• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Evli erkek neden aldatır?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Aldatacağına eşiyle sorunlar varsa boşansın ondan sonra ne yaparsa yapsın
Evli erkek neden aldatır?
Aldatma Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• selim9550
    selim9550 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 55%
    +1 yıl

Erkek ya da Bayan ne fark eder? Aldatmak cinsiyet değil kişilikle alakalı bir mevzu yapacaksan boşanıp yaparsın, tutkularını, zevklerini, mutluluğu vb. şeyleri hissederek yaşayamadıktan sonra birbirinden sürekli kaçtıktan sonra o evliliği bitirmeden başkalarıyla yaşamak saçmalık bitir kimle yaşayacaksan yaşa. Sonuçta bitmiş bir ilişkiyi devam ettiriyorsun, beyni ölmüş hastayı makine zoruyla kalbini attırıyorsunuz, fişi çektiğinde nasıl olsa ölecek...

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
    • selim9550
      selim9550
      +1 yıl

... ;)

Yorumla
    • asibeden
      asibeden
      +1 yıl

O evliliği gözden çıkartmış demektir aldatmayı göze aldığına göre. Aldatıcagına ayrılsın istediği kadını s...

Yorumla
    • selim9550
      selim9550
      +1 yıl

@asibeden bende aynı şeyleri anlattığımı düşünüyorum, bitmiş evlilik üzerinden sadece imzada kalan evlilik bir işe yaramaz, başkalarında arıyorsa mutluluğu imzada da evliliği bitirip istediğiyle istediğini yaşaması gerekir diye düşünüyorum...

Yorumla
    • asibeden
      asibeden
      +1 yıl

Kesinlikle. Ama o g*t onlarda yokki bunu yapmıyorlar. Biranlık heves için eşlerinden vazgecıyorlar.

Yorumla
    • selim9550
      selim9550
      +1 yıl

Dünyanın kanunu böyledir, elde edene kadardır mutluluk, elde ettikten sonra her şey gibi oda sıradandır, Hep elde olmayanı ister...

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Silivriden
    Silivriden Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 47%
    +1 yıl

Eşiyle sorunları vardır ama eşini seviyordur. Çocuk vardir. Mahalle baskısı vardır.. vs. vs.

Bunun yanında çeşitli ihtiyaçları da vardır bunları giderecek birini de buldu mu şeytana uyar gider

Aslında kadınlarda yine suc. Sebep oluyor kadın istemedik ten sonra hiç bir erkek bir kadınla beraber olamaz

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Boşansın dünyanın sonu değil yaptığı şerefsizlik değil mi nasıl bakıyor karısının yüzüne nasıl koynuna giriyor hala. Boşanmış olmak babalıktan boşanmak anlamına gelmiyor gene bakar çocuğuna. O zaman eline de , beline , gözüne de hakim olacak

Yorumla
    • Silivriden
      Silivriden
      +1 yıl

Haklisin ama herkes iradesine sahip olamıyor
      Aldatan adamda suç aslında azdır oda aldattığı içindir... Adamı aldatmaya kadın iter...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Karısı çok seviyorsa yatakta da onu mutlu etmeye çalışıyor sa niye aldatır gene arkadaş

Yorumla
    • Silivriden
      Silivriden
      +1 yıl

O zaman o problemli bir arkadaştır adamin ayrılmasına gerek yok karısı direk onu boşasın

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Cesitli sebepleri var.. herkes güzel ya da yakisikli birinde n etkilenebilir.. ama seni durduran şey evli oldugun kisiyi kaybetme korkusudur...
    Erkekler yakalansada affedildigi icin daha cok aldatir..

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğru affetmemek lazım.

Yorumla
  • dişiaslan22
    dişiaslan22 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 47%
    +1 yıl

Ondan diil bazen... gecmiste cok kizla gezip tozmus evlenince bir kadina tahammul edemiyor zamanla sikiliyor ondan arada maceralar ariyor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Düzgünü de altatır arkadaş

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

21

Cevap

• Sürsil
    Sürsil Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 38%
    +1 yıl

Bir çok nedeni olabilir bunun. En büyük rolü yine eşindendir. Genelde yeni doğan kız babaları bu işe daha çok yönelir. Çünkü eşinide kızı ile aynı tutar uzun bir sürü. İkisinide kutsal sayar psikolojik olarak. Bu safhada erkeğin gözü dışa kayabilir.

