Eski sevgilisinin hediyelerini/fotoğraflarını hâlâ saklayan biriyle ilişkiye başlar mıydın?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Eski sevgilisinin hediyelerini/fotoğraflarını hâlâ saklayan biriyle ilişkiye başlar mıydın?
Cevap
28Cevap
Tabii ki de hayır saklıyorsa hala unutamamıştır ve kalbinde başka biri olan biriyle ilişkiye başlamam orada bana ait bir şey yoksa onun da benim hayatımda bir aidiyeti olamaz
Aa o sebepten yok edildi. Cevap veriyorum; ne müna sebo!
Zannetmiyorum birazcık zor oldu ama kendime karşı saygı duymayı başardım kendisine saygı duyan birisi böyle bir ilişkinin içine girmez.
Eskici ruhlu birinin gözümde mandal kadar değeri olamaz.
başlamam
Soruya şöyle bakınca " Benden Önceki Geçmişi beni ilgilendirmez takılmam " diyen
Toplum "Benden önceki Geçmişi beni ilgilendirmiyor bu tür şeylere takılmam ve sorgulamam." Ama aynı toplum, geçmişi bugüne taşındığını düşündüğü anda da rahatsız oluyor... burada toplumun söyelem ve düşünesine göre bir tuhaflık çelişki bir paradoks var gibi duruyor.
Olmaz tabiki o kişinin adını anıları bile anlatılmaz
Birini toprağa gömmeden yenisi olmaz
Kimse kimsenin yara bandı değil çünkü
Çok seviyor ise yine ona gitsin neden başkasının duyguları ve zamanı ile oynuyor
Hayır tabikide ama bir yakın kız arkadaşım vardı sevgilisi olmasına rağmen eski sevgilisinin fotoğraflarını galerisinden silmemişti sonra sevgilisi görmüş haliyle bozulmuş ama tekrar barışmışlardı bende arkadaşıma niye silmedin dediğimde unutamadım demişti valla kimse kusura bakmasın aklınızdakini silemiyor iseniz kimseyle konuşmayın…
Bazı şeyler sadece hediyedir bir anlamı kalmamıştır.
Yani resimleri ya da anıları değilse sıkıntı edilecek bir durum yok
5 mi 6 mı o sınıflardayken o zamanki çocukluk aşkım bana bir tane hediye vermişti ayıcık onu saklamıştım. Şimdiyse onunla çocuklarım oynuyor 😀 Fotoğraf biraz daha ileri seviye ama böyle hediyelerin ilerdeki ilişkiye/evliliğe zarar vereceğini düşünmüyorum.
açıkçası ne sakladığına ve nasıl sakladığına bakarım. geçmişten kalan birkaç eşya ya da fotoğrafı kutuda unutmuş olması başka şey, hâlâ gözünün önünde tutup duygusal bağ kurması bambaşka şey. eski ilişkiye saygı duyarım ama yeni ilişkiye yer açmamış biriyle de başlamak istemem.
acikcasi baslamazdim. gecmise saygi duyarim ama eskiye ait seyleri hala tutuyor olmasi bana iyi hissettirmezdi. ben biraz daha geride birakilmis olmasini isterdim.
Benimle konuşmaya başladığı an yok etmesi gerek ben öyle yaptım şahsen
Merhaba, anılarına saygı duyarım, ama fotoğraflar ya da ikisine ait birşeyleri saklamasını asla kabullenmem
Yok ya, eli gitmemişse atmaya bence gönlü de gitmemiştir ondan
Kolay değil tâbi unutması dur benim de bir kaç tane olacaktı eskilerden beraber analım derim
Anıdır ya, sonuçta bir zamanlar güzel anlar yaşadığı biri. Ondan kalan hatıraları saklaması onu hala sevdiğini göstermez. Onu iyi hatırladığını gösterir. Eğer bu sizin şu anki ilişkinizi bozmuyorsa sorun yok bence.
Hayir tabi ki. Ama sakladıysa ve ben görmediysem goz görmeyince gönül katlanır diyerekten devam ederdim haliyle.
Allah'ım yazdıysa bozsun
Kıyıda köşede varlığını bile unuttuğun bi hediye vs kalmış olabilir bilmek istemezdim yine de kimden hediye kaldığını. Fotoğraf vs saklıyorsa hala başlamam zaten
Aşık olmuşsam evet, görmezden gelmeye çalışırım. Yapacak bir şey yok.
Asla başlamam. Demek ki hala aklı onda ve beni yara bandı yapacak.
Hâlâ saklıyorum çünkü çok seviyorum.
Kimseyide almam hayatıma., şimdiki kızlar gibi değildi.
Allah korusun
Asla başlamam soğuma sebebi
Bunu yapan insandan uzak durun.
Eskiyi unutursa evet önce eskiyi unutaca
Geçmişe dair hiç anı bırakmam, bırakanla da olmam.
Hayır başlanmaz unutmamış demek ki
Buna herkes hayır der
Başlamam tabi ki
Bile bile lades oynamaktan başka bir şey değildir
Mümkün değil
Yani hediyelerin atılması saçma değil mi zaten
Geçmişini tamamen silemeyen birini istemem
Hayır başlamam
Geçmişini unutmayanla gelecek kurulmaz
Bunu biliyorsam başlamam.
Büyük sıkıntı
O enerjiden dolayı hayır başlanmazdı
Yok bee yuhhhhhhh konya ovasi mubarek
Ama aklima bir sey gelmedi degil simdi evlenip bosanmis birisiyle evlenecek olsan adam karisiyla olan tum resimlerini silse bile cocugu karisi ve kendisinin oldugu aile resimlerini silemez ki istese bile soz konusu cocugu ve cocugun sahip oldugu aile?
Başlamam ne alaka olmaz
Olmaz
Asla başlamam
Flört bile etmem
Hayır
Hayir. Gecmisi unutmayan gelecek kuramaz
Hayır
xeyr, əsla
Benden 500 metre uzak dursun
Tabi ki hayır..
O fotoğrlar silinecekk
Baslamam
Hayır başlamazdım
Başlamazdım
Aklı hala orada olucak
Hayır
hAyir ya
Kalsın
Biliyorsam tabi başlamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım, bu biraz hassas bir konu biliyor musun? 🤔 Eski ilişkilerden kalan hatıralar olabilir ama eğer hala onlara bir bağ hissediyorsa bu benim için soru işareti olurdu. Yeni bir ilişkiye başlarken geçmişin tamamen geride kalmış olması çok önemli bence. Kalbinde yeni birine yer açmak için o kapıların kapanması lazım, yoksa nasıl tam olarak sana odaklanabilir ki? Sence de öyle değil mi? 😉 Sevgi her zaman taze olmalı! ✨