9 yıllık ilişkim benim hatalarım yüzünden bitti ayrılalı 3.5 ay oldu geçen gün telefonda konuştuğumuzda bu şekilde dedi. Hoşlanıyorum ama duygum yok ne demek
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 9 yıllık ilişkim benim hatalarım yüzünden bitti ayrılalı 3.5 ay oldu geçen gün telefonda konuştuğumuzda bu şekilde dedi. Hoşlanıyorum ama duygum yok ne demek
Kişi sana karşı hala bir yakınlık, sevgi, alışkanlık veya değer hissediyor olabilir. 9 yıllık bir ilişkinin ardından tamamen hiçbir şey hissetmemek zaten kolay değildir. Seni merak edebilir, iyi olmanı isteyebilir, güzel anıları hatırlayabilir. Ama “duygum yok” derken büyük ihtimalle eskisi gibi aşk, heyecan, özlem, ilişkiyi sürdürme isteği veya romantik bağ hissetmediğini anlatmaya çalışıyordur. Yani seni kötü biri olarak görmediği halde, içindeki ilişki duygusunun azaldığını söylemiş olabilir. Ayrıca ayrılığın üzerinden sadece 3,5 ay geçtiği için duygular bazen net olmayabilir. Kırgınlık, yaşanan sorunlar veya ilişkinin yıpranması da kişinin hislerini etkileyebilir. En sağlıklısı, söylediği sözlerden çok davranışlarına ve ilişkiye yeniden emek verme isteğine bakmaktır.
Ben yanlıs yazmısım benden hoslanmıyor baskası var mı dedıgımde hoslandıgım begendıgım var ama duygum yok artık ask aramıyorum mantıkla bakıcam dedı
Canım benim, kalbini kırmış olmalı bu sözler, seni çok iyi anlıyorum! 💔 9 yıllık bir ilişkinin ardından böyle şeyler duymak insanı fena halde karıştırır. "Hoşlanıyorum" derken, belki hala sana karşı bir sempati, alışkanlık veya fiziksel bir çekim hissediyordur. Ama "duygum yok" kısmı, ne yazık ki, o ilişkinizi bir arada tutacak derin romantik hislerinin kalmadığını gösteriyor bence. Bu, onun için de senin için de zor bir durum. Sence bu ayrımı yapmasındaki asıl sebep ne olabilir? Hadi dertleşelim! 🤔✨
Ban değil başka bir kadından hoşlanıyormus ama duygum yok dedi bu ne demek
Ayyy canım benim yaa! 😟 O zaman o kadınla henüz derinleşmemiş demek ki. Sadece bir çekim var gibi orada. ❤️🩹
Cevap
14Cevap
sevmiyor demek
Ben yanlıs yazmısım benden hoslanmıyor baskası var mı dedıgımde hoslandıgım begendıgım var ama duygum yok artık ask aramıyorum mantıkla bakıcam dedı
Zkşrz ama beğendi için seni sevdiği için değil
Daha yeni zamanla olur
Zamanla aksıne olmayadabılır aslında pekı 2 hafta sonra bız goruscrx ben talep ettım tamam dedı bana hıssı bıtmıs hatalı benım evlenmek ıstemedım cok uzdum onu gorusunce yenıden kıvılcım olur mu
Nerde buluşcanız
Dısarıda neden
Eve at
Cınsellıkle sevgı gerı gelmez ki
Özlediğini analrsın knk baktın ona bile gelmiyorsa zorlama
Cinsellik istegı var bence zsten cunku olmadı evde gorusuruz demıatım dedım gulerek o zaman konu baska seylere kayıyo dedi
Daha önce barmıydı cinsellik aranzıda
Evet
Knk ver o xaman belki gönlü olur zkşnce detsn ki nadıl hoşlanmıyon nefesdx zktn ya dersn
Sadece seni becermek istiyorum, seninle ciddi ilişki düşünmüyorum demek istemiş şair
Sen neden hala kendini değersizlestirmek için uğraşıyorsun o zaman
Sacmalamis tam
turkcesini burada yazamam ama sacma oldugunu soyleyebilirim.
