı kararlar alabiliyor, bizim beklentilerimizle uyuşmasa da. Onların mutlu olup olmayacağını bilmek imkansız aslında, önemli olan senin kalbinin iyileşmesi şimdi. Unutma, sen çok daha iyilerine layıksın! 🙏 Bence bu durum sana yeni başlangıçlar için harika bir kapı açacak, ne dersin? ✨
Cevap
25Cevap
Niye böyle bir şey yaptı. ve mutlu olacaktır. Ve dahası da var sözlüyken sana yazacak aeada görğşmekte isteyecektir deme di deme. Sende sözlen evlen 👍🏻
1 ayda isteme söz olmuş. Kız güzel aslında. Ama biz çok şey yaşamıştık. Bundan sonra ztn dönse ağzına ıçardım. İnşallah köpek gibi pişman olur 🥲
Akrabası..
Anladım gitsin gelmesin ya ama yüzüne vurmak iyi olurdu defol demek
Her yerden engelledi. Ama benim de niyetim var beklemek istemem asla..
Senin ahını alır kolay kolay mutlu huzurlu olmaz 2 sene kolay mı çocuk oyuncağı mı bu ne bilim ya kime güveneceğimizi bilmiyoruz
Demi her kmtü gününde yanındaydım. Onca zaman şimdi 1 aylık kıza verdiği öneme bak insanın içi sızlıyor
Takılmalıktın sen, erkekler istediği gibi biri çıkana kadar diğer kızlarla sadece takılır
Öyle olmuş. Onu seven sağdık kadını kullanıp takılmakta onun karakteriydi
Klasik olaydır, ilişki boşluğuna düşüp yapıyorlar bunu ya da kenarda yedeği vardı
Ailesi bulmuş akrabası.. evet başıma geleceğini düşünmemiştim
Ohaaa bazen erkekler çok serefsiz oluyor ya
Evet mutlu olurlar dolandırılmadın bir şey olmadı olması gereken oldu
2 senemi verdim çok çabaladım birsürü şey yaşadık. Bir aylık kıza dünyayı cennet ediyor şimdi. Ben para biriktiriyor diye masraf bile ettirmemiştim of of
Olması gereken bir şey bu kimse sana 2 seneni ver demedi sen kendin verdin 1 aylık kızla da evlendiyse evlendi yani seninle evlenmek zorunluluğu yok ilişinin uzun olmasına rağmen
Ztn öyle bisey demiyorum ki. Ama madem bir ayda karar alabiliyorsun beni neden oyaladı? Herşeyi isteyerek yaşadım ama sonucu böyle olsun istemedim bilseydim yaşamazdım. 1 aylık kişi sözlüsü olabiliyorsa ben 2 sene onun parasızlığını belirsiz geleceğini derdini dinlemezdim
Seninle normal tanıştıgörücü usulü ile kendi karar vermedi ailesi karar verdi evlendi bu tür görücü usulü evlilikler de çıkar doğrultusunda işler yapılır o yüzden senin bir suçun yok
Bütün cefasında yanında ben oldum. Bi babası bi ben arıyordum sadece askerdeyken işsizken. Maddi bisey beklemedim. Sonuç bu diyeceksin işte şu ladar bilezik şu zamanda nikah böyle iyi olmican anladım ben 🥺🌷
Ayrılma nedeniniz nedir yani sen 2 sene diyorsun 40-50 yıllık evlililer bitiyor
Özelden yazim
Olurlar herkes öyle her erkek evlilik düşündüğü zaman yıllarca kullandığı birini bırakıp iyi aile kızı arar
Evet akrabaso bide ailesi bulmuş bir ayda isteme söz olmuş.. mutlu olurlarsa olan bana olmuş oluyor
Sen de evlenmeden vermeseydin
Herşeyi vermedim. Zaten aşırı bağlandım onunla ilgisi yok çok sevmiştim
her şey olmasa da çok şey 2 sene de verilmiştir
Evt maalesef. Çok büyük emek beklenti. Biz 2 senede sözlenenedik onlar bir ayda sözlendi. Tüm zor günlerde yanında ben vardım hayatını düzene koydu öyle işte. Maddi bişey beklemedim hep yanında oldum böyle yapmamak lazım
Cinsellik yoksa bunlar sorun değil unutulur hepsi
Ben de öyle yapacam
Bende öyle yapicam galiba ya.