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İlginç ilk defa duydum

Yorumla
    • Sürsil
      Sürsil
      +1 yıl

Tamamen gerçek. Kız babaları varsa sorabilirsin.

Yorumla
    • gopismoruk
      gopismoruk
      +1 yıl

Kız babasıyım bu kadar saçmalık duymadım...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya abi bekarım inan evlenmeye korkuyorum eşimi her türlü mutlu etmeye uğraşıcam özelimizde istediği kadın olurum da ama genede ihanete uğrar mı insan.

Yorumla
    • Sürsil
      Sürsil
      +1 yıl

@gopismoruk :) gerçek manada seven birisisin. Saçmalık dediğin şeyi yaşayan çok sayıda insan var. Kadınların form sitelerine girip okuya bilirsin.

Yorumla
    • gopismoruk
      gopismoruk
      +1 yıl

@Sürsil
      akıl hastaneleride şifozren dolu, ama bunu bütün insanlarda şifozrendir diye genellemiyoruz dimi?

Yorumla
  • lion1111
    lion1111 Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

sadece erkek değil kadında aldatır. önceleri sadece eğlence amaçlı başlayan kaçamaklar sonradan ciddi sonuçlar doğuruyor.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eğlence için daha çok sanırım ama evet ciddi sonuçları var

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Davulun sesi üzaktan hoş geliyor tabi. Aldatmak savunduğum bir şey değil ama herşeyin nedeni olduğuna eminim. Boşan kelimesi ağızdan kolay çıkar ancak çocuğu olan kişiler için yapılması zordur.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şerefsizlik arkadaşım boşandığında babalıktan da boşanmıyor gene bakar çocuğuna gene ilgi gösterir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bende seni evli sanmıştım. Sen daha evlilik hakkında birşey bilmeden ahkam kesiyorsun. Takılmışsınız aldatana bir şerefsizlik kelimesidir gidiyor. Bu iş flört etmeye benzemez. Öyle bitti dediğinde evlilik bitmiyor. Karşılıklı hatalar sonucudur. Altadan ne kadar hatalıysa aldatılanda o kadar hatalıdır. Kimse eşini aldatmak ya da kendilerini mutsuz etmek için evlenmez. Onun için altana yüklenmek yerine aldatılan ne hatalar yapmışta eşini evinden kendinden soğutmuş onu irdelemek lazım. Sorunu kökten çözmek kesin çözümdür. Tekrar söylüyorum aldatma taraftarı değilim ancak kabahatin iki tarafada ait olduğunu düşünüyorum. Ayrıca boşandıktan sonra cocuğa ilgi senin bahsettiğin gibi olmuyor. Ayrı ayrı illerde yaşayan eşler ne yapacak. Lütfen geniş pencereden bakarak konuşalım. Klavye profesörlüğüne gerek yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Abi evli olmaya bilirim ama benim başımda da buna benzer bir dert var ve ben düşündükçe deli oluyorum. Ben bekarım kendi halimde biriyim evli biri bana aşık oldu gelip benimle konuştu aşık sana diye ben yok dedim evli birisin çocuğun var benden uzak dur hem ben yuva yıkan biri olmam dedim hala uzak duruyorum ama bana hep ilgi gösteriyor beimde aklımı gönlümü karıştırmaya başladı ister iter acaba diyorum ama yuva yıkan biri olmak istemiyorum ve bende birşeyler hissetmeye başlasamda uzak durdum durucam ama o vazgeçmiyor benden :( eşinle sorunların var onları çöz, çözülemiyecek birşey varsa zaten o evlilik bitmiştir. O zaten benim evliliğim bitmiş çocuğumun hatrına hala evliyim diyor ondan boşamam ama senden de vazgeçmem sana aşığım diyorum ben ne diyim buna şimdi uzak dur diyorum benden uzak durmuyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eşiyle sorunları var evet ama bu ihanete dönüşmemeli ya hiç yapmıyacaksın ya da boşandıktan sonra ne yapacaksan yap. O kadına da yazık ama bir yandan ona da üzülüyorum mutlu değil ama bana da yazık etmeye çalışıyor böyle olmaz her iki taraftan da hakka giriyor buna kızıyorum evli biri sorunları varsa da çözmeye çalışmalı, çözülemiyecek birşeyse boşanmalı ya da boşanamıyorsa kaderine razı gelmeli ama ihanet etmemeli ya. Bana yazık değil mi karısına yazık değil mi. Dediğim gibi ben yuva yıkan biri olmıcam ondan gene uzak duruyorum ama o vazgeçmiyor benimde aklımı yüreğimi karıştıyor ilgi gösterdikçe ya bende insanın etkileniyorum ister ister ooof :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benden vazgeçsin benden uzak dursun :(((((

