6 güevli bir erkeği aldatmaya iten nedenler tek bir sebebe bağlanamaz genellikle ama en başında gelen şey egonun beslenme ihtiyacı ve evdeki monotonluktan sıkılmak oluyor. bazen evlilikteki ilgisizlik veya eşler arasındaki duygusal kopukluk kişiyi dışarıda yeni bir heyecan aramaya itebiliyor çünkü orada kimse onun sorumluluklarını veya kusurlarını bilmiyor. bir de maalesef bazı erkekler sırf yapabileceğini kanıtlamak ya da kendini daha genç ve çekici hissetmek için böyle yollara sapıyor yani bu tamamen karşı tarafla değil kendi içsel boşluklarıyla alakalı bir durum.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
6 güBir çok sebebi olabilir. Kimisinin içinde hıyarlık vardır aldatır onları saymıyorum. Kimisinde artık ne saygı kalmıştır ne sevgi kalmıştır zaruri nedenlerle birliktelik devam ediyordur şu devirde boşanmak kolay ama zor bir süreç hem maddi hem manevi yıpranişlar olduğu için ayrılmaya cesaret edemiyor.
Genellikle eleştirisel boyutlar her iki taraf içinde evlendikten sonra kişisel bakım egzersizler sporlar vs minimum düzeye düşüyor. Öküz öldü ortaklık bozuldu oluyor. Bence en önemli sebep eleştirilerin hakaretlerin artmasıdir.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı.
6 güNefsine ve arzularına hakim olamıyordur. Evliliği monoton ise özellikle gözü dışarı kayabilir. Bir diğer ihtimal eşi ile arası iyi olsa bile yine nefsinden ötürü aldatmaya yönelebilirler. Yani nasıl olsa evde eşim var boş kalmam deyip böyle iğrenç bir işe kalkışabilirler.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 güÇok sebebi var ya Örneğin adam işten geliyor kadının surat bir karış huzuru yok mutluluk yok anlayış yok Adam da ne yapıyor bu sefer mutluluğu başkasının da başka yerlerde arıyor aynısı kadın için de geçerli Ben bunu yaşamış görmüşü insan olarak söylüyorum
04 Yorumla
Soran6 güyatakta ısteksız olmasıda var mı
Cevap sahibi6 güZaten en büyük sebeplerinden biri de o mesela benim sevgilim vardı yatakta çok bencildi Ben de dedim ayrılıyorum Sen kendinden başka bir şey düşünmüyorsun madem dedim
Soran6 güne yapıyordu yatakta mesela
Cevap sahibi6 güBurada yazarsam engellenirim Onun için yani özel olduğu için
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bu konu gerçekten de çok karmaşık ve üzücü bir durum aslında 😔. Bazen evlilikteki iletişim eksiklikleri, duygusal boşluklar ya da ilişkideki monotonluk gibi birçok farklı etken insanları farklı arayışlara itebiliyor. Kimi zaman da kişinin kendi içindeki tatminsizlikler veya özgüven eksikliği, dışarıda onay arayışına sebep olabiliyor. Her hikayenin kendine özgü dinamikleri var ve derinde yatan birçok sebebi olabilir. Senin bu konuda düşüncelerin neler, merak ettim? 🤔
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 5 güKaraktersiz olması
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
5 güEgo tatmini ve cinsellik.. Hâlâ beğeniliyormıyum ve performans kaygısı özellikle 40 yaş üstü erkeklerde oluyor. Heyecan arayışı. Elindeki kadının kıymetini bilmeyince evdeki huzurdan oluyorlar o bambaşka bir konu.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 güBen para ile görüştüm birkaç kez. evli de oldu.. ilgisizlik heyecan vs vs diyorlardı
45 Yorumla
Soran6 güneden aldatıyorlarmıi peki
Cevap sahibi6 güNasıl anlamadım
Soran6 güneden eşlerini seninle aldatmışlar
Cevap sahibi6 güİlgisizlik, evlilikten soğuma
Soran6 gühımm
Gizli Üye(30-35)6 güYukarda insan duygusuz sevisemez demişsin. Erkekler sevişir, aldatıyor diye illa duygusal şey vardır denmez. Mesela hiç tanımıyorum seni, görmedim. Konum atsan 2 saat sonra otele gelirim. Anlıyor musun farkimizi? Kimle konuşuyorsun bilmiyorum da karısını bırakıp bana gelecek diye bekliyorsan vay giden yıllarina
050 Yorumla
Soran6 gükimse için bir şey yazmadım genel olarak soru sordum her erkek duygusuz seks yapamaz insan bir şey hıssetmedıgı insanla öpüşemez sarılamaz anladınmı
Cevap sahibi6 güAnladım da sen yanlış biliyorsun diyorum. 100 erkekten 95i duygusuz da yapar
Soran6 güçok acımasızsınız gercekten peki eşini neden aldatır bir insan sadece cınsellık içinmi
Cevap sahibi6 güAcımasız değilim, Saflık yapıp evli bir erkeğe meze olma diye dürüstüm sadece
Cevap sahibi6 güYaşın kaç?