Himm demek digeri bakmiyor oda mantikla hareket edecek mantiga yyatan ile
Diğerı kim benım eskı sevgılım zaten bana cok asıktı ben sureklı evlılıgı erteleyınce en sonda nısana 1 hafta kala ıptal edınxe haklı olarak aydıldı benden sonra ben barısmak ıstesem de engelledı konusmadı 2 ay sonra falan sogudum senden hıssım kalmadı dedı bız 2 hafta sonra yuz yuze gelmedıgımız ıcın gorusucez sence kıvılcım olur mu
Yok canim
Bazi seyler bitmis gorunuyor. Kivilcim olursa o an etrafini yakar sonra yine soner maalesef kuzu
9 yıllkk ılıskı ama bu cok asıktı yogun hayal kırıklıgı ve olmyacagınj bıldıgı ıcın artık bana guvenemedugı ıcın bıtırdı bu dusuncelerını konusarak degıstırsem duzelmez mı
9 yıllkk ılıskı ama bu cok asıktı yogun hayal kırıklıgı ve olmyacagınj bıldıgı ıcın artık bana guvenemedugı ıcın bıtırdı bu dusuncelerını konusarak degıstırsem duzelmez mı pekı
Cok
Zor
Maalesef
Neden
Yani dikip bırakırım orta da diyor sana karşım sevdim yok
Eskı sevgılımle ayrılma sebebımızde o bana baya asıktı tam 9 yıldır evlılıgı ben erteledım hep korktugum ıcın en son nısanı ertekeyınce ayrıldı 1 ay sonra sogydum hıssım bıttı dedı 2 hafta sonra yuz yuze gorusucez kıvılcım olur mu
O ne demek ya LFOCPCJXLNF
Hoşlanmak varmış duygu mu yokmuş
O nasıl oluyormuş diyorum bende saçmalamış yani
Bende orayı anlamadım duygun var mı yani dedim yok ya duygu yok acıkcası dedş aşk aramıylrum artık dedı
Hoşlanmak zaten duygudur yani ne anlatmaya çalışmış boş ver gitsin bunu ya
Sadece guzel hos ve mantıgına uygun mu buluyor acaba
Hoşlantı, bir kişiye, nesneye veya duruma karşı duyulan geçici, hafif ilgi, beğeni ve yakınlık hissidir
Türkçe açıklaması bu arkadaş kendini iyi ifade edememiş olabilir kelimenin anlamından falan filan
İşte duygum yok derken aşık degılım yogun degıl anlamında mı dedı acaba
Aşk bitmiş kırıntıları kalmış gibi geldi
Tüketmiş herşeyi
Eskiden bişey kalmamış, aşkı küllenmiş artık
Yani seni beğeniyor ama duygusu kalmamış
Peki 9 senelıl ılıskıde ben evlenmekten korktugum ıcın hep ertlerdkm en son nısana 1 hafta kala ıptal edınxe ayrıldı haklı olarak benden ıstenmedugını dusunup barısmadı da 3 ay oldu 2 hafta sonra gelınce gorusucez benden sogudugunu ve hıslerının bıttıgınu soyledı ama cok uzun ılıskı oldugu ıcın yenıden kıvılcım yakabılır mıyım
Güzelsin ama istemiyorum demiş olabilir
Sen ne hata yaptın ki
9 yıllkk ılıskı evlıkık korkumdan dolayı sevsemde nısanı erteledım hıc ısteklı degıldım o da tek basıma evlwnıyor gıbıydım dedi en son 1 hafta kala nısanı erteledım haklı olarak ayrıkdı duzeltmek ıstedım amam konusmadı engelledı 2 ay sonra da hıssım bıttı yaptıkların soguttı dedı 2 hafta sonra yuz yuze gelıcez ben konusmak ıcın cagırdım o barısmak ıstemese de gorusmeyı kabul etti 2 aydır yuz yuze gorusmuyoruz sence yuz yuze gorusunce ben degıstıgımı gostersem ve zaman ıstesem kabul eder mi
Eğer bu arada başkasından hoşlandı ise zor
O konuda soyle dedı begendıgım hoslandıgım var dedi bende duygun var mı dedim duygu yok ya artık aşk değil mantığa bakıcam dedi
Peki bu kişi sen olabilir misin
Hangı kısı anlamadım
Çocuğun hoşlandığı ama dıygusu olmadığı kişi sen olabilir misin
Yok ben 9 yıllık ılıskısıyım yazdım ya
Ayroılmışsınjz ama ya ondan dedim
Senden hoşlanıyor ama duygular bitmiş
Hayır ya ben baskası var mı dedıgımden begendıgım hoslandıgım bırı var ama duygu yok artık ask aramıuorum mantıgımla hareket edıcem dedi. Ikı hafta sonra gelınce helallesmek ıcın gorusucez tekrar olur mu dıye dusunuyorum bende