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tabi bu adamın durum farklı. Herif bildiğin metresim ol diyor sana. Bu şekilde olmaz olmamalı. Haklısın. Benim bahsettiğim durum günlük kaçamaklar. İnsanın aklı karışmış olabilir. Çok stres yüklenmiş olabilir. Eşi çok üzerine gelip kendinden soğutmuş olabilir. Bu durumlarda kafa karışıklığından günlük kaçamaklar bazen ilişkiyi kurtarabilir. Her aldatanın eşini sevmediğine inanmıyorum. Bazen kızgınlıkla, ya da anlık boşluğa düşmelerle yapılan aldatmalar var. Ancak böyle uzun soluklusu kesinlikle kabul edilebilir değil. Yani haklısın söylediklerinde. Duruşunu bozma bence. Adam eğer aşk istiyorsa seçim yapmak zorunda.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet uzak durucam yuva yıkan olmıcam :( günlük kaçamak dediğiniz bence hayır buda olmamalı kendi karısını günlük kaçamak yapsa affedebilir mi etmez o zaman erkek her türlü eline, beline, gözüne hakim olacak arkadaş... yarın öbürgün kendi kızınında başına gelirse ben nerde hata yaptım demiyecek o zaman

Yorumla
  • kdemirsoy
    kdemirsoy Takip Et
    Yoda Yaş: 50
    +1 yıl

boşanmak bir sonuçtur ama evli erkek boşta kalmaktan korkuyor ve elinde kini tutmaya çalışıyor. ya da en önemlisi çocuk varsa, onu düşünüyor.

1
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şerefsizlik arkadaşım boşandığında babalıktan da boşanmıyor gene bakar çocuğuna gene ilgi gösterir.

Yorumla
    • kdemirsoy
      kdemirsoy
      +1 yıl

öyle ama çocuğun aklından düşün. çocuk anne ve babayı genelde yan yana aynı ev içinde görmek ister. aksi durumda psikolojisi genelde ileride bu durumun izleri ile karşımıza çıkar. aldatmayı onaylamıyorum. gördüklerim üzerinden yorum yapıyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O zaman yapmasın arkadaş yapmasın çok düşünüyosa ailesini

Yorumla
    • kdemirsoy
      kdemirsoy
      +1 yıl

ve duydukarınla hareket etme. o zaman kadın boşanma davası açsın. kadın niye bekliyor. aldatıldığını ispat etsin ve erkek istemese de boşanma gerçekleşir. bazı kadınlar da razı oluyor bu duruma, oboşanırsam yalnız ne yapabilirim diye.