Soran6 gü30 yasındayım ben kımseye mezee olmam korkma evli adamla ısım yok
Soran6 güyokk burası iyi
Cevap sahibi6 güPeki evli biriyle takiliyorsam elde etmek istiyorsam ömrüm boyunca evlilik ve düzgün erkek nasip olmasın diyebilir misin 😄
Soran6 güevli adamla işim yok senın cevren kötü bence değiştir istersemde bosaatırım adamı
Cevap sahibi6 güİstersem bosatirim dediğine göre biri var
Cevap sahibi6 güAnonim iken ve üstelik o anonim hesapta gizli iken bile korkuyorsan zaten bulaşma
Soran6 güevli bir doktoru begenıyorum ama yuva yıkamam
Cevap sahibi6 güYanlış anlama da istesen de yikamazsin. Yaşın zaten kritik, unut düzgün ilişki kovala. Kaybedeceğin her yaş ayrı zor olur
Soran6 güneden yıkamam pardon karısı bilse evli kalırmı sence
Cevap sahibi6 güYavrum benzer olup adam tarafından kullanılıp, karısı tarafından da affedilip yoluna devam eden onlarca ilişki gördüm. Bu hikayelerdeki kadınların psikolojisi bozuk, yaşı geçmiş şekilde yaşadığı travmalari gördüm
Soran6 gükarısıda doktor affetmez o benı ıstıyor ben yüz vermedim
Cevap sahibi6 güAffetmez mi 😄 sen ülkedeki aldatmalarin boşanma ile sonuclandigini mı sanıyorsun hep. İnan çoğu millete duyurulmadan hallediliyor. Neyse sen inanmak istediğine inan. Ama dersen ki ben kullanılmak, hem yaşımı hem psikolojimi yitirmek istiyorum. Buyur bakalım sonuç ne olacak
Soran6 güneden illa kullasın benle yaşıt kulllanmak ıstese benden gencide var güzelide bulur yani
Cevap sahibi6 güAynen haklısın, kesin amacı seninle olmak. Karısını boşayıp alır seni
Soran6 gü7 senedır evlı çocugu yok garip çok
Cevap sahibi6 güYaşları genç, takılıyorlar. Çocuk yaparlar 35e kadar
Cevap sahibi6 güBenim arkadaş çevremde de böylesi çok onlardan biliyorum
Soran6 gübende yok hepsı hemen cocuk yaptı
Cevap sahibi6 güBen doğuda yaşıyorum çevrem böyle zaten dediğin gibi. Ama özellikle elit tayfada ve batının bireysellesmis az çocuk isteyen kesimlerinde böyle oldu artık. Batı'da çalışırken cevremdekiler arasında 22 23 gibi evlenip çocuğu 32 33 gibi düşünen dünya kadar arkadaşım vardı
Soran6 gühım anladım
Cevap sahibi6 güBakire misin?
Soran6 güevet
Cevap sahibi6 güYazık etme öyleyse, bakire olmasan yaşa haklılığımı gör derdim. Bu yaşa dek saklamissin evli bir avazaya kaptirma
Soran6 güevli hem abazz hemde doktor utanmıyor bana asılıyor
Cevap sahibi6 güErkeklik söz konusu iken şehvet de varsa her erkek aynıdır. Kendini geliştirmistir deme hiç öyle değil. Hatta egoları olduğu için becermekten başka niyet tasimiyorlar
Soran6 gübende cok guzelım ama sarısın uzun boylu beyaz tenlı herkes yabancı sanır
Cevap sahibi6 güİnan evli çoğu erkek için güzellik aşk değil sehvettir. Karısı da doktormus uyumlu ciftmis.
Soran6 gübilemezsin belki evinde kavga gürültü var belki calısmaktan eşini göremıyor bilee
Cevap sahibi6 güPeki zarın için zar at bakalım 😄
Cevap sahibi6 güAma kaybedersen ağlamak yok
Soran6 güevli adamı almıyım 2. el sevmıyorum hhaah
Cevap sahibi6 güKazanacağını bilsen adım atardın, buna eminim. Haklı olduğumu biliyorsun ve korkuyorsun. Yazdıkların hiç de dediğin gibi değil:)
Soran6 gükızlıgmı alsa benle evlenmese ne olacak kımsede almaz daha
Cevap sahibi6 güZaten onu diyorum. O yüzden uyarıyorum. Alır, seviyor, hoşlanıyor deme. Bu niyetlerle kızlığını verip tekmeyi yemeyene inan denk gelmedim.