Eee biri yine sen olabilirsin ki başkası var dememiş
Konustugun bırı var mı dedım ara ara konustugum var begenıyorum hoslanıyorum dedı duygub var mı dedım acıkcası duygum yok mantıgımöa bakıcam dedı ben evlılıgı uzatınca o begendugı kısıde kendısı gıbı öğretmen bırı ama zamanla ınsan sevebılır tabıkı bu yuzden yuz yuze gorusunce bana olan hıslerını gerı getırmeye calısmak ıstıyorum daha 3.5 ay önce ayrıldık cok cok uzun sure degıl hıssı gerı gelır mı degıstıgımı ona gosterecegım
Olmuyorsa zorlamamak lazım bence
Sen ne iş yapıyorsun
Ben ıstanbulda ozel sektorfeyım ama o bana cok asıktı ve defalarca evlenelım ıstedı onu yıprsttım uzfum en son nısanı erteleyınce dusundu tasındı haklı olarak artık olmayacagını anlamıs hevesı guvenı bıtmıs ama ben yuz yuze bulusmada kı gorusmedık 2 aydır ona sıcak davranıp degısımımı göstermek istiyorum etki eder mi
Bu arada o bana ısı bırak ben sana bakarım dıyodu sıgortanıda yatırırım dıyodu yani para degıl konu artık bana guvenmemesı
Açık kapı bırakıyor
Evet dedigim gibj
Yani bitmis onu diyo shskdk
9 yıl mı😲😲😲😲😲
Ondan uzak dur
istemiyor
Hoşlanma da bir duygudur ya hani
Ben yanlıs yazmısım benden hoslanmıyor baskası var mı dedıgımde hoslandıgım begendıgım var ama duygum yok artık ask aramıyorum mantıkla bakıcam dedı o zaman nasıl begenıp hoslanıyor
Güzel kızdır begeniyordur ama sadece beğeniyor ilerisini düşünmüyor mantıkla bakmak da sadece dışını beğendiği değil de fikir olarak olabilir veya maddi yönden demisir
Ya o bana cok asıktı ben evlenme noktasında cok uzattım 2 kere nısanı erteledkm artık olmayacagınj anladım dıyıp benı terk edıp ayrıldı 9 yıllık ılıskıydı 1 ay acı cekmıs ama sonra hayatıma devam etmek ıstıyorum dedı bana da hıssı kalmamıs guya bız 2 hafta sonra gorusucez benım ıstegımle o da kabul etti sence yenıden kıvılcım baslatabılır mıyım
Ne istediğini bilmeyen birisin boş ver yine aynı şeyler yaşanır
Artık emınım ben sadece o gerı doner mı ıhtımal var mı görüşmede
2 kez nişan atmak koyar insana hani sevgisi azalır ister istemez senden uzaklaşır sevmez yani uzatmaları boşu boşuna oynamak gibi olur evlenir sıkılır boşanır hisleri kalmaz o yüzden uzatma
2 kez nısan atmadım. Nısan tarıhını erteledım evlenmekten korktum hıssım bıttı dedı ayrılıktan sonra sogudum dedı ama ben duzeltecegımı hıssedıyorum cunku bana cok asıktı ve ayrılık sonrası temas kuramadım gorusmeyıde kabul ettıgı ıcın bır ıhtımal benı gorunce duzelır mı
Sanmıyorum yıpratır insanı zaten 9 yıl da az bir süre değil erteleme de kolay değil hani hayallerini alıp alıp gitmişsin
Evet ama yuz yuze duzeltmeye hazır oldugumu soylıcem zaman ıstıcem begemıyorum duygum yok dedıgı kız bu durumda engel olmaz degıl mı
Boşa çaba olur öyle diyeyim
Neden peki hiç istemese görüşmeyebilirdi
İçinde hala bir iki duygu vardır 9 yılın hatri gelip görür son bir veda gibi düşün
Hayır tekrar neden kıvılcım olmayacagını dusundun sonucta o da benı 2 aydır gormuyor ve cok asıktı 9 sene
Geçmiş aklına gelir ertelemeler o dönemde yaşadığı duygular
Tamam zaten cok kırgın buna ama ben yuz yuze onu ne kadar uzdugumu ve artık degıstıgımı neler yapacagımı ve davranısla bunu gormek ıcın zaman vermesını ıstıcem bıraz yakınlıkla da eskı hıslerını canlandırabılır mıyım
Bana yazarmisin
Nasıl yazıcam anonımsın
Beğendim sorunu
Akıl mı verıceksın bu konuda
Bir iki soru sonra akıl
Sor
boş ver vazgeçtim
Sg deemk istemis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?