Yorumla
    • kdemirsoy
      kdemirsoy
      +1 yıl

sen yaşa ve ona göre konuş bence. sadece merakını gidermek için soruyorsun ve yorumlara yorum yaparken bu gerçeklerin içinde olmaman senin büyük konuşmana neden oluyor. emin ol ki bir çok evlilikte her şey senin düşündüğün kadar basit değil.
      evlen ve erkeğini ya da o seni sıkıca sarabilsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Büyük konuşmak istemiyorum abi boşanmanın kolay olmadığını biliyorum hiç te kolay değil kadın yuva yıkan olmak istemez. Erkek karını yüzüstü bırakmak istemez, çocukları düşünür aynı evde olmaz ister kızgınlığım herşey yolundayken genede aldatanlara ve sorun varsa evlilikte ihanete gitmeye. Ya eşinle sorunları çöz ihanet etme ama çözülemiyicek kadar ciddi sorun varsa zaten o evliliği sürdürmenin anlamı yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sorun varsa çözülmeli örneğin erkek cinsel çılgınlık mı istiyor karımla mesafe olmalı diye düşünmemeli söyle eşine onunla yap dışarda heyecan arama. Dırdırın da başın ağrı dı söyle kadında yapmamaya çalışsın. yani keyfi durumlar için ihanet etme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşin içinde aşk varsa o başka. Aşk güçlü bir duygu ki Allah'ın kitabı Kur'an-ı Kerimde geçiyor. Hz. Züleyha evliydi üstelik Mısır'ın sultanıydı kölesine aşık oldu deli divane oldu rezil oldu evli erkek başkasını da sevebilir ama işte oda böyle çıkmamaza girmemek için uzak durması lazım abi

Yorumla
    • kdemirsoy
      kdemirsoy
      +1 yıl

mutlaka; hayatın ne getireceğini kimse bilemez. bu ortam içinde de çok insan ben böyle yapmam etmem diyor ve onlara gülüp geçiyorum. Hayatın bana öğrettiği en önemli konu, hiç bir zaman kesin konuşmamak. örneğin en basitinden arkadaşlarınla bile buluşacağın zaman kesin gelirim gibi bir söz kullanmayacaksın. bir engel olmazsa gelirim dersin. yoksa güven sarsılır.
      kesin konuşupta dediğin ile yaptığın tezat olursa, güvensiz biri olur çıkarsın.

Yorumla
  • gopismoruk
    gopismoruk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

Evlilik erkeğin doğasına (genetiğine) aykırı çünkü... Tek eşlilik doğada yaşıyan tüm erkek canlıların "yeni moda ifade ile" fıtratında yok ;)

1
    8 Yorumla
    • asibeden
      asibeden
      +1 yıl

Ozaman evlenmeyip birlikte yasayın 👍

Yorumla
    • gopismoruk
      gopismoruk
      +1 yıl

:) olur.

Yorumla
    • gopismoruk
      gopismoruk
      +1 yıl

Asibeden ne demek? Yoksa beyinden bağımsız haraket mi ediyor bazen bedenin?

Yorumla
    • asibeden
      asibeden
      +1 yıl

Aynen öyle. Aklım baska bedenım baska calısıyor bazen :)

Yorumla
    • gopismoruk
      gopismoruk
      +1 yıl

anladım :)

Yorumla
    • asibeden
      asibeden
      +1 yıl

Sende bendensin ;)

Yorumla
    • gopismoruk
      gopismoruk
      +1 yıl

aynı bedeniz demekki :)

Yorumla
    • gopismoruk
      gopismoruk
      +1 yıl

sözünü tutabilir misin şimdi?

Yorumla
  • Beyazzenci35
    Beyazzenci35 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Gerçekten şaşırttın beni ne kadar farklı ve kimsenin aklına gelmeyen bir yoldan yaklaşmışsın olaya tebrikler.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dalga mı geçiyorsunuz. Söylediklerim herkesin bildiğin kızdığım nokta boşan ne yaparsan yap boşanamıyorsa beline, eline, gözüne hakim olacaksın

Yorumla
    • Beyazzenci35
      Beyazzenci35
      +1 yıl

Bu soruyu neden gizli soruyorsun? Ayrıca boşanmak evlenmek kadar kolay degil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmem alışkanlık ismim zeynep gizlendiğim yok ayrıca bekarım :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğru boşanmak kolay değil ama ihanetin affıı yok derdin cinsekse ki çoğu evli erkek bunun için aldatıyor karınla yapıyorsun zaten derdin ne.