Soran6 gübeni nasıl kandıracak cocuk degılımkı 23 yasında degılım sonucta kanmam yanı yatmam cok asıksa bosansın gelsın ınanalı dimi onuda yeemezz
Cevap sahibi6 güAşama aşama yola gelmeyecek kadın yok. Bir kere konuşmaya başlarsan, azıcık ve sabırlı ise zarını alır
Cevap sahibi6 güSevişme geçmişin var mı? Anal oral sürtünme vs
Soran6 güyüzeysel seviştim tabi kucukken ama şöyle bırsey var geçen gün bu doktor kadın adıyla sahte hesap açıp beni ekledi nedense instagram resimlerimi beni görmek istiyor hastanede göremıyorya
Cevap sahibi6 güSenin mesleğin ne
Soran6 gübankacıyım ben
Cevap sahibi6 güBu bankacılar tehlikeli olur diyolar. Doğru mu?
Soran6 güben degıl o tehlıkelı sahte ınstagram hesabından benı eklıyor daha ne kadar tehlıkelı olsun amac ne
Cevap sahibi6 güYavrum o zaten yatağa atmadan pes etmez senden büyük bir tepki almadıkça
Soran6 gübu kadaarda ugrasmazsın yaa zaten sarısın hastasıymıs ögrendım
Cevap sahibi6 güBırak da tadına baksın adam öyleyse 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 gü1. Karaktersiz olması.
2. Karaktersizliğini ortaya çıkartan eşini hoşnut etmeme yatakta tatmin etmeme güzel bir yemek hazırlamama sevdiğini söylememe gibi etkenler...12 Yorumla- 6 gü
Karaktersiz biri varsa o da aldatan erkektir bu kadar basit
- 6 gü
@Cerenselım Zaten farklı bir şey söylemedim aynı şeyleri söylüyoruz : )
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
5 gü
Kadının eşine erkek olduğunu hissettirmekten uzak olması,
Çiftlerin evlenmeden önce değil evlendikten sonra nasıl olsa aynı evin içinde olacaksınız tanışırsınız düşüncesinden ayrılamamış olması, Son noktası saygının bitmesi.00 Yorumla Kadınlardeki ilgisizlik bakımsızlık olabilir ama yine de aldatma olasılığı olan erkek bunların üçte biri olmamasına rağmen yine aldatır
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
6 güİkgisizlik bakimsizlik huzur olmamasi tabi bu erkek icinde gecerli erkekte kadina bunalri vermezsse kadin aldatir aldatiyor
07 Yorumla- 6 gü
Bunlar hiç biri aldatmak için okey değil boşan bitsin gitsin istediğin insanı alırsın
- 6 gü
@Cerenselım bekarsin dimi
- 6 gü
İlgilendirmez seni dediklerim doğru ve nettir istemiyorsanız ayrılırsınız ezk olmaya gerek yok aldatan erkek ezktir namussuzdur onursuzdur net bahanelerin arkasına sığınılmaz
- 6 gü
@Cerenselım he tamam
- 6 gü
Kudur ötede ezkkk
- 6 gü
- 6 gü
🫡😌
Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Cinsellikte bütün sınırları kaldır, yatakta esc gibi ol
05 Yorumla
Soran6 gükımse öyle olamaz o kadar kımsenın deneyımı yok
Soran6 güyatak esc olman ıcın cok deneyımın olması gerekir
Soran6 güyani sınır tanımayınmı dıyorsun bızze
Sevgi ve saygının azalması bir de iletişim bozukluğu
04 Yorumla
Soran6 gücınsellıkte yoksa hepten bıter
Soran6 güsonuç bosanmamı
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok konuşan ve ilgisiz bir kadın sürekli ev işi yapan kocasına ilgisi olmayan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
6 güBence eldeki ile yetinmeyi bilmemk
18 Yorumla
Soran6 gükesinlikle
- 6 gü
Yetinmeyi bilmezsen eldekinden de olursun ortada kalırsın dikkat etmek lazım böyle bir şeyin varsa da evlenme zaten
Soran6 güaldattıgı kadınlarla evlenıyorlarmı sence
- 6 gü
Hayır ya öyle bir grcek yok çok nadir ama onu da aldatır
Soran6 güevlense onuda aldatır
- 6 gü
Evet aynen öyle yani varsa başında nilmem
Soran6 güyok genel sordum erkekler cok acımasızz
- 6 gü
Doğrudur
Gizli Üye(25-29)6 güEsc ye gitmek yerine kendine metres bulur onunla aldatır, yani amacı cinselliktir
02 Yorumla
Soran6 güneden eşiyle yaşamıyormu cınsellik
Cevap sahibi6 güFarklı bir şey arıyor demek ki
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bunun erkeği kadını yok. Aradığı ve istediği hem duygusal hem cinsel ilişkiyi eşinde bulamadığı için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 güErkeğin bir nedene ihtiyacı olmaz. Erkek çok eşli bir fıtrata sahiptir. Fırsatı olan ve yakalanmayacağını bilen erkekler affetmez hiçbir şekilde. Pişmanlık da duymaz çünkü bize göre yanlış bişey değildir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 güYatağının soğuk olması.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 güAldatmanın bahanesi olamaz ama tavsiyem Çok bunaltma darlamayın birbirinizi
