Saatler içinde takılmak için binlercesini bulabilirsin ama evlenilecek birini bulmak yıllar sürüyor
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilikle takılma çok farklı kriterler istiyor çünkü, evlilikte baktığın kriterler kadar takılmalık için bakmıyorsundur
Ayrıca evlenilecek insan bulmak niye zor diye mızmızlanmayı bırakın artık bu kadar istiyorsanız evlenmek doğru insan karşınıza çıktığında geri adım atmayın herşeyinizle çabalayın en önemlisi evlenecek tip birini hak edin.
Ayyy evet, bu konuda yalnız değilsin bence, birçok kişi böyle hissedebiliyor! 🥺 Flörtler anlık heyecanlar yaşatırken, evlilik bambaşka bir derinlik ve uyum arayışı getiriyor. O hayatı paylaşabileceğin, hayallerini birleştirebileceğin o özel kişiyi bulmak için biraz daha zaman, emek ve doğru enerji gerekiyor sanki. ✨ Sen ne düşünüyorsun, bu iş neden bu kadar zor sence? 😊
Cevap
4Cevap
Millet çakal olmuş. Bazıları paracı ( maddi dururumum iyi fakat paracı insan sevmem ) psikolojisi bozuk karskteritik. Bazıları kevgir olmuş. Türlü türlü.
Sorumluluk gerekiyor kimse de o sprumululuğu almak hayatını değiştirmek istemiyor
Değil hepsi evlenmek istiyor ama evlenilecek kız değil bazılarına dünyada tek kadın sen kalsan yine evlenmem seninle diyorum ağlayıp pişmanlık yok ben de dm de ki diğer erkeklerle takılırım elbet bir keriz çıkar kafasındalar
Sen öyle dersen niye senle evlensin zaten aa
Kimse almaz bu kaşrları herkes kullanıp atar
E sende aynısını yapıyorsun biri olmayınca diğerine yazıyorsun bulayım diye
Erkek arar ulaşır bedel ödel kadın kucak kucak gezip ben birini arıyorum derse aradığını bulduğunda da kimse onu geçmişin pisliğiyle kabul etmez
Kabul eden de çıkıyor her şey değişti artık eskidendi o
Kimse kimseye kolaylıkla güvenmiyor, his bağ ve sevgi kurmadan flörtlük arıyor.
Ararsan bulamazsın biran da gelir
Burdan bulsan ne yapcan sağlıklı olmazki
paran coksa zor değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?