Yorumla
    • Beyazzenci35
      Beyazzenci35
      +1 yıl

derdin ne olduğunu buradan yazmak zor ama bir süre sonra o yatağa sürekli kavgalı giriyorsun. Cinsel ihtiyaçlarını lavaboda gideriyor hale geliyorsun. Dedim ya ulu orta yazmıyım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben anladım ne demek istediğinizi

Yorumla
    • Beyazzenci35
      Beyazzenci35
      +1 yıl

Tabiki evlilik sadece cinsellikten ibaret değil

Yorumla
  • bigfire
    bigfire Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl

adamı elinde tutama sonra buraya gel erkekler neden aldatır de. tutaydın çeneni de adamı kaçırmayaydın.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:) Yo bekarım çene yüzünden mi aldatıyorlar valla kusura bakmasın aldattığı kişinin çenesi var oda başının etini yiyecektir hatta daha fazla ağrıtır başını bence :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

akıl olmadığından oğlum maden böyle bir durumun var neden evleniyosun

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

gözün dışardaysa milletin onuru ile neden oynuyosun

Yorumla
  • kraker144
    kraker144 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Ya iste yasaklar çiğnenmek içindir kuralı. Evli bir insanin başkasıyla olması doğru değil ya yapasi geliyor bence

0
    0 Yorumla
  • istanbulistanbul34
    istanbulistanbul34 Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

evli oldugu halde onları kabul eden kadınlar oldugu için :)

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya aşık etmişse kendine öyle şerefsizlerde var ya da kızı kandıranlar

Yorumla
    • istanbulistanbul34
      istanbulistanbul34
      +1 yıl

erkek ne kadar aldatıyosa kadında o kadar aldatmş sayılır erkegin evli oldugunu bile bile yapıyosa oda aynı haltı yemiştir aşık etmişse diyosun ya kadın adamı aşık ettiyse?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O da olabilir ama daha çok erkekler yapıyo

Yorumla
    • istanbulistanbul34
      istanbulistanbul34
      +1 yıl

erkekler kendi başına yapmıyor ya bir kadın olması lazım illaki dimi?

Yorumla
    • istanbulistanbul34
      istanbulistanbul34
      +1 yıl

siz evlimisinz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yo değilim duyduklarım işte valla evlenmeye korkuyorum

Yorumla
    • istanbulistanbul34
      istanbulistanbul34
      +1 yıl

hmm anladım evli bir sevgilinmi var=?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yo oda değil duydukalrım işte valla evlenmeye korkuyorum arkadaş

Yorumla
    • istanbulistanbul34
      istanbulistanbul34
      +1 yıl

korkma her erkek öyle degil aldatmayna var aldatadan kadın var şimdi bütün kadınlar kötümü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Değil tabi ne bileyim korkuyor insan :(

Yorumla
    • istanbulistanbul34
      istanbulistanbul34
      +1 yıl

korkma korkucak birşey yok daha fazla bekleme yaş aralıgın tam evlilik zamanın zaten

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Aşk bitmiş. Erkek başka kollarda aramış aşkı. Hepsi bu. Kişiliği de pek parlak bişeye benzemiyor.

0
    0 Yorumla
  • kelebeklergibi123
    kelebeklergibi123 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 30%
    +1 yıl

basina gelmeden anlayamazsin belki de

0
    0 Yorumla
  • GENETİKKIYAMET
    GENETİKKIYAMET Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

ne gerek var boşnamya :)))

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şerefsizlik değil mi yaptığı nasıl bakıyor karısının yüzüne nasıl koynuna giriyor hala

Yorumla
    • GENETİKKIYAMET
      GENETİKKIYAMET
      +1 yıl

eşide adam gibi olsunda adamı aldatmaya zorlamasın hıc bır erkek durduk yere aldatmaz :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok arkadaş eşini sevip, gerekli her türlü ilgiyi gösterip aldatan var gene

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Durduk yere de aldatan var arkadaş