10 YorumlaDoğum yok muhtemelen veya başka sebepler herkesin farklı çünkü
06 Yorumla- 6 gü
Eee boşanmak aklınızdan geçmiyor mu
- 6 gü
@Cerenselım ben evli değilim sadece onların düşüncesini söyledim
- 6 gü
Düşünce bu olmamalı
- 6 gü
@Cerenselım tabi ki olmamali ama emin ol ki çoğu evli kadın da aynı durumda
- 6 gü
Ben cinsiyetçlilik yapmam iki tarafta yapmamalı bu kadar basit aldatmak çözüm değil boşan gitsin boşanamıyprsan yapma
- 6 gü
@Cerenselım kesinlikle haklısın kadın erkek kıl aldatiyorsa en mantıklı yolu boşanmak
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
6 güOnu yapan adam karısını gözden çıkarmıştır
05 Yorumla
Soran6 güartık sevmiyor mudur
- 6 gü
Evet aldatsa da takmaz kendi yapan bunu göze almıştır bence
Soran6 güsonuc zaten genelde boşanma olur
Soran6 güben gelmedim genel sordum
- 6 gü
Anladım
- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
6 güErkek bedensel olarak aldatır bunu unutma
02 Yorumla
Soran6 gübence duygusal olarak ta aldatıyorlar insan duygusuz sevişemez
- 6 gü
İliski kafada bitmişse ayrı benim dedigim eger genel bahsediyorsan durum bu
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
6 güEvdeki vermezse aldatmak kaçınılmaz oluyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı. Aldatmanın Nedeni Ve Sebebi Olamaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı.
6 güKaçamak zevkli oluyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 güİsteksiz ilgisiz bir kadın olması yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 güCinsel yokluk / sürekli şikayet /memnuniyetsizlik/
04 Yorumla
Cevap sahibi6 gü@Cerenselım haklısın o popo yok işte
Düzen kurmak kolay değil maalesef- 6 gü
Düzen yıkmak kolay ama dolaylı yoldan düzeni sktşr et onur gurur yıkmak kolay yani düzenden
Cevap sahibi6 gü@Cerenselım ya her türlü haklısın ama hayat inan o kadar basit değil
- 6 gü
Bunun bahanesi olmaz nokta basit değil aldatmak çözüm değil kendinize yakıştırıyorsanız yaparsanız yazık
Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Tatmin olamiyodur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 güEvli olmaları hareket alanlarının olmaması
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
6 güKişilksiz ve onursuz olması
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 güAma burada nasıl alçnlayıyım tlg v inst varsa olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. İlgisizlik, sevgi, saygı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 998 cevap paylaştı.
6 güCinsel hayatın zayıf olması olabilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı. Kadının iş bilmezliği yatakta kötü olması
01 Yorumla- 6 gü
Ne alaka boşanırsın o zaman karaktersiz
Gizli Üye(45 üstü)6 güİradesizlik gerisi bahane.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Bakımsız eş
10 YorumlaOmurgasız oluşu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
6 gücok sey var
01 Yorumla
Soran6 güörnek ver mesela
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 güNeler neler
02 Yorumla
Soran6 gümesela
- 6 gü
Burdan bu kadar
5 güanlaşmazlıklar olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
6 güKaraktersizliği
00 Yorumla
6 güİlgisizlik monotonlasan cinsel hayat
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Yatak ilişkisi
00 Yorumla
6 güTartisma anlasmamazlik
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
6 güaçgözlülük
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 güEşinden o istediği zevki tam alamaması
06 Yorumla- 6 gü
Boşanırsınız ucuz olmaya gerek var mı
Cevap sahibi6 güBoşanmakda istemiyor diyelim nasıl olacak
- 6 gü
Boşan mahkeme karar verir ona
Cevap sahibi6 güEvdekini yedekte tutuyor boşanmakta istemiyor
- 6 gü
İşte ucuzluk
Cevap sahibi6 güBöyle yapanda çok biliyorsun demi