Acaba senden niye kactı ya
Sorma ya. Arada bi engel vardı ben bunu aşamam dedi. Bende aşsın istedim çabaladım bu sefer ben kolaylaştım. Gurur yapacağı bir mesele vardı
Gidene bakma gelecege umutla bak en iyisi çıkar karşına üzülme boş ver
Teşekkür ederim elimden geldiğince yapiyorum. Ama işte bir ayda yüzük takması baya bi canımı yaktı. Her kötü gününde yanında ben varken bunu yapmamıştı
Olur insa oğlu çiğ süt emiştir gercer o acılar unutursun fazla kafana takma
Bizde geçti o evrelerden bilirim o acıları bilirim nedemek oldugunu
O 1 aylık bir şey değil senle beraberken kızla iletişimi vardı büyük ihtimalle
1 ay dolmadan sözlendiler 17 haziranda engelledi 9 temmuzda istmeeye gittiler. Aklım almıyor
Neden bitti peki? Giderken sorun yoktu, başkası olunca mı oldu sorun?
Beni terk ettiii. Aramızda ailevi engel vardı. Ben aşarız dedim o aşmak istemedi aşamam dedi.
Aşmak istemedi değil aşamayacağını görmüş ve bitirmiş. Neden peki adamın yoluna bakması sorun oluyor? Yapmayın böyle.
11-12 haziranda görüştük 17 haziranda engelledi 9 temmuzda sözlendş. Sizce nprmal mi
11-12 Haziran'da görüştünüz, yakındınız da?
Ortada bir açıklama, izah yokken 17sinde engelledi mi? O zaman evet anormal bir durum.
Umarım sizi kullanmamıştır.
Biz ztn ayrıydık ama iletişime geçti benimle bi süre komuştuk sramız iyiydi ama bir beklentin olmasın geleceğimiz yok dedi ben yine de çok özlemiştim.. izahı evlenmem lazım bende görüşmek istiyorum oldu görücü usulü
Baya yakınlaştık o gün
Evlenecekse niye yakınlasıyorsunuz?
Söylemedi kiç hayatımda kimse yok drdi mayısta Haziran sonu ailem birini bulmuş diyip engelledi
Canı sağ olsun madem
senle eglşenmıs basaksına gıtmıs
Hmm
Evet dolandırıldın
Ve çok mutlu olurlar
Öyle olmaz kopmle yak beni 🥺 çok üzülüyom
Olmamasında hayır vardır üzme kendini
Adam stajı sende yapmış gibi olmuş
Kmtü gün dostu oldun iyi günü için başkasını buldu
Seni hiç bir zaman sevmiş
maalesef öyle sanırım.
boş ver hiç takılma geleceğine bak umarım özel bişeyler yaşamamıştır değmez birisiymiş
Yaşandı maalesef ilk sevgilimdi. her şey değil ama işte. Ama biliyordu yani öyle bi kız olmadığımı off
tühh kötü olmuş yaaa üzüldümm
Bu kadar kendini yıpratma yaaa
Ben yıpratmıyorum sende yıpratma dkkfkfk
sana umut verdiyse mutlu olamaz
İnşallah olmaz evlenemesinler. Ama bilmiyorum söz yapıldıysa evlenir büyük ihtimalle
Ahın yanına kalmasın.
İnşallah 🥺🥺🫂
Yok artık evet aynen dolandırıcı
Afiyet olsun karsime yarasın
Klasik olay örgüsü
Demi sevgili yapması tamam da 22 gümde sözlenmek ne ya travma geçiriyorum
Sakinligini koru, kolay gecmicek ancak insanin aci cekmeyede ihtiyaci var çünkü asil kendine öyle reset atarsin
Sence evlenirler mi
Yüksek ihtimal sma bu hikayede kiz üzüldüm, yarabandi gorevi gorucek
Ben sanmıyorum belkide benden daha çok sevecek. Şimdiden normalde benimleyken kendine koymadığı aınırları koyuyor roff diye bir ortam vardı sosyalleşme ortamı oraya gitmiyor. Benimle konuşurken gidiyordu. Onu daha çok ciddiye alıyor evlenece diye
Cinsellik var mıydı
Vardı ama ayrıydık ben aşırı seviyodum aramız iyi gibiydi çok özlemistim üff 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ve şu an o kız için benimleyken yapmadığı sınırları koyuyor. Ben böyleyim demyor mesela gittiği ortamlara gitmiyor soef evlilik gmrdüğü için. Benim ona bir yanlışık olmamıştı
Neden sonu belliymiş dedin cinsellik vardı diye mi
Olurlar
Öyle mi diyorsun 🥲
Senınkullanmıs
Çat diye iletişimi kesti bana kız buldular diye görüşücem bizden olmaz dedi. Aramızda engeller vardı kaçmayı seçti
Evlenmemize razı olmayanlar vardı o da onları haklı buldu. Kendince doğru olanı yapıyor şu an
o ç dur durak
Olur öyle
Olurlar
yaşanmış ve bitmiş işte önüne bak
patladın mı yani
Yokkk o kadarda değil. Bu nasıl uslup
Çok şey derken ilerisindeki oldu 🤭
Başbaşa bisryler yasandı
Boş ver
Akrabası mi
Evet akrabası
Yedek demek ki boş ver