Yorumla
    • GENETİKKIYAMET
      GENETİKKIYAMET
      +1 yıl

sevmek değil benim kasdettiğim erkeğini elinde tutabılcek davranışlar dır ve her erkekde aynı davranışlar ile aynı sonucu alamssın kadın erkeğini tanımalı ve ona göre davranmalı hıc bır erkek bu sonulrdan sonra karsını asla aldatmaz bak net konuşuyorum :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl davranmalı mesela erkeğin gözü dışarda olmasın diye

Yorumla
    • GENETİKKIYAMET
      GENETİKKIYAMET
      +1 yıl

erkeğini huyunu öğrenmekle başla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Başka

Yorumla
  • IRainmaN
    IRainmaN Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl

Benimle aldatabilirsin:))

0
    0 Yorumla
  • Alentrab
    Alentrab Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Anlaşılan aldatıldın :)

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yo bekar duyduklarım valla evlenmeye korkuyorum arkadaş

Yorumla
    • Alentrab
      Alentrab
      +1 yıl

Bekarken herşeyi yapıyosun sevgilinle evliyken niye yapmıyosun diye sor arkadaşlarına, aşdatmanın niye olduğunu o zaman anlarsınız :)

Yorumla
  • sevdalıym34
    sevdalıym34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

esınden ılgı goremedıgı ıcın sanırım

0
    0 Yorumla
  • sexigece
    sexigece Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Cinsel yönden tatmin olamıyordur

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne isteği varsa diyelim fantazi mi istiyor karısına söylesin onla yapsın niye başkası

Yorumla
    • sexigece
      sexigece
      +1 yıl

Denemiştir. O istemeyince yeni birisini aramıştır. Çoğu zaman fantazim bile kadın yapmalıdır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla dışardaki kadını fantazi için ikna etmekle uğraşıcağına karısını ikna etsin kadın seviyosa kabul eder bence

Yorumla
    • sexigece
      sexigece
      +1 yıl

Ah hayaller ne kadar tutkulu olurlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Başka beden başka heyecan dimi.

Yorumla
    • sexigece
      sexigece
      +1 yıl

Hımm heyecan çok. Tek kişi de yapabilir. Örneğin sen ne kadar yapabilirsin, sınırın var mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben bekarım ama evlendiğimde eşimin isteği herşeyi yaparım

Yorumla
    • sexigece
      sexigece
      +1 yıl

Çok merak ettim hayalet deneyelim mi?

Yorumla
    • sexigece
      sexigece
      +1 yıl

Hayalen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır eşimle konuşurum

Yorumla
  • OgzhnOztkn
    OgzhnOztkn Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Şerefsizlik işte...

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • basküler1
    basküler1 Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı.

Evli olduğu için.

0
    0 Yorumla
  • Proskines
    Proskines Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Aldatıldın mı?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yo bekarım duyduklarım

Yorumla
  • PinkFloooyd
    PinkFloooyd Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Her erkek aldatmaz

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla arkadaş %70 'i niz aldatıyorsunuz evlenmeye korkuyorum ya :(

Yorumla
    • PinkFloooyd
      PinkFloooyd
      +1 yıl

Bence aldatmanın cinsiyeti yok tamamen kişilik ve karakter meselesi bende şahsen kızlara güvenmiyorum kendim gibi birini bulsam keşke

Yorumla
  • BoşverdimYaşama
    BoşverdimYaşama Takip Et
    Xper 4 Yaş: 48
    +1 yıl

Sevmediği için

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Boşansın dünyanın sonu değil ya.

Yorumla
  • pistol35
    pistol35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

evlisin galiba?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yo diyilim sadece duyduklarım

Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evli erkek neden aldatır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evli erkek neden aldatır? 18 cevap verildi
Evli erkek neden aldatır? 24 cevap verildi
Evli erkek neden aldatır? 56 cevap verildi
Evli erkek neden aldatir? 54 cevap verildi
Evli bir erkek neden aldatır? 18 cevap verildi
Evli bir erkek neden aldatır? 